זה רק הקדימון למה שהוא הולך לקבל אחרי הלידה, סתם... כשהם ישנים הם נהדרים
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Printable View
זה רק הקדימון למה שהוא הולך לקבל אחרי הלידה, סתם... כשהם ישנים הם נהדרים
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
https://youtu.be/pwbTBX17iHw?si=OgRHpEkiLz-6Gg2g
היכולות של ה פגרו בסרטון ממש מביכות. מה אני מפספס? נהג לא טוב? אולי לא הפעיל נעילה?
Sent from my SM-G998U1 using Tapatalk
לדעתי הלא מקצועית הייתי אומר נהג.
וב 20:53 נראה שהוא לא נעול דיפ מרכזי, זה מאוד מוזר לי, גלגלים קדמיים לא מסתובבים בכלל.
בכללי, מניסיוני הלא רב, הTC של הפאג'רו עושה עבודה טובה כשיודעים לעבוד איתה, גז מדוד ורציף, בלי ברקסים בזמן הלא נכון.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
בטלו. לא קשור לשרשור
צריכים להישאר עם הגימני מבחינה תקציבית יש הוצאות של בית בנתיים.
התינוק אמור להגיע במאי. ראשון שלנו.
אז להבנתי מאחור פותחים מושב אחד ושם שמים את המושב בטיחות או סלקל.
לא ברור לי סוגי מושבים ועד איזו שנה.
וגם דגמים ספציפיים שאני צריך לחפש? וגם איך אני בודק אם יש נקודה שהכסא מאובטח אליה. גימני 2016
Sent from my SM-G998U1 using Tapatalk
זה תלוי איזה מושב/סלקל יש לך.
יש איזופיקס או אין?
אל תיבהל כשתגלה שסל קל תופס המון המון מקום גם ברוחב וגם באורך, לדוגמא בפוקוס לפחות בדור 2 ו3 מבוגר לא יכול לשבת במושב קדמי שנמצא לפני הסל קל.
לגבי כסא תינוק, ממליץ ללכת על הדגמים של ברייטקס עם הפטנט של הקליק. אלו כסאות שמתאימים מגיל 0 עד 3 ויותר. אבל היתרון המרכזי שלהם שהעיגון לרכב מתבצע על ידי החגורה בצורה בטוחה, פשוטה וחד חד ערכית. יש להם ממש פטנט על עיגון הכסא עם החגורה.
כשהבכורה נולדה והיינו עם הגימני,
מצאתי שכל עוד היא בשלב שיושבים עם הפנים נגד כיוון הנסיעה, הכי נוח זה לקפל מושב אחורי אחד ולהכניס אותה מדלת הבגאז...
זה כל כך זמני שממליץ לך לחסוך את הכסף ולחפש יד2 או מקרוב משפחה
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
גם אני בזמנו העדפתי את החיבור עם החגורה, מתיחה הידוק וזה תפוס אש.
ההבדלים בגישות (לדעתי) הן למשתמש המצוי, כזה שלא מבין, לא בודק, ומישהו צריך להמציא בשבילו פתרון שגר ושכח, ירוק נעול אדום תקול וזה תקני! אבל מגיע עם דרגת חופש מסויימת כדי לאפשר נוחות הרכבה למשתמש המצוי.
אנחנו ברובנו פה לא המשתמש המצוי (לא כי אנחנו גברים מסוקסים, בעיקר כי אנחנו מפגרים שמפרקים מכוניות ומרכיבים מחדש להנאתנו)
גם אני עם ברייטקס קליק טייט בכל הכיסאות(4). יש להם גם חיבור איזופיקס. עוד יתרון לחיבור עם חגורה הוא שאפשר להכניס 3 כיסאות בספסל האחורי בצורה קלה יותר בזכות הגמישות במיקום שהחגורות מאפשרות.
סל קל ה דיי בזבוז כסף אלא אם זה דונה X שזה גם עגלה וגם מאפשר שכיבה מלאה. קונים, משתמשים כמה חודשים ומוכרים הלאה, הפסד של כמה מאות שקלים בודדים.
כל הקטע של התחביב ילדים זה הפסד כסף [emoji848]
בהחלט ממליץ על יד 2.
אבל תשים לב שכמו לכל ציוד בטיחות לכסאות תינוק יש תוקף.
התקן מחייב לפחות 5 שנים, רוב החברות (במיוחד הזולות ) לא מציינות תוקף, ומעטות מציינות 10 שנות אחריות.
