חוזר: מפגש ה-CJ (הזמנה לטיול, נדחה ל 13/5/2006 שבת, צפון, אזור יבנאל/רמות יששכר)
אייל כל הכבוד על היוזמה.
סבא הגיע בשלום הביתה.
היתה סתימה בצנרת,בעורקים הקליליים שלא הובילו את נוזל החיים לפומפה.
נעשה ניתוח מעקפים מחר.אולי נישתול משאבה חשמלית חדשה.
ניתקעתי שוב ליד מוצמוצ!! אילתור קטן ושוב לדרך.
הגענו בשלום.
תודה על הדאגה שלכם.היה ליגה.
שמחתי להכיר חברה חדשים,להתראות.
מוני הכריש האדיש.אני חייב סיבוב!
טל מכרמיאל. ושי מר"ג.
תודה על הסבלנות.
חוזר: מפגש ה-CJ (הזמנה לטיול, נדחה ל 13/5/2006 שבת, צפון, אזור יבנאל/רמות יששכר)
באמת היה אחלה
פעם הבאה מתארגנים גם על ארוחת צהריים
אייל - קדימה תמונות
חברס...
קודם כל באמת היה מהנה אחלה חברה באמת.
רוני אני מצטער השחתת העורקים אבל עדיין המפלצת הזקנה עוררה כבוד. :) (נחזיק לה אצבעות)
התמונות לא יצאו הכי בעולם נראה שאנחנו מפרפרים במישור אבל הכי חשוב יש תמונות של רוני חופר.
אה ומוני אל תשכח "זה לא הגיל זה התרגיל" :wink:
http://trekpiceyall.hevre.co.il/
איל - כמה עצות לגבי צילום גיפים ו\או מעלות:
1. תמיד תצלם מלמטה למעלה - כך גם יבינו שעלית משהו.
2. אם אתה רוצה לראות משהו - תצלם כמה שיותר קרוב את הרכב (עדיף עם זום כמובן)
3. כאשר אתה מפרסם תמונות של רכבים באינטרנט, תמחוק קודם כול את המספר. אתה לעולם לא יודע מי צופה.
אשר לגיל ולתרגיל...
צעירות זו לא מחלה, להפך זה יתרון גדול אם אתה יודע להשתמש בו נכון. הפזיקאים הטובים ביותר פרסמו את העבודות הטובות ביותר שלהם עד גיל 30. למה - כי הם לא הקשיבו לאחרים והלכו בדרכם הם.
לפעמים הנסיון הוא מגבלה. ובמקצוע שלי אני רואה זאת שוב ושוב. אדם מנוסה נוטה לא להתעסק עם "דרכים חדשות" הוא כבר מכיר ויודע אז למה לנסות משהו חדש ?
וכך הוא הרבה פעמים נוטה לפספס דרכים אחרות וטובות יותר לפתרון בעיות.
אני אוהב מאוד לעבוד עם אנשים לא מנוסים (למעשה היות ואני עובד בטכניון זה חלק מהעבודה). למה - כי זה תמיד מביא לי רעיונות חדשים שלא חשבתי עליהם כי אני "מנוסה". אז רוב הפעמים אלו רעיונות בוסר, אבל לפעמים יש הברקות...
עד כאן פינת הפסכולוגיה בגרוש.
סך הכול על אף התקיעות, והבלגן, היה נחמד.
רוני - אני עדין מתכנן על הסיבוב שהבטחת לי (-:
מוני....
אקח את המלצותיך ברצינות רבה אבל לא אני צילמתי וגם המצלמה היתה די סוג ב'
בקשר ליתרונות הצעירות אני מצליח לסבול כמה כוויות שמש ואפילו נהנה מזה במובן מזוכיסטי מסוים אולי קצת יותר נסיון היה משאיר אותי לבן.
המספרים בתמונות מחוקים ;)
קבל ח"ח , אייל. עכשיו אני עוד יותר מצטער שלא הייתי יכול להגיע.
מתי המיפגש הבא?
אחרי שאתקין משאבת דלק חשמלית!
מרשמלו על האש זה טובבבב.{גם קבב}.
נ.ב. אני חייב למוני שקשוקה.