פורסטר ידני?
לא יודע עד מתי היו כאלה, אבל היו, וגם מקבלים הילוך כוח (סמלי, אבל כוח).
אחלה אוטו לטייל+ עם המשפחה
Printable View
פורסטר ידני?
לא יודע עד מתי היו כאלה, אבל היו, וגם מקבלים הילוך כוח (סמלי, אבל כוח).
אחלה אוטו לטייל+ עם המשפחה
הדיון שםתח אמנון הוא לגבי אמנון ובני משפחתו.
וגם גולשים אחרים כאן שיכולים לתפעל מה שהנהג הממוצע' אולי לא ובזכות זה להרוויח אוטו זול כי 'גיר רובוטי זה חרא'.
אסף.
אבל אמנון ומשפחתו צריכים לרכוש את הרכב מאחד כזה, "ממוצע", שאולי חירב אותו ועשה לו נזקים שייצאו החוצה במשמרת של אמנון ומשפחתו.
- - - Updated - - -
לא מוכרחים ידני.
הם גם נדירים.
מתישהו הם הגיעו גם ללא "הילוך הכוח" הסמלי, ואז הוא הרבה פחות טוב מהרציף בשטח.
תודה רבה לכולם.
אם הייתה לי אפשרות כנראה שהייתי קונה היילקס ויגו. אבל אני מבין שמדובר על 90K בערך לאחד שמור עם קילומטרז' נמוך.
אבל הדיון עורר לי הרבה מחשבות, כמו האם אנחנו כמשפחה בכלל נטייל באופן שאני מדמיין (טיולים למדבר שכוללים לילה) בשנה-שנתיים הקרובות, וגם במידה וכן, האם לא מספיק משהו כמו פורסטר לאופי הטיולים הזה? ה-CJ תמיד נשאר לטיולים קשוחים יותר. בעונה הקודמת הוא טייל יפה.
אני חושב שאדחה את קבלת ההחלטה בעוד כמה חודשים. ואחזור לזה בתקווה גם עם תקציב משופר מעט.
אמנון.
אם פורסטר מספיק זו תשובה שרק אתה יכול לתת, אתה יודע מה אופי הטיולים שלכם.
ואז מה יקרה? כל פעם שתרצו לטייל הסיקס ישאר בבית כי הוא לא משפחתי? אז למה הוא שם?
יש שלב שצריך לעשות התאמות וזה היופי ברכב כמו שלך, תתאים אותו לצרכים המשפחתיים, כולם יהנו מזה.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
וואו איך פספסתי את הדיון הזה 🫨
בכל זאת, שנקל הוא שנקל
מחזיק בבית i30 cw 2014. זה הפרייבט הכי טוב שהיה לי. בגלל ניסיון מוצלח איתו במשפחה חיפשתי כזה כמה חודשים עד שמצאתי אחד מוצלח.
אם אני זוכר נכון השנה האחרונה של הדגם הספציפי הזה הייתה 2015.
נוח. אוד ביום יום, אומר שלום פעם בשנה לפילטרים ומה שצריך וזהו.
מה יש לאהוב בפרייבט אפור שעושה את העבודה שלו? הבגאז!
אם צריך הכיסאות מתקפלים לשטח העמסה שטוח ענקי!
ומתחת לרצפת הבגאז יש תאי אחסון שמספיקים לי לכבלים, כלי עבודה, ערכת עזרה ראשונה, ודברים אחרים. זה מאפשר לי לש ור את תא המטען ריק לגמרי. תענוג לפתוח אותו ולא לראות בלאגן
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
עברו חודשיים, האסטרה סיימה את חייה ואני צריך לקנות רכב.
התקציב גדל לכ-70k.
הגעתי להבנה עם עצמי שבשנתיים-שלוש הקרובות דרישות הטיולים שלנו ייענו יפה גם עם פורסטר.
התקציב מאפשר רכב שנת 2016. יש הבדלים כלשהם בשנתונים האלה שעדיף לבחור באחד על פני השני?
יש רכב אחר שהתקציב מאפשר שכדאי לי לשקול ופיספסתי?
מה לגבי דאסטר?
אני עם שלושה ילדים קטנים (הקטן עוד לא שנה) ודאסטר 2020 דיזל (4×4).
מטילים כמעט כל סופ"ש (חורשן, כרמל רמות מנשה) ,טיולי שדות באמצע שבוע ומדי פעם מדרימים.
הדאסטר בסה"כ עם עבירות בסדר עבור הרכב משפחתי כזה (גם כך אין
כוונה להיכנס להרפתקאות בהרכב הנ"ל).
בקיצור:
א. בגאז סביר.
ב.עבירות טובה ביחס לקטגוריה (קצת קל שאתה היחיד בקטגוריה).
ג. אמור להיות אמין (ראה הערה בסוף)
ד.תצרוכת דלק מעולה בין 1:12 - 1:17.5 (השנות הגבוהה נובעת מגגון וכמות הטיולים על המיכל ופקקים)
ה. יש מקום ל 3 ילדים מאחורה.
ו. מתכנס למחיר
הערה
צריך להתוודות שבחצי שנה האחרונה הלך לי טורבו וצינור קלץ בהפרש של חודשים(10000 ש"ח)
מהבנתי זה כנראה בעיה עם הקרמה שלי, אבל שם זאת על השולחן
נ.ב
הרכב השני זה ונדאי I 30 cw מנוע 1600 פשוט סוס עבודה.