תגובה: סוזוקי ג'ימיני הכי נגנב וגם סרטון נסיון גניבה מהבוקר
עקרונית כל מודל של אבטחה בנוי משכבות או מעגלים , ולא משנה אם זה אבטחת אישים או סייבר או הנושא הפעוט שלנו . זה אומר שגם אם יש משטרה/ מדינה ( שנותנים עבודה ) וגם אם חברות הביטוח עושות את שלהן נאמנה , יש מעגל שהוא אצלך כבעלים . המעגל האחרון . וזה תמיד יישאר שיקול שלנו להפעיל אותו או לא .
אם כבר, הרי לפי העיקרון של ״המדינה צריכה לתת לי את כל הפתרון ״ יוצא שאין צורך בחברות ביטוח לנושא של גניבה . אני אישית חושב שחברות הביטוח זה חלק מהפרוטקשן, אפילו יותר מכל אמצעי שאני אתקין ואשלם עליו . הוא שם במשך שנים והוא הרבה יותר יקר ולכאורה לגיטימי …. כל עוד המחיר לא כואב . אז הפסקתי לשלם
נקודתית לפתרון של סופרגיפ היום ביקשתי מהם פרטים והלכתי לקרוא עליו . מדובר בפתרון מתקופת האבן שלא דורש יותר מדי כדי לעקוף אותו וניתן לפריצה בפחות מדקה עם מיכשור ב 20 דולר מדוד עלי . יש גם סרטון ביוטיוב . יותר טוב מכלום אני מניח אבל מה שעולה בארה״ב 600 דולר וחוטף ביקורת על התמורה לכסף נהיה 5000 שקל בארץ וברגע שהגנבים יקלטו מה זה , זה יהיה אובסוליט. אז שילמתם 5000 שקל בשביל שקט של כמה חודשים כנראה.
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הדסופה
נקודתית לפתרון של סופרגיפ היום ביקשתי מהם פרטים והלכתי לקרוא עליו . מדובר בפתרון מתקופת האבן שלא דורש יותר מדי כדי לעקוף אותו וניתן לפריצה בפחות מדקה עם מיכשור ב 20 דולר מדוד עלי . יש גם סרטון ביוטיוב . יותר טוב מכלום אני מניח אבל מה שעולה בארה״ב 600 דולר וחוטף ביקורת על התמורה לכסף נהיה 5000 שקל בארץ וברגע שהגנבים יקלטו מה זה , זה יהיה אובסוליט. אז שילמתם 5000 שקל בשביל שקט של כמה חודשים כנראה.
הד
אתה מתכוון לפתרון שלהם לרנגלר או לג'ימני? או שזה אותו פתרון?
זה פתרון לא תלוי רכב , כולם אותו דבר
אתה מדבר על הפלאג קצר או על הצ'יפ?
אסף.
על פלאג קצר
אם לאותו יצרן יש גם ציפ , אני לא מצאתי כזה
יש להם 3 פתרונות
אני התקנתי מניעת שכפול מפתח. (לא רלוונטי לג׳ימיני)
עלה לי 3000 שח.
אם אחליט בעתיד לוותר על ביטוח מקיף, אתקין עוד מערכת, ועדיין יישאר לי עודף מהתעריף השנתי.
- - - Updated - - -
יש להם עוד מערכת מיגון של צ׳יפ שמונע הנעה.
צריך להזין שילוב ייחודי של קוד שאתה מגדיר על לחצני ההגה.
משיחה עם צד ג׳, בלי שום אינטרס, שמכיר טוב את התחום, הובהר לי שגם אם אתה יודע שברכב מותקנת מערכת כזאת, ואתה מכיר אותה מקרוב, ייקח לך זמן לא מבוטל לפצח אותה.
ממש לא גניבה של 3 דק כבעבר.
שוב,
הנצחון לעיתים מושג בנקודות, לא בנוקאווט.
הדסופה
הייתי רוצה להבין איך מניעים רכב עם מערכת הגנה שקע תקע (ראבלקו) בפחות מדקה.
זאת חברה קנדית די רצינית. אין למוצר הזה זכות קיום על פי מה שרשמת, ופה בניגוד למערכות איתור בארץ שהביטוחים מחייבים אותנו, אף אחד לא מחייב אותך להתקין פתרון כזה.
והם לא היחידים, יש עוד חברות עם הפתרון הזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
שולץ, כתבת למעלה שהמתקין היחיד של פתרון טוב, יקר אבל עובד הוא של סופר-ג'יפ.
חבר קיבל בשבוע שעבר רנגלר חדש מהחברה והתבקש להתקין פתרון שאיתוראן לטענתו פיתחו ביחד עם סמלת והוא מונע גניבה.
מכיר? יודע משהו על זה?
כן, אני יכול לשאול את החבר, אבל הוא לא יודע מה התקינו לו, הלך למתקין של איתוראן, אמר "את הפתרון של סמלת/ג'יפ", התקינו והוא נסע.
אני מאמין בריבוי הגנות.
