תגובה: הברונקו רפטור נחת בארץ הקודש
וואלהבאמת שאני לאמבין מה הבעיה
הכיף הכי גדול בעיני הוא לשים בראשון לואו סופר קצר,
להריד אוויר לכלום פי אס איי מצמיגי הענק המאפשרים, ולנסוע מילימטר אחרי מילימטר. לא מומנטום ולא נעליים.
אם הייתי גם קצת יותר ערס,
לצאת מאוטו וללכת לידו תוך שמישהו מצלם, בזמן שאני עושה את דרכי לשרשור האידיוטים הגדול.
מומנטום?
מומנטום זה לרכבים חלשים שצריכים כישורי נהיגה.
ותגידו מה עושים כל אלו שהרכב שלהם ללא נעילות והטרייקשן שלהם עובד רק בסל"ד גבוה ?
כמו שקורה ברוב הרכבים ?
לפי מה שאתם כותבים מי שאין נעילות יכול לעלות הכל ללא מומנטום ובסלומו ...וואלה
איך יכול להיות שברוב הרכבים הטרקשיין מתחיל לתפקד רק ב1500 סל"ד ומעלה
מומנטום זו מילה מכובסת ל-"לתת בגז"
אני חושב שאנשים שונים משתמשים במילה הזו ביותר ממשמעות אחת ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Galaye
ותגידו מה עושים כל אלו שהרכב שלהם ללא נעילות והטרייקשן שלהם עובד רק בסל"ד גבוה ?
כמו שקורה ברוב הרכבים ?
מה זת'ומרת מה עושים?
מתבאסים שאין להם עוד חצי מליון בעו"ש.
(כמו רובנו).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Galaye
כמו שקורה ברוב הרכבים ?
לפי מה שאתם כותבים מי שאין נעילות יכול לעלות הכל ללא מומנטום ובסלומו ...וואלה
איך יכול להיות שברוב הרכבים הטרקשיין מתחיל לתפקד רק ב1500 סל"ד ומעלה
לא ברור לי , מה הקשר בין הסלד של המנוע , לבין ה TC ?
לפי מיטב ידיעתי ,
הטרקשיין עובד על בלמים של הגלגלים. מדמה אחיזה (על ידי בלימה רגעית של גלגל מסוים שמסתובב על ריק)
וכך גורם לדיפרנציאל להעביר אליו פחות כוח ויותר כוח לגלגל שכן אוחז באדמה.
ואיך אתה כנהג שלומד להכיר את הרכב יודע
מתי הרכב\TC מתחיל להגיב יעיל ? לרוב מסתכל על הסל"ד כשאתה בתוך הרכב שלא תלחץ יותר מידי על הגז
אתה מפעיל רגש לפי התנועה של מד הסל"ד ...והניסיון שלך עם הרכב במכשולים דומים לא?
מה שתגידו ... :)
Sent from my DN2103 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Galaye
ואיך אתה כנהג שלומד להכיר את הרכב יודע
מתי הרכב\TC מתחיל להגיב יעיל ? לרוב מסתכל על הסל"ד כשאתה בתוך הרכב שלא תלחץ יותר מידי על הגז
אתה מפעיל רגש לפי התנועה של מד הסל"ד ...והניסיון שלך עם הרכב במכשולים דומים לא?
לא.
המבט על השביל , ובחירת תוואי תנועה מבוקש ,
עדיין לא הבנתי מה הקשר בין לחיצה על הגז (שינוי הסלד ) לבין הפעולה של TC לדבריך
כן, לחיצה על הבלם תמנע פעולה שלו.
אבל הוא יעבוד זהה אם אני בראשון על 3000 סלד או שלישי על 1000 לדוגמא.
ממש לא.
בשביל המערכת שתפעל. נדרש שהגלגלים יסתובבו .. וכדי שהם יסתחררו יש צורך בסל'ד מינימום כלשהו.
נראה שאתה לא מבין את אופן פעולת המערכת.
שלמה, אני לא מכבס כלום .. אתה אמור להכיר אותי. אומר את האמת ישר בפנים. תמיד. חלק מהבעיות עם adhd.
+1 לגיא
זה גם מה שאני מכיר
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
נהגים לא מנוסים ניתן להבין ולקבל - לא כולם נולדו עם היכולת הידע והניסיון, אבל, מכוון לא מנוסה זה כבר חמור בעיני ואפילו מסוכן מאד.
לגבי הרפטור - רכב מדהים ולדעתי נכון להיום זה רכב השטח הסטנדרטי הכי טוב שיש בישראל ואולי אף בעולם - כן על אף נטייתי לרנגלר מודה שהרפטור לוקח ובגדול גם את הרנגלר 392.
לצערי גם אם היו לי איזה 830,000 ש"ח פנויים לא יכול לקנות רפטור מהסיבה הכי פרוזאית שיש- בגלל הרוחב הפסיכי של הרפטור הוא פשוט לא נכנס פיזית בחניה שלי - הרנגלר שלי בקושי נכנס שם עם מרווח של 5 ס"מ בכל צד...אז הרפטור...
לגבי ה392, הוא ממש לא מתחרה ישיר לרפטור , אמנם שניהם רכבי שטח סדרתיים משודרגים לעילה, אבל שדרוגים עם אופי שונה , בברונקו התמקדו בשטח וב392 התמקדו ברמזורים , ה392 הוא רוביקון סדנדרטי על סטרואידים, רוביקון לפתיחה ברמזורים כמו שהאמריקאים אוהבים, ל392 צמיגי 33 אינץ' כמו לרוביקון סטנדרטי ובולמים סטנדרטים(+ קפיצים שמתאימים למשקל של המנוע הגדול) , רוב השינויים של ה392 מול הרוביקון הם מנוע , התאמות למנוע + קוסמטיקה ופאר .
לעומת זאת הראפטור הוא רכב באחא , רכב שמגיע מוגבה עם בולמים STAGE 3 וקפיצים מתאימים לנסיעת שטח מהירה + צמיגים 37 אינץ' ,אני לא צריך שום השוואה בשטח כדי להבין שהרפטור ינצח בשטח וה392 ינצח ברמזור.
דרך אגב הברונקו זול מה392 בארה"ב, הפרש של 10K דולר , שזה צריך להתבטא ב100 אלף שח בארץ , זאת אומרת שהחברה פה יעשו קופה רצינית על הברונקו הראשונים שמחירם צריך להיות 650-700 אלף שח.
שיהיה בהצלחה לכל הסוחרים :)
הרבה מרמור פה בשרשור...
חשבתי שגיפאים אמיתיים שמחים כשיורד בחוץ גשם.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אני בדרך לרמה"ג.
עם האוטו שהוא לא רבע וגם לא שמינית מהברונקו... (לא במחיר ולא ביכולת).
במקרה אני בחוץ. בשלג .. בג'יפ ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6722657286.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferc
לגבי ה392, הוא ממש לא מתחרה ישיר לרפטור , אמנם שניהם רכבי שטח סדרתיים משודרגים לעילה, אבל שדרוגים עם אופי שונה , בברונקו התמקדו בשטח וב392 התמקדו ברמזורים , ה392 הוא רוביקון סדנדרטי על סטרואידים, רוביקון לפתיחה ברמזורים כמו שהאמריקאים אוהבים, ל392 צמיגי 33 אינץ' כמו לרוביקון סטנדרטי ובולמים סטנדרטים(+ קפיצים שמתאימים למשקל של המנוע הגדול) , רוב השינויים של ה392 מול הרוביקון הם מנוע , התאמות למנוע + קוסמטיקה ופאר .
לעומת זאת הראפטור הוא רכב באחא , רכב שמגיע מוגבה עם בולמים STAGE 3 וקפיצים מתאימים לנסיעת שטח מהירה + צמיגים 37 אינץ' ,אני לא צריך שום השוואה בשטח כדי להבין שהרפטור ינצח בשטח וה392 ינצח ברמזור.
דרך אגב הברונקו זול מה392 בארה"ב, הפרש של 10K דולר , שזה צריך להתבטא ב100 אלף שח בארץ , זאת אומרת שהחברה פה יעשו קופה רצינית על הברונקו הראשונים שמחירם צריך להיות 650-700 אלף שח.
שיהיה בהצלחה לכל הסוחרים :)
לא מסכים - המיצוב של הרפטור וה-392 זהה כדגמים הבכירים של כל חברה שהם לכאורה הכי הכי בכל תחום ולכן מתמודדים זה מול זה ראש בראש.
גם ה- 392 מוצע עם חבילת אקסטרים ריקון => צמיגי 35, ברנים מחוזקים, הגבהה נוספת וכו' כסטנדרט.
ה-392 לא ויתר על יכולות השטח של הרוביקון רק הוסיף להן הרבה מאד כוח מנוע ומומנט.
עם כל זה, בהחלט מסכים שהרפטור כמכלול רכב הרבה יותר טוב מה-392 שהיתרון שלו מול הרפטור יבוא לביטוי בתאוצה מעמידה ובנקודות ממש רק בזחילת סלעים.
מסכים לגמרי שהתמחור בארץ של הרפטור מוגזם אבל יש לקחת בחשבון שהיבואנים המקבילים/ האישיים רוכשים את הרכבים שם מדילרים ולא ישירות מהיצרן וברוב דגמי הבקונקו הדילרים שם מוסיפים לא מעט מעל המחיר המומלץ לצרכן
מעניין אם היבואן הסדיר של פורד בארץ מתכוון לייבא את הרפטור ומה יהיה התמחור ביבוא סדיר
הברונקו רפטור נחת בארץ הקודש
תגיד
אבל באמת למה צריך אותם?
מה ה392 או הרפטור יתן לך ?
שרוביקון עם ריקון או בדלנדס עם 35 לא ייתן בשטח או בכביש בארץ ?
כאילו מה ייתן גם ברמת הריגוש שהדגם של 500 לא נותן ששווה לשלם עוד 200 או 300 יותר?
Sent from my iPhone using Tapatalk
הברונקו רפטור נחת בארץ הקודש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
מומנטום זו מילה מכובסת ל-"לתת בגז"
ממש לא.
זה אומר לשמור גז קבוע.
מערכות בקרת האחיזה ״אוהבות״ נקודת ייחוס למדוד מולה החלקה, ולהגיב.
במשחקי מצערת, משגעים את המערכת והיא לא מתפקדת.
רואים את זה יפה מאד עם נהגים מנוסים שיודעים להחזיק את מינימום המצערת הנדרשת ולא יורדים ממנה, והמערכות האלו עובדות לא רע בכלל.
ראיתי גם סופה נעולה כפול על 33 מתנפצת על מדרגת הנקרות כי הנהג הרפה מהגז בדיוק אחרי העלאת 2 גלגלים קדמיים. שוב ושוב.
עד כדי פריקת צמיג.
אחריה עבר טרופר סונדרטי כאילו אין כלום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Galaye
תגיד
אבל באמת למה צריך אותם?
מה ה392 או הרפטור יתן לך ?
שרוביקון עם ריקון או בדלנדס עם 35 לא ייתן בשטח או בכביש בארץ ?
כאילו מה ייתן גם ברמת הריגוש שהדגם של 500 לא נותן ששווה לשלם עוד 200 או 300 יותר?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מכיר 'יש לי כזה שאין לך וכנראה אפעם לא יהיה לך' ?