שרשור מרתק, מהזוית הפסיכולוגית.
40 תגובות ובהן כל אחד ממליץ בערך על מה שיש לו [emoji16]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
שרשור מרתק, מהזוית הפסיכולוגית.
40 תגובות ובהן כל אחד ממליץ בערך על מה שיש לו [emoji16]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
ממליץ לך לקרוא שוב חלק מהתגובות.
אסף אתה יודע לומר איזה דגם זה? משיטוט ביד 2 הרוב שנתונים בין 06' ל 08' וקיימים דגמי לקשורי, אדוונצ'ר וכו', יש הבדלים(נעילה מקורית וכו') באבזור ביניהם? מה מולץ? מחלות?
יש אפילו אחד למכירה חסר הנעה קידמית(כנראה שבר), ותקלות בתיבת העברה, מחלה ידועה שצריכה התייחסות או סתם תחזוקת שבר?
לא המלצתי על רכב שיש לי. אין מכלול אחד דומה בין שלי לבין מה שהמלצתי לפותח השרשור מלבד הסמל.
כן המלצתי לבחון אופציה כזו.
מצאתי את התגובה שחיפשתי לגבי ההבדלים במנועים ובשנתונים של רקסטון 2014-17.
מצרף פה לדורות הבאים שאולי ירצו רכב שטח גרוע ונחות מsuv יפני מהולל אחר.
נכתבה ע"י בחור בשם פארוק שמחזיק באחד 2005 ומייעץ לכל החבר'ה בקבוצה בלי סוף.
מנוע 2000 של סאנגיונג גיר 5 הילוכים של מרצדס שנים 2014-2015 (יש כמה בודדים שנמכרו ב2016 )
הגיר האמין והמפורסם של מרצדס שכמעט ואין לו בעיות ברגע שמתוחזק נכון , נחשב להרקסטון הכי עביר בשטח בגלל בקרת משיכה מאוד יעילה , ממוצע צריכת דלק של 10 קמ לליטר
הדגם השני זה
מנוע 2200 של סאנגיונג עם גיר 7 הילוכים של מרצדס שנים 2016-2017 , לשטח לא הייתי לוקח את הדבר הזה בלי להתקין לו נעילה אחורית , המכלולים לא עומדים בכוח שלו ובקרת המשיכה שלו על הפנים (חוץ מבודדים שכנראה עברו סוג של עדכון גרסה אבל עדיין עדיף להרכיב לו נעילה ) החולשה העיקרית שלו זה שהוא שובר את הציר של היוק שיוצא מהטרנספר לדרייבשפט הקדמי
לשני הדגמים יש מחלות נפוצות שחלק מחם בגלל שימוש לא נכון וחלק בגלל החום הגבוה במדינה והפקקים והנסיעות הקצרות בתוך העיקר
אני אזכיר כמה מחלות בשני הדגמים
פנסי לד נשרפים (אפשר לתקן )
מסך מזגן מאבד את התאורה שלו (אפשר לתקן )
גלגלת מנוע מתעוותת (מחליפים )
מותחן רצועה / גלגת אלטרנטור בלאי טבעי (מחליפים )
אגב אני לקחתי רקסטון ועשיתי ממנו "משהו שהוא לא", גם אחרי ש90 אחוז מהחבר'ה אמרו שזה טעות. בינתיים אחרי שנה, טפו טפו, מבסוט מאוד. נטו על הvfm, שום קשר מיוחד למותג.
בהצלחה ותזמין אותנו לטיולים [emoji6]
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
אסף, אני באמת מאוד מעריך את מסע הצלב שלך נגד רקסטונים והאנטרים/טריטונים.
אבל בסוף לא נראה שחברת ניסיון מספק עם אף אחד מהם.
מוטי מחזיק ומטייל עם רקסטון, אני החזקתי וטיילתי עם האנטר ונכון יש בהם פשרה. גם בויגו יש פשרות, אחת מהן היא בדרכ לקנות רכב זקן, עייף ושחוט באותו מחיר של רכב ממותג אחר שיגיע רענן הרבה יותר (וזו לא הפשרה היחידה כנראה).
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
צחי. לא אמרתי שפשרות זה רע. אני מבין מאוד מי שחשוב לו יותר להתקדם בשנתון ורכב חדש שימושי ונוח על פני פרמטרים אחרים.
אבל יגאל כתב במפורש שבדיוק הדברים האלו פחות חשובים לו.
ונגד הנטר אני לא עושה מסע צלב - אני רק מתייחס לעובדות כפי שהן ובמקרה של מי ששוקל טנדר יפני הוא השלישי ברשימה - ובדיוק בדברים שלא חשובים ליגאל (והיו חשובים לך ולעוד אנשים שנהנים ממנו) הוא עדיף, על חשבון הדברים שכן חשובים ליגאל.