גם הרכיב האחרון של איתוראן וגם מערכות הגנה, ולמי שהרכב לא יומיומי, גם ברזלים.
סמלת זה סיפור בפני עצמו.
אני לא רוצה להתייחס יותר מידי מאחר והדברים עדיין מתבשלים.
להבנתי, אין להם כרגע פתרון רשמי, ומה שנאמר לחבר שלך זה כנראה הרכיב האחרון של איתורן (העצמאי).
ולגבי הקוד של IGLA או דומה - מהחיפושים שלי בינתיים נראה שזה פתרון תקף. כלומר הגנבים עוד לא מצאו איך לעקוף אותו.
אסף.
טוב נו , ניסיתי להימנע מלשים ישירות את הסרט במחשבה למזער את הפגיעה בלקוחות [emoji2]
שלחתי אותו לסופרגיפ
חייב להגיד שכבר כמעט הייתי במצב של לקבוע התקנה לדבר הזה, אבל הטקסטים השיווקיים האלה שאתה שומע ושיש באתר שלהם וכמעט בכל מקום שאתה מוצא בגוגל , וכולם אתרים ממומנים, ישר מעלים לי את הסעיף לחפש עוד קצת. אז מצאתי איזה פוסט שאני עדיין מתייחס אליו בספקנות אבל מעלה כל מיני טענות מעניינות והיה בו גם קישור לסרט הזה
לכן לדעתי פתרונות לואוטק כמו פלאג קצר - עדיף לעשות לבד ולהסליק.
את מה שמוכר הם לומדים מהר לעקוף.
מה שלא דורש זמן למצוא.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הדסופה
עקרונית כל מודל של אבטחה בנוי משכבות או מעגלים , ולא משנה אם זה אבטחת אישים או סייבר או הנושא הפעוט שלנו
בגלל זה אני טוען שאילתורי הגנה עצמיים עובדים טוב. קודם כל הגנבים פחות מכירים אותם ואת המיקום שלהם
ולדוגמה.
בעבר בכלי צמ"ה שמתי ברז חשמלי פשוט על הקו סולר בנק' נמוכה. ומפסק הפעלה שמקבל מתח רק מהפיקוד סטרטר דרך ריליי נדבק
אם הנעת את הכלי זה גרם לכניסת אוויר למערכת (זה היה כלי שאללה יוסטור לנקז ממנו אוויר) וכמובן שקשה במצב כזה לגנוב את הכלי, ואם הייתי שוכח ומנסה להניע הייתי מקלל.
או בכלי צמ"ה אחר עם קלאץ קדימה וקלאץ אחורה ופיקוד חשמלי לגיר. מפסק קטן היה נותן פיקוד כפול לגיר וכשהמנוע מונע הכלי בעצם נעול ולא תצליח להזיז אותו גם בגרירה. את הכלי הזה ניסו לגנוב. עקפו את כל מע' ההגנה הסטנדרטיות אבל לא הצליחו לקחת אותו והוציאו עליו את העצבים ושברו לי את כל הזכוכיות וכיסחו את כל הקבינה. בבוקר כשבאתי לאתר מצאתי אותו מכוסח עם מנוע עובד
כל הנאמר נכון לכלים שהם ברזלים. בכלים ממוחשבים זה כבר כאב ראש אחר לגמרי
בכלים ממוחשבים יש הרבה יותר מקומות להשבית את הרכב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני מבין מהסרטו שאם הייתה גם מערכת נגד שכפול מפתח אז אי אפשר?
השיטה בטלה.
יש לי עוד רעיון, לשימוש באחת ממערכות הבטיחות הממוחשבות של הרכב, כדי שלא ייסע.
אצלי ברנגלר, יש מצבים מסוימים שהרכב לא ייסע. (לא אפרט, תנסו לחשוב לבד)
לפעמים מה שמפעיל את המנגנון הזה הוא בסהכ מיקרוסוויץ׳ פשוט.
חיבור למפסק נסתר, והרכב לא יזוז, גם אם פרצו את כל מערכות ההגנה והניעו את הרכב.
לא כיבוי, ולא כלום, פשוט אי אפשר ליסוע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אסף בוקר טוב
שמת לב במה עוסק המציג בסרטון ?
נאמר לי שזה לא נכון.
האם יש סרטונים נוספים כאלה? אני לא מצאתי.
ימים יגידו ( כמו השיר של אייל גולן ).
צחוק הגורל
קיבלתי הרגע טלפון מאיתורן
רוצים לבוא לבצע התקנה.
מה הפעם ? (היו אצלי כבר 4 פעמים בפחות משנה, כנראה שהרכב עולה להם ברשימת MOST WANTED)
הפעם מתקינים עלוקה ! (-:
צחקתי בקול.
מה זה "קיבלתי טלפון מאיתוראן"? מי שמחליט מה אתה חייב להתקין זאת חברת הביטוח.
איתוראן לא מחליטים עבורך מה יותקן בג'יפ. מה פספסתי?
לא מזמן קבלתי טלפון מפוינטר, יש על הרכב של אשתי, אמרו לי רוצים לעשות בדיקה למערכת.
אