זה הרעש של המטקות .. זה מציק
Printable View
זה הרעש של המטקות .. זה מציק
אני אסביר: נניח שרוצים להגיע קבוצה, לא זאב בודד. צריך לראות מי מהקבוצה מגיע, באיזה הרכב ועם אילו רכבים. ואז לתכנן טיול שיתאים לכולם מבחינת זמנים, אטרקציות, רמת עבירות וכו'. ולפעמים גם להתארגן על קניה משותפת, לשנות משמרות, סבתא שתשמור על הילדים ועוד כל מיני.
בשביל להגיע לבד לא צריך כלום, ישר מהעבודה עם סנדוויץ. בלילה, מוריד כיסא נהג והולך לישון. למחרת בבוקר מטייל לאן שרוצה ואפילו אקראי.
הגיוני סה"כ.
אסף.
דברו עם מארק הוא עולה עליכם בסדרי גודל במציאת מקומות גרועים
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
אנחנו הפעם בשטח השיפוט של יבגני.
אסף.
כנראה שזה פה,
http://off-road.io/mapitem/5145033201680384
ולדברי המשורר/ת הדגול:
"הלו? איפה אתה אתה פה?
פה לא?פה לא? פה? פה. "
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
טוב נו.....
חבר עם ויטארה 99 וצמיגי חצי חצי (לא מוגבה) שואל אם נגיש בשבילו
הגעה מהשחור?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אם אני זוכר נכון, לפחות פורמלית, כביש 171 אסור כרגע לתנועה...
תבואו מאיפה שתבואו. יש הרבה שבילים באזור ואין בעיות עבירות יוצאות דופן.
אם מישהו מרגיש מאוים מהשלט בכניסה ל 171 יש כיוונים אחרים להגיע מהם.
ואני מזכיר - למי שמתכנן לבוא בלילה - אין לנוע בשמורת טבע בשעות החשכה, אז לתכנן את דרך ההגעה בהתאם.
אסף.
אז... שרשור טיולים אל/מ המפגש?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
כמה מחשבות / אבני דרך בנושא -
- הצירים המרכזיים המגיעים אל כביש 171 (מצפון) הם נחל יתר, ניצנה, עקרב ואפשר גם להכניס לרשימה את נחל אלות.
- למגיעים מאזור בסיס רמון / נחל עובדת - שווה לשקול לשלב קטעים מאזור נפחא - נחל צנע, גבא, ופסי - אזור פחות מטוייל בדרך כלל, יפה עם מעט אתגרי עבירות (אבל לא קשה מדי).
- מי שמחפש עוד קצת אתגרים - יש את ה"לולאה" על הגדר הצפונית של בסיס רמון + מעלה "מאיר" (מזמן לא הייתי אז לא יודע מה מצבם הנוכחי).
- מי שמחפש להגיע מאוחר יותר, מינימון שטח - דרך 171 ונחל ניצנה - לשים לב להערה לגבי השמורה, אז להיכנס לנחל ניצנה בשעה סבירה.
- כמובן שמי שרוצה נסיעת שטח ארוכה יותר - אפשר לרדת דרומה משבטה / עזוז אל נחל ניצנה או לשדרג (לטעמי) על נסיעה בנחל אלות (אבל להביא בחשבון שהנסיעה היפה בנחל אלות גוזלת הרבה היותר זמן).
אם צפוי להיות סופ"ש חם כ/מהרגיל, לחשוב פעם נוספת לגבי מסלולים העולים מתוך המכתש אל 171 (מעלה ערוד / מעלה רמון)...
המפגש, חברים - יוקדש לסוף שבוע של טיולים במדבר.
מי שזה הזמן שחשוב לו להפגין נוכחות - שפשוט יבוא ויטייל. אנחנו צריכים להיות בנגב לא פחות משאנחנו רוצים לטייל בשקט במדבר.
או כמו שכבר אמר מישהו:
אם לא נעמוד על המדבר — לא תעמוד תל־אביב. קיומו של הנגב הוא אולי ממשי יותר מקיומה של תל־אביב
(מתוך:
https://benyehuda.org/read/12341
)
אז זוהי תזכורת, כן- גם לאור אירועי סוף השבוע האחרון - בואו לטייל.
אסף.
ואני קורא לתיאום שיירות וטיולים - אל/מ המפגש. במגוון רמות.
בשרשור הזה או בייעודי. פעם זה היה נפוץ. מרגיש שאיבדנו את זה.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ברוח התקופה,
אני מנדב את הרכב שלי כנקודת עגינה במפגש למי שמחזיק טויוטה/ג'יפ/דיפנדר או כל מה שגנבים אוהבים.
שרשראות עליכם.
אני צפוי להתחיל מסלול בבורות עבדת בשישי סביב 1400
אסף.
אני לא מתכנן להגיע השנה..
פצע פתוח שכואב מדי..
Sent from my SM-G988B using Tapatalk