המטרה המקורית של פורום ג'יפולוג היתה לדון על הדבר עצמו - במקרה הזה, התקלה בהגה. עזבו את המוסכים.
מפיסת המידע היחידה בשרשור, הסרטון, יתכן שמדובר בנהג עצמו אחרי שווארמה אחת יותר מדי?
https://youtu.be/6sGUidvQRTQ
Printable View
המטרה המקורית של פורום ג'יפולוג היתה לדון על הדבר עצמו - במקרה הזה, התקלה בהגה. עזבו את המוסכים.
מפיסת המידע היחידה בשרשור, הסרטון, יתכן שמדובר בנהג עצמו אחרי שווארמה אחת יותר מדי?
https://youtu.be/6sGUidvQRTQ
זה הכל?
באמת נשמע כמו תופעת פוסט-שווארמה/חומוס.
ואני, אחרי 33 שנים על סופות וסיקסים, ציפיתי לאיזו חריקה מזוויעה.
היום בצהריים אתקע את הפיתה-שווארמה החודשית שלי אצל עימאד בנצרת, ואין לי ספק שהרעש הזה יופיע אחר כך גם בפוקוס.
🤣🤣🤣
זה רעש ממש חלש לעומת הרעש אחרי שווארמה, או מרק שעועית תימני אצל האחים חיריק בפתח תקווה.
ברצינות עכשיו, ביטר, אפשר לדון בעניין עצמו.
האם מעבר לרעש שנשמע בסרטון יש עוד מה לספר?
הרעש נשמע לי כמו חיכוך נקודתי בתוך תא הנוסעים. שינויים בכיוון הגה משנים את הרעש? כיוון סיבוב ההגה?
הרעש לדעתי מקורו במערכת ההיגוי ולא בתא הנוסעים, קצת קשה להבחין בסרטון בצליל האמיתי.
מרעיש לשני הכיוונים, אך לכיוון ימין רועש יותר.
כאמור, בינתיים, התקלה עצמה לא ממש הדאיגה אותי, אלא התשובה שקיבלתי טלפונית. למרות שלחלק מהקוראים פה זה נראה לגיטימי, לי זה לא נראה כך.
מפה לשם, התקיימה הבוקר פגישה עם מנהל השירות ובעלי תפקידים נוספים בסמלת מולי, מול עוד בחור (אם ירצה יזדהה, הוא חבר פה בגיפולוג) ומנהל אחד המועדונים של לקוחות רנגלר.
כותרת הפגישה הייתה שיפור השירות, בעקבות קבוצת לקוחות שהתאגדה.
אני לא בא להגן עליהם, אבל חייב לציין שהייתה פגישה טובה, עם נכונות לעזור, וצעדים קונקרטיים לשיפור.
תור לבדיקה יש לי כבר למתי שארצה, כנראה מחר כבר אכנס למוסך.
אעדכן.
איך פתאום יש תור?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ברצינות?
מישהו בשרשרת הפיקוד החליט שיש תור, למרות שהש.ג אמר שלא.
תמיד יש תור.
גם בדרכונים.
גם בבנק.
אבל בשביל זה יש ש.ג.
ראיתי עכשיו את הסרטון בקפידה.
השאלה האמיתית היא איפה אבי ביטר קונה חליפות.
חברים
נחזיר לרגע ארשת פנים רצינית, למרות שאני אומר לכם תמיד - אף פעם אל תקחו את עצמכם ברצינות מידי.
נאה דורש - נאה מקיים
דרשתי שירות טוב יותר, הייתי נודניק, אפילו הגעתי בעקבות כך לפגישה בסמלת, שהפתיעו בדלת הפתוחה.
כעת, כשקיבלתי שירות מעולה, אני גם אכתוב על כך. ואציין שבמקביל, עוד כמה לקוחות מקבלים יחס מיוחד, ולדעתי מנסים לשפר שם את השירות בצורה רצינית.
לגבי הרעשים
מסתבר שהבעלים הקודמים התקין חיזוק לתיבת הגה (לא בסמלת, לא מוצר מקורי) כהכנה להחלפת צמיגים לגדולים יותר, והחליף צמיגים.
