נו ומה יעשו עם הסרטונים? יכינו קליפ פרידה לבעלים?
אף אחד לא הולך להחזיר אותו מהשטחים
Printable View
אין שום ערך למצלמות לבעלים, הרכב בשטחים.
לפעמים אפשר להבין את שיטת הפעולה.
קודן?
זה בולשיט.
תתמגנו.
אם אתה רואה מי מגיע, איך מגיע, איך נערכו לאורך הרחוב/ות ועוד, אז אתה יודע איך להתגונן יותר טוב לפני שיגיע תורך.
ולהפיץ את הבשורה הזו וכמה שיותר.
**ואם זו כנופיה שעובדת קבוע בתא שטח מסוים, אז יותר קל להציף אותה. תצפיות שהם עושים במהלך היום לסימון הקורבן ועוד. לך תדע, אולי בסוף יסתבר שזה איזה פועל שנשלח לטרגט לקוחות, זה הרי כבר קרה.
בעיר מרושתת היטב כמו תל אביב, אפשר ממש לחפור בזה. כנראה צריך צו בימש בשביל הגישה להקלטות (או חבר מבפנים), אבל זה ממש לא תלוש מהמציאות. אני לא אתפלא אם לחברות הביטוח והאבטחה יש כבר את זה.
ובנימה אישית - תנמיכו את הטון שלכם. לא הופתעתי מהתגובות והניסוחים, אבל זה לא הוסיף לכם שום דבר.
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
מצב מבאס מאוד.
אני כבר המון שנים עם ג'ימנים, בחיים לא הייתי צריך למגן את הרכב. בג'ימני הקודם שלי אפילו לא היה קודן. תמיד חשבתי שהננס הזה לא גניב, כי מה כבר יעשו עם ג'ימני? לא מהיר, לא גדול, אין מקום וטעם להעמיס איתו סמים מהגבול, עדיף לקחת חמור יהיה מהיר יותר.
עכשיו אני לא רגוע כבר כמה שבועות. ספציפית הרכב שלי עם 2 נעילות פיזיות + "הפתעה". מקווה שזה יגרום לגנב העצלן לעזוב את הרכב שלי ולהתמקד בג'ימני השחור שחונה כמה בתים במעלה הרחוב. הוא גם חדש יותר ויפה יותר משלי, בלי שריטות מהשיח במכתש רמון. אבל בחייאת, לאן הגענו שבכל פעם שאני רוצה לצאת עם הרכב צריך טקס של 10 דקות עם פתיחה וסגירה של 3 מנעולים שונים וגרירה של ברזלים כבדים מצד לצד של החניה?
רצית תחושה של ג'יפ במחיר של פרייבט. הנה קיבלת כולל הכל.
אסף.
אפשר לחשוב יצירתי ולקראת פורים "לחפש" אותו לרכב אחר, למשל:
https://www.topgear-magazine.fr/wp-c...ty_walk_03.jpg
אני רק שואל ,
האם "הדרישה" לרכבי שטח לא נובעת מהעונה הגשומה
בתוספת שכמעט כל לילה צה"ל נכנס לערים הגדלות ומגלח את הכבישים דבר המקשה על נסיעת פרייבטים ?:rolleyes:
רענן
הבוקר לא הצליח להם,קובץ מצורף 146013
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
הלילה האחרון של הגנבים באיזור המרכז היה פורה במיוחד.
זה ספציפית לא הצליח להם, אבל הרכב הושמד. הם מושמדים בזה אחר זה.
מישהו שאני מכיר איבד הלילה את הרכב השני שלו שנגנב תוך כמה חודשים (קודם לנדקרוזר, עכשיו ג'ימני)
בקרוב לא יישארו ג'ימנים. וזה כבר לא מצחיק בכלל.
מילא סופות ושאר רכבים ששימשו להברחות בדרום, מנסה להבין מה האינטרס לגנוב ג׳ימני, הדור הקודם לא נחשב כגניב בכלל. מה השתנה ? זה לא שעכשיו מדובר על מכונת ביצועים. עז הרים בתצורת רטרו נכון, אבל זה לא שיש עשרות ג׳ימנים שמחפשים חלקי חילוף בשטח ישראל או נהגי מוניות עם ג׳ימני שמתקנים בברטעה.
אז מה הקטע ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אולי נהיו כולם היפסטרים בגדה.
אסף.
מתישהו גם חברות הביטוח יתערבו, כשהמקיפים יצאו להן מהכיס
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
חברות הביטוח מאוד מהר יתערבו
כל בעלי הגימיני שעדיין נשארו ירגישו את ההתערבות הזאת טוב טוב ,
בחידוש הפוליסה הקרוב.
ראה מקרה הרנגלרים JL והמחירים המופרכים לביטוח של רנגלר כיום.
מעניין אם יעלו את הביטוחים גם לג'ימני דור קודם כמו שהעלו ל JK למרות שהגניבות הן JL...
מנסה לתת קצת אופטימיות, בכל זאת, קהילה וכאלה…😁
רוביקון כרגע נעצרו הגניבות עפ קבוצות הוואסטאפ הייעודיות.
הנסיונות האחרונים נכשלו בעזרת חברות המיגון.
יכול להיות שהם עלו על משהו.
ומאז עברו לג׳ימיני. שם אין חיוב מיגון מחברות הביטוח כנראה, או שעוד לא עברו ״קמפיין״ יזום להוספת רכיבים מסויימים כמו שעשו לבעלי רוביקון, התקשרו והגיעו לכולם.
לא מתקיני צד שלילי, ולא במוסכים, עובדי החברה מגיעים אלייך הביתה.
יכול להיות שזה יהיה הפתרון - איתוראן או פוינטר.
יהיה טוב.
ועכשיו נצטרך לחכות שנה שהאקטוארים יחשבו מסלול מחדש ו(אולי) יורידי את מחירי הביטוח לרנגלרים.
לדעתי גם אם לא יגנב רנגלר אחד, הם לא יחזרו לרמה של לפני שנה שנה וחצי. בכל זאת חברות הביטוח רוצות להחזיר את ההפסד על הגניבות שהיו.
אתה נכנס פה לחשבונאות, וראייה בכוכבים, אותי באופן אישי זה פחות מעניין.
תתמגנו. זה הכל.
תפתיעו אותם, תקשו עליהם.