נגד רקסטון מהדגמים החדשים (לא מה שיש למוטי אלא הדגם החדש) אני כן מנהל מסע צלב או יותר נכון נגד כל אלו ש'משווקים' אותו כרכב שטח. הוא לא. זה שתקעת נוצות בתחת לא הופך אותך לתרנגול. וזה שיש לך הילוך כוח לא הופך אותך לרכב שטח. זו הטעיה וטעות.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מדובר (מתברר) בדגם בסיסי מייבוא סדיר שעוד כמה שבועות יהיה למכירה..... ה33 מידה מקורית של ה3 אבל הרכב הספציפי הזה הגיע עם 32 ועבר מאוחר יותר עם אישור יצרן ל 33.
בכל מקרה אדוונצ'ר בשנתונים מסויימים עם נעילה או 33, האלפא הגיע במקור עם 33 ושמונה צילינדרים וחלק מהשנים עם נעילה חלק לא וחלק עם שתיים (לא חושב שיש כאלה בארץ). בקיצור בגלל שהחיבור הסדיר היה מדרא"פ והאישי מארה"ב, יש ערבוב ואתה צריך לבדוק ספציפית כל רכב לגופו. בזמנו כשחיפשתי גם כזה ראיתי שהאדוונצ'ר 'שלנו' זה לא האמריקאי ולקצ'רי אצלנו דווקא לפעמים יותר מאובזר לשטח..... יש גם בחבילת השטח טרנספר עם הילוך כוח קצר מקורי. זה רכב שיצא לשוק כדי להתחרות ברנגלר ולכן הוצע עם חבילות מאוד דומות לרנגלר כולל חבילת השטח שלא נמכרה בארץ עם 33 נעילות והילוך כוח קצר.
לגבי מחלות וכו' - כרגיל - הגיר האוטומטי, חופשים במסרק הגה והפרונט (השברים בדיפ' הקדמי? בגלל חופש התושבות שלא מטופל בזמן. יש סרן קדמי מפלדה בדגמים ה8 צילינדרים ובכל מיני חבילות איבזור), משולשים, בולמים... כל מה שבודקים ברכב שטח מזדקן וכל מה שאתה מכיר מהטרופר. מאוד דומה במבנה הכללי וזו הפלטפורמה של שבי קולורדו .
אסף.
לגבי H3,
בעבר הרחוק הציע לי חבר קרוב לייבא עבורי H3 שנמכרו בזול לאחר איזה משבר בארה"ב.
הוא ייבא כמה כאלו ואפילו אחד לעצמו.
זאת הייתה הזדמנות להכיר אינטימית את הרכב בעיקר מלמטה והפרונט.
לאחר "ההכרות" לא מצאתי כל יתרון על הטרופר בנזין.
שלא לדבר על העיצוב (מוחצן) לטעמי והחלונות שמזכירים משוריינים שעלו לירושלים...
אגב,
שלו הושבת טוטאל לוסט מתאונת צד קלה (ע"י ולוו) שעיקמה לו את השילדה.
רענן
הטרופר הכי חדש הוא 2004. רובם ישנים יותר. ההאמר הכי ישן 2006. החדשים ביותר 2009 אפילו 2010. יש מי שעבורו זה לבד יתרון גדול.
אסף.
אני קצת סוטה מהדיון אז אפשר להפריד לשרשור נפרד.
יש בשוק מספיק רכבים שמתוארים/מוגדרים/משווקים כרכבי שטח ולחלוטין לא מתאימים לדעתי לנסיעת שטח ועדיין מטיילים איתם. אני באמת מנסה להבין למה ננעלת על הרקסטון?
לא שאני חובב גדול של הרכב הזה אבל לא חסרים רכבים תוצרת JEEP שאם לא מבצעים בהם שינויים מרחיקי לכת היכולת שלהם לא עולה בהרבה על פרייבט גבוה למרות ההילוך כוח.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
כי הם לא נכנסו לדיון ולתקציב מלכתחילה?
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
ההאמר הכי חדש שהגיע לארץ יוצר ב 2008. אולי לחלקם רשום 2009 ברשיון אבל הם 2008. אני אופתע אם יש למישהו ברשיון 2010.
מאלו שיובאו לארץ ביבוא סדיר, הלקשורי יותר מתאים לשטח. הוא עם נעילה אחורית. האדוומצ'ר בלי. הלקשורי גם הגיע עם מיגון וגג שמש. ה 2008 עדיף על ה 2007 ובטח על ה 2006 עם המנוע החלש יותר. ב 2008 יש סרן ברזל מלפנים ולא אלומיניום, גם משהו בגיר שופר וגם מבחינת נוחות המתגים של החלונות יושבים במקום שאתה לא מניח עליו את היד בנהיגה.
הכי חשוב לחפש את המתג של הנעילה שנמצא ליד המשולש אזהרה האדום.