אחד הפיצ'רים החשובים באופנוע הוא מיגון ללא ספק.
אסף.
Printable View
אחד הפיצ'רים החשובים באופנוע הוא מיגון ללא ספק.
אסף.
האפטרמרקט מתעורר
יעלה בקלילות את זיק ?
😀
קובץ מצורף 145394
שאלה מעניינת, האם כבר יש כננות 48 וולט.
עזוב כננת 48 וולט.
שיתחברו למערכת המתח הגבוה ויציגו סוף סוף tractor-beam במקום הסידור הפרימיטיבי הזה של התוף עם הכבל.
או ארבע כננות 12 וולט בטור.
האם מישהו ראה ביקורת שבה אשכרה הטנדר הזה ירד לשטח?
או כיאה לאופנה הנוכחית ברשת, אם הוא מנצח כל רכב אחר ב-רבע מייל זה הרכב המושלם?
עוד לא היו מסירות, כרגע שלב ההייפ העיתונאי, מקסימום סיבוב מסביב למפעל.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
חברים
צאו מנקודת הנחה שאתם לא קהל היעד. 99%.
אבל יש קהל יעד כנראה.
זה ימכור.
ויהיה דגם חדש, ועוד דגם, וככה מתקדמים, ככה מחדשים.
בינתיים תבררו זויות נטישה, וטווחי נסיעה, למרות שזה לא העניין המרכזי פה, ושוב, אתם בכלל לא קהל היעד.
נמשיך להסתכל מהצד, כנראה שיהיה מעניין.
זה גם יכול להיות כשלון גדול, גם יכול להיות, או שלא.
טסלה זאת חברה שאוהבים לשנוא, זה ברור.
מי הזיז את הגבינה שלי.
מה זה הדבר הזה.
יקר, מוסך, חלפים. פוזה.
הכל נכון.
אבל תבחנו את המספרים, את הדולרים, את המסירות, ותבינו לבד במה מדובר.
נ.ב -
מי הזיז את הגבינה שלי -
אני עם רכב ספורט בהמתי מאוד, בעוונותי, והטסלה הזאת בדגם הפרפורמנס, משאירה לי אבק בפתיחות/רמזורים (בעוונותי)באופן שלא ניתן לערעור, פשוט אין לי סיכוי.
חוץ מיחס הכח/משקל, יש גם את עניין אחיזת הצמיגים שהרכב שלי צריך להתמודד איתו (צמיגים, מערכות אלק׳, הנעה אחורית) כדי לא לאבד סתם כח, והטסלה הזאת מונעת 4*4 בכלל, עם מכת כח לא ליניארית, הכל במכה.
אז כן, אני שונא אותם. אבל בו זמנית מתרשם מאוד.
בחיי שאתם מדברים כמו קבוצת דודות זקנות, שכוסית בלונדינית נכנסה לגור בשכונה שלהן...
מכונית חשמלית היא רק טכנולוגיה, עם יתרונות החסרונות מול מנוע ה ice
זה כל הסיפור
תשמע יש שם בהחלט כמה דברים מסקרנים.
העיתונאים שנהגו בו עד עכשיו מדווחים על התנהגות כביש מופתית, ברמה אחרת מפול סייזים רגילים.
כנראה תוצאה של מבנה בודי קשיח (מהפכני ממש, אין פה בודי און פריים וגם לא בדיוק שלדה אחודה), פלוס היגוי אחורי ומתלי אויר מכויילים היטב.
הבודי הזה מפלב"ם גם עמיד מאוד להתעללות, תחשוב רכב חדש שאפשר להישען איתו על סלעים ולהידחק בין עצים בכיף.
זה גם הטנדר החשמלי היעיל ביותר מבחינת צריכת חשמל, פלוס אפשרות להוסיף סוללה בארגז לטובת הגדלת טווח - אולי (ממש אולי) הוא יהיה אופציה אמיתית לגרירה בחיים האמיתיים. והדבר הזה יכול לגרור הר מבחינת הכח.
אגב לגרור עם חשמלי זה תענוג צרוף: זינוק חלק, זחילה בפקקים כולל בעליה, מומנט זמין, בלימה רגנרטיבית.
