זה עוד חיסרון, כשלא רואים את העשן אי אפשר להתחמק ממנו. מרוב טכנולוגיה הגולם קם על יוצרו [emoji28]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
זה עוד חיסרון, כשלא רואים את העשן אי אפשר להתחמק ממנו. מרוב טכנולוגיה הגולם קם על יוצרו [emoji28]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
אייל בחיי שאתה כמו אסף עם רקסטונים.
בסדר, דיזל זה אחלה!!!
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
גם.
גם דיזל זה אחלה.
אגב הייתי עכשיו בתחנת הדלק הקבועה שלי בנזין עולה שש תשעים ומשהו,
סולר עולה 7.75. לא הבדל מספיק משמעותי במחיר כדי לכפר על הפער בצריכת הדלק של רכב במשקל 2.5-3 טון.
זאת שאלה שגם אני מתחבט בה.
נכון להיום הרכב שלי בממוצע עם נגרר בערך 7-8 לליטר. השאלה כמה יצרוך רוביקון יחסית סטנדרטי מבחינת צמיגים לפחות בנסיעה כזאת. נראה לי עלות הבנזין מול סולר במקביל להבדלים בצריכת הדלק + העלויות תיקון של הדיזלים המודרנים יש יתרון לבנזין. וכמובן שבנזין יכול גם על גז. קיצר ממשיך לפנטז על גלדיאטור
Sent from my V10 using Tapatalk
עפר ואייל היקרים, כשמי מכם יסיים עם הפטרול / דיסקו 2 אתם יודעים איך למצוא אותי.
אני מחזיק דיזל מיושן שנת 05, מסילה לא משותפת, כרכב שני שנוסע 4000 ק"מ בשנה.
באילוצי תקציב נמוך, לא ננעלתי על סוג רכב או סוג דלק ספציפי. פשוט את הנתונים הכי טובים שעונה על הכי הרבה צרכים ותנאי סף בטווח המחיר הרצוי.
יתרונות בבחירה הספציפית הזו -
כאמור מסילה לא משותפת - עלות אינגקטורים מצחיקה לדוגמא - 5 מקוריים ב2000.
אוטו נוסף שמושבת על גיר / מנוע / סרן אחורי ניתן לקנייה במחיר זול ומאפשר החלפות חלקים במידה וזה נופל על הקדנציה שלך.
החיסרון, זה רקסטון ובפורום לא אוהבים.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
12 שנה החזקתי פאג'רו דיזל והבעיות היחידות שלי בטסט היו פליטות העשן. כשעוד הרשו למכונים למכור את ה K44 או איך שקראו לזה, הייתי קונה (משחד) מהם, דוחף למיכל ועובר את הטסט. מרגע שלא אישרו להם למכור, זה הפך יותר בעייתי. כשהרכב הגיע ל-2 טסטים בשנה (גיל 20) מכרתי בגלל כאב הראש...
נכון שההבדל הוא כ-1ש"ח לליטר, כיום, לטובת הבנזין, אבל זה עדיין לא מספיק.
שימו לב שזה הבדל מלאכותי בעקבות צו של שתי הממשלות האחרונות על הפחתת המס על הבנזין.
באירופה מחיר הסולר זול ממחיר הבנזין, ולדעתי נחזור לזה בארץ כי בשלב מסוים יפסיקו את ההטבה.
עבורי:
ב-XJ שנמכר, צריכת הדלק הייתה אמריקאית למהדרין, היה מדובר בכליטר ל-4.5 ק"מ ואף פחות.
נכון, מנוע פשוט, כיפי, חזק וכו', אבל טיול יומי בדרום היה עולה בדלק כשווי של יומית של עובד הייטק מתחיל.
בטרקטור הנוכחי, הצריכה היא כ-7.5ק"מ לליטר, מדובר בשיפור אסטרונומי של כ2/3 בצריכת הדלק, והעלויות ירדו בהתאם.