לאחר ירידה באיכות חיים (רעש, צריכת דלק) בכביש, הוא עשה אחורה פנה, והחזיר לגודל המקורי ולצמיגים המקוריים (BF 50/50)
החיזוק נשאר….
1. מסתבר שלחיזוק יש פטמת גירוז שדורשת תשומת לב פעם בשנה, העסק היה שם יבש לגמרי.
2. היה חסר שם בורג.
זה היה מקור הרעש, מצ״ב תמונה שסיפקו לי במוסך.
קובץ מצורף 142105
חייב לציין, קיבלתי שירות בציון 100, מההתחלה עד הסוף.
ברור לי שבתנאים הנוכחיים לא כולם יקבלו שירות כזה, אבל יש כוונות, יש נסיון, ויש צעדים להמשך.
עצם הטיפול כרגע במקביל במספר לקוחות, אומר שאנחנו כן חשובים להם.
אז כשאצטרך משהו מסמלת להגיד שאבי ביטר שלח אותי?
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
הוגן וראוי מצידך.
את החלק הזה פחות הבנתי.
אתה טוען שיש כמה לקוחות שזכו לקבל שירות מיוחד (שכפי שציינת היה מעולה ונתן לך מענה מלא לסוגיה), מי מקבל שירות מיוטחד שכזה? למה הוא מיוחד ולא נורמה שמקבלים כולם?
מה צריך לעשות משה כהן שרכש רכב יקר כזה ויש לו רעשים שלא צריכים להיות אבל לא מצליח לקבל שירות מיוחד?
היה ברור לי שגם זה יגיע, למה אתה כן, ואני לא.
הייתה הודעה בפייסבוק באחת הקבוצות של המועדונים (יש 2 גדולים) והודעה בוואטסאפ (אני בקבוצה מס׳ 5, אבל לדעתי נשלח בכל הקבוצות) שעופר ואנוכי פותחים קבוצת ווטסאפ לריכוז לקוחות מאוכזבי שירות או כאלה עם תקלה שלא נפתרת או לא לוקחים אחריות בסמלת, לאיחוד כוחות כקבוצה, רק לקוחות רציניים, עם תיעוד לתקלה/טענה.
פנינו לסמלת, שיזמו מייד פגישה, במטרה לתת פתרונות ולשמוע את הטענות.
נתנו פתרונות, הבטיחו לשפר את השירות, חשפו גם את הצד שלהם, שאותנו לא מעניין כלקוח, אבל כן היה מעניין.
משה כהן במידה ולא מקבל מענה/שירות טוב, מוזמן לפנות לשירות הארצי (יש טלפון באתר) ולדווח, בשלב ראשון תענה טלפנית, כשהיא לא תצליח לרצות את משה, היא תעביר הלאה. הם רוצים לשמוע. לא מנפנפים. לא תמיד התשובה תהיה מוצאת חן לדעת משה כהן, אבל הם ייבחנו הכל. וזה בעצם ״השירות המיוחד״.
זה הכל.
השרשור הזה מוכיח שעניין שירות לקוחות אצל סמלת בהחלט חשוב להם והם מנסים להיות קשובים ולפתור בעיות. על כך מגיע להם פירגון.
אבל שיא שירות לקוחות נשבר (לטובה) לטעמי לאחרונה בחברת המזרח יבואנית לנדרובר - נתקלתי בפוסט בספר הפנים של אתר השטח -במהלך טיול אתגרי של דיפנדרים חדשים בהדרכת עופר אוגש אם אני לא טועה - אחד הרכבים ניפץ את מכלול מסרק ההגה על סלע.
שאר הרכבים הוצאו לכביש. פנו לחברת המזרח, בכיר בחברה (סמנכ"ל?) עם צוות מכונאים וכל חלקי החילוף הנדרשים ירדו למדבר החליפו ותיקנו את כל מכלול מסרק ההגה וחגגו על שקשוקה לפני שיצאו חזרה לכביש. וואלה בכזה שירות של יבואן רכב עוד לא נתקלתי...
נ.ב. - לא ממש קשור לשירשור אבל האיש מאחורי אבי ביטר רחוק שנות אור מהתדמית שיצרתי לעצמי בגלל הכינוי...הרשת אכן מתעתעת...