אם אתה משיג יד 2 תחפש בגב הכיסא הטבעה עגולה עם חץ, זה מראה שנת וחודש ייצור.
סל קל עדיף יד 2, אם תצליח לשכנע אם לילד ראשון לקנות סל קל יד שניה אתה צריך לפתוח הדרכות לאבות טריים.
ברגע שעוברים את קפיצת הגדילה הראשונה עוברים לכיסא עד גיל שנה בערך, ואז לכיסא גדול. בגדולים יש דגמים מודלריים שמתחילים בכיסא בטיחות והופכים לבוסטר בעתיד.(מופיע עליהם מ0 עד 30 קילו, אבל הם לא באמת מחזיקים טוב תינוקות קטנים, ואף ילד ב30 קילו לא יושב בבוסטר).
אם אתה מוצא כיסא בטיחות עם אחריות לעשור שווה לקנות חדש, זה ילווה את הילד מגיל שנה עד סוף עידן הבוסטר, יהיה לו מקום לכוס שוקו, ושאריות פלסטלינה שלא ירדו בחיים.
כשהוא יסיים זה יעבור לשני או לשלישי לעוד שנתיים שלוש (במצב בוסטר כבר לא מעניין אותך התוקף)
כשהגדולה שלי נולדה לפני עשור עשיתי מחקר שוק לא קטן, ננעלתי על גרקו, היו לנו שני כסאות בטיחות ל"קטנים" של גרקו ושניים ל"גדולים" כולם הספיקו לעבור עוד בתוקף שלהם לאחיניות שלי.
לא יודע מה קרה בשוק מאז.
היה אתר מעולה של אבי ורון, מעניין אם הוא עדיין קיים.
לגבי הטיולים, ההגיון אומר שעד שלא תכיר את אשתך החדשה (זו שאחרי הלידה) ואת הולד שגם הוא נולד עם אופי משלו, לא תדע אם אתה מאלה שמטיילים מגיל חודש בחורף באוהל, או שמטיילים בעיקר לטיפת חלב ולסבתות שיתנו לך שניה לישון.
ולכן אין הגיון להחליף כרגע רכב.
אבל!!!!
אמרו פה כמה חכמים, מה שלא תקנה עכשיו לא יגיע בשנים הקרובות.
ברגע שיש ילד בבית, אתה בסדר עדיפות רביעי מתוך שלושה בני אדם-לפחות לשנה הראשונה.
הדבר הראשון שעשיתי כשהבנתי שאשתי בהריון זה להחזיר סובארו טנדר לכביש מתוך ההבנה שעוד 8 חודשים לא תהייה לגיטמציה להשקיע ברכב שני מקומות.
ודבר אחרון, תשיג לול קמפינג, זה באמת אחד המוצרים הכי יעילים גם בלי קשר לטיולים.
לדעתי אין טעם לרכוש בכלל סל קל. זה זמני מאוד ומיותר, עדיף בכל מקרה כסא בטיחות מגיל לידה והלאה. אם הכסא בטיחות לא יושב קבוע ברכב ויורכב ויפורק לעיתים תכופות, אני שב וממליץ על הברייטקס. קל מאוד לפרק ולהרכיב אותם וכשהם מורכבים הם מעוגנים טוב יותר מחיבור איזופיקס ובכל מקרה הרבה יותר פשוט לפרק ולהרכיב מאיזופיקס. זה גם באמת תלוי אשה, אם היא תדרש לפרק ולהרכיב את הכסא....איזופיקס לא פשוט לתפעל.
שימו לב לסרטון, שמתי את העגלה המתקפלת מאחור אבל עכשיו הבנתי שאם נוסעים אני ואשתי אז היא צריכה להיות ליד התינוק להרגיע אותו.
חוץ מזה שהקדימה של הגימני במילא צפוף, אז אצטרך לסמלץ את זה אחרת ולשים את העגלה מקדימה, והכסא מאחורה מקופל לא?
או שפשוט 2 יושבים מקדימה וגם אם הוא בוכה עוצרים בצד או דוחפים לו מוצץ, לא?
https://youtube.com/shorts/02MhkneTMPQ?feature=share
תגידו התחלקנו על השכל?
הבחור שאל איזה אוטו קונים אחרי ג'ימני, לא איזה סלקל קונים אחרי ג'ימיני.....