ג'יפ שני שלי עם צמיגי ראדר ואני מאוד מרוצה. בראשון שמתי מכיוון שלא היה כלום בארץ במידה שהייתי צריך. בשני שמתי מבחירה. מאוד שקטים גם בנסיעה מהירה למרות שהם 100% שטח. עברו כבר כמה טיולים ועדיין נראים טוב...
Printable View
ג'יפ שני שלי עם צמיגי ראדר ואני מאוד מרוצה. בראשון שמתי מכיוון שלא היה כלום בארץ במידה שהייתי צריך. בשני שמתי מבחירה. מאוד שקטים גם בנסיעה מהירה למרות שהם 100% שטח. עברו כבר כמה טיולים ועדיין נראים טוב...
אם היה קסם כזה של ״ צמיג איכותי וזול״, השוק של המותגים היה נשבר מזמן.
אנחנו פחות מפרומיל בשוק העולמי, והנה, זה לא קורה גם בחוץ.
מהנסיון המוגבל שלי כצופה בחברים שעשו ניסויים כאלו, עם מותגים זולים, סיניים, היו קריסות ובלאי לא סביר בזמן קצר, וכמובן ברגע הלא נוח.
דווקא בגלל שברכב טיולים אני נוסע מעט, אבל כל נסיעה חשובה, מהותי בעיניי שהרכב ככלל יעבוד טוב באותן הזדמנויות שאני מפנה זמן יקר להנאה.
לא ראיתי שציינו ,אולי אין למידה של הטרופר?
אבל מה עם צמיג של קנדה ?
יש לי אותם כבר מעל שנה וחצי והם לא רעים ומרעישים רק ב80 קמש ....והבנתי שהם 70\30 משהו כזה at.
נמרוד בהאזנה? אתה עדיין עם km3?
כמה הם מרעישים ב100 קמ"ש עם חלון פתוח?
כן שואל ברצינות, אני נוסע עם חלון פתוח בדיסקו נהנה מאוויר
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
יאללה, זורם....
דורון,
הוא שאל על חלון פתוח ב 100 קמ"ש , לא יודע כמה זה רלוונטי לגמל ........:-)
ולגופו של עניין,
אני דווקא מאוד מתחבר לגישה של מוטי.
אחרי למעלה משלוש שנים על BF KO2, אני לא יכול להגיד שהם מתיישנים טוב \ לאט יותר מהמקסיס שהיו לפניהם ולא מה CST הסינים שיש לחברים שלי.
אז אם צריך לשלם 800+ לצמיג או 500+ לצמיג, עבור רכב שנוסע מעט קילומטרים, ובסוף מחליפים צמיגים בגלל איזה ארוע בשטח או בגלל יובש, הכיוון של צמיג סיני, ממש נכון לדעתי.
בגלל שאני מיואש עקרונית ונטול כוחות לרדוף אחרי רוח רפאים וכל מיני פנצ'רנאכרים שאיני מכיר, אבל לא באמת בבעיה תקציבית, הזמנתי את ה km3,כי הם במלאי + כי אני מרגיש שהם הסיכון הכי קטן כרגע.
במילים אחרות, יש לי מספיק נת"בים ברכב ואם אני מקטין אותם ברכישה של סט צמיגים בעוד קצת כסף, אני זורם עם זה.
תודה לכולם על החוות דעת.
לא מכיר אמרה כזו
אמרה ידועה בז'אנר ה-it.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
שאילתא על הדרך;
האם מישהו יודע מהראש מחיר של BF AT, במידה 235/70/16 (דיסקברי 1)?
אני על מקסיס 980 כבר הרבה שנים, מאוד מבסוט מהם. מחליף רק כי התיישנו ומתחילים להתייבש
היו לי בזמנו BF, התקלפו לי שתי סוליות על כביש 6, לא להאמין... בקילומטראז' ממש לא גבוה
עפי זה :
https://www.tiredeal.co.il/html5/TRd...t=70&Width=235
910 שח לצמיג
פיספסתי את השרשור הזה...
קצת באיחור כי הבנתי שהזמנת כבר, בכל זאת, מרגיש צורך לשתף שאני מאוד מרוצה מצמיגי השטח הסיניים שלי.
https://www.jeepolog.com/forums/show...l=1#post938612
נכון, אני לא דוגמא מייצגת כי אני לא נוסע 130 ק"מ אל השטח אלא 130 מטר והרכב הוא "לטיולים בלבד" אבל בכל זאת...
ברכב שמהירות השיוט שלו היא 90-100 קמ"ש אני לא מרגיש שום מגבלה בנסיעות כביש.
הצמיגים רועשים. לא באופן חריג.
אחרי נסיון של יותר משנתיים אני מאוד מרוצה מהאחיזה והעמידות בשטח. השחיקה איטית ואחידה בנתיים ונראה שיש להם עוד הרבה בשר. אחרי שנתיים של שמש מדברית הם עדיין לא מראים סימני יובש.
לא מזלזל חו"ח בכל המותגים הוותיקים, המוכרים והיקרים. כבודם במקומו מונח. אבל הצמיגים הבאים שלי יהיו גם סינים, שטח מלא, בכיוון של עד 2000 ש"ח לסט.
אתה במקרה מחוף כרמל ויש לך דיפנדר?
כל גומי חדש ירגיש רך יותר ושקט יותר, גם אם זה אותו צמיג בדיוק
Sent from my iPhone using Tapatalk