איך באמת אפשר לוודא מקוריות חלפים? מלבד לקנות בחנות שנחשבת אמינה? זה חריג שמחירי החלפים במורשה גבוהים ב200% מחנות שהיא משווקת מורשית של קסטרול?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
איך באמת אפשר לוודא מקוריות חלפים? מלבד לקנות בחנות שנחשבת אמינה? זה חריג שמחירי החלפים במורשה גבוהים ב200% מחנות שהיא משווקת מורשית של קסטרול?
אצל הגורואים בצפון בטוח הכל מקורי…🤣
להערכתי, impex jp, amayama, parzilla מביאים חלפים מקוריים. הם גם מציעים חלפים לא מקוריים לבחירתך במחירים מוזלים. אם ניתן לקנות בדלפק יבואן הרכב, לא כולם מאפשרים את זה, אז זה גם מקור בטוח.
אם אתה סומך על הבעלים של חנות החלפים אז אפשר לשאול אותו ממי הוא רוכש. יש לי חבר עם חנות ואני סומך על המילה שלו בעניין הזה.
בכל מקרה של ספק, כדאי להשוות את המבנה ואת הבנייה מול חלק שמקוריותו ידועה. גם לחתוך מסננים אם צריך.
כן, יש לא מעט מוסכים ברשת היבואן שמוכרים במקביל למקוריים גם חלפים ממקור מפוקפק. היבואן מבצע להם ביקורת, מעניש ועדיין לפעמים הפיתוי לרווח קל גובר.
מחיר זול ב50 אחוז מהמחיר במחסן היבואן זו אינדיקציה מצוינת לחלפים ממקור מפוקפק. למיטב היכרותי היבואן לא נותן הנחות כאלה למוסכים אלא יותר באיזור ה25-35 אחוז.
קצת סטיה מהשרשור המקורי, אבל מכיוון שבית העסק שממנו רכשתי מוזכר פה בשרשור בקונוטציה שלילית עם רמיזה שקשה לפספס - העליתי בפני הבעלים את הסוגיה והוא התחייב בפני שכל חלק וחלק שיוצא מפתח חנותו הינו מקורי.
מדובר על עסק משפחתי שחי את הספורט המוטורי מקרוב, אני מאמין לו ואמשיך לרכוש ממנו.
אני לא רמזתי כלום לגביו כן, ואין לי באמת מושג.
אבל לדעתי לעיתים בעל העסק עצמו לא יכול לדעת אם מדובר בזיוף.