לגבי השטח בוא נראה, בכל זאת פול סייז כבד מאוד - טרופי טרק זה לא יהיה.
אבל למשל קוטר הסיבוב הקטן וההיגוי האחורי יכול להעביר את הטנדר הזה במעברים צפופים (ערוד נניח), שפול סייז סטנדרטי לא אוהב.
בעולם הרכב אני לא שונא אף אחד בפרט ואף אחד בכלל.
אילון מאסק טיפוס צבעוני שהכסף עלה לו לראש, וגם זה לא מספיק כדי שאשנא אותו. לסלוד ממנו? כן, ממש. לשנוא אותו? ממש לא.
ולכן אין לי כלום נגד טסלה, למרות שגם אין לי כלום בעד טסלה. ברור לי שגם אם היה לי כסף פנוי לבחור רכב חדש ברמות המחיר האלה, טסלה היתה כנראה בין האחרונות שהיו באות בחשבון ולא רק כי אני סולד מרכב חשמלי בכלל ומכל התפיסות והאידיאולוגיות העקומות (לדעתי גם המומצאות) עליהן הוא נשען, אלא גם בגלל סלידתי מהאיש עצמו ומכל מה שהוא מייצג. ועדיין, זה ממש רחוק משנאה.
את השנאה שלי אני שומר רק לפוליטיקאים מסויימים.
העיצוב של הסייברטראק מייצר באופן טבעי המון התנגדויות, זה ברור. קל לקבוע שהוא כל כך מכוער.
אבל מושגי כיעור ויופי הם עניין של טעם אישי ורובנו, מה לעשות, שבויים בהרבה קונספציות.
אילון מאסק קרא כאן תיגר על הקונספציה - מי קבע שמכונית צריכה להיראות כמו כל המכוניות האחרות?
כשאתה האיש העשיר בעולם מותר לך ואתה יכול לחשוב אחרת ולתקוע לכולם אצבע לתוך העין ואף אחד לא יעיז להתייצב מולך.
לי ברור שהסייברטראק מקסים את אלה שמכורים לטכנולוגיה שיתעלמו בהפגנתיות ממגבלות פרקטיות בולטות שאולי יש לו. אבל הייתי מצפה שאנשים רציניים יתייחסו לרכב רק לפי פרמטרים ענייניים, בלי הנחות ובלי הקלות. והאוטו הזה, נכון לרגע זה, מקבל רק התייחסויות שקשה לשפוט אם הן רציניות. ואני עוד עדין - יש כאן כאלה שדעתם על עיתונות הרכב הרבה פחות סלחנית משלי.
אין לי ספק שנראה כאלה בישראל בכל מיני סוכנויות יבוא אישי/מקביל קטנות שבמחיר הנכון יודעות להביא כל דבר. אין גם לכם ספק מי ומה יהיו הלקוחות הראשונים של זה.
זו לא תהייה הפעם הראשונה שאדם מוותר על אידיאולוגיה בשם הכלכליות, בטח לא שלך...
never say never..אז
אני דווקא רואה רק יתרונות ברכבי שטח חשמליים..ברגע שזה יבשיל .. חיבור מסוג אחר עם הטבע מבחינתי.
ועדיין אפשר לאהוב את רעש וריח הבנזין.. אנחנו מלאים בניגודים, כולנו, זה אנושי.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
לסייברטראק יש בק-לוג של מעל מילין וחצי רכבים. הבעיה היא לא המכירות אלא האספקה...
אז יש מי שדאג שתהיה לו גם תחפושת דמויית טויוטה - https://insideevs.com/news/683751/te...ra-wrap-video/
https://cdn.motor1.com/images/mgl/mM...club-forum.jpg
הערה קטנה על אילון מאסק.
תנסו לא להתייחס למה שהוא אומר, הוא לפעמים מאבד קצת קשר עם המציאות.
ותתייחסו רק למעשים, לא לדיבורים.
פתאום הכל נראה אחרת.
ואי אפשר שלא להתפעל מהדרך שעשה, בזכות עצמו, וכנגד כוחות אדירים.
נחזור למרווח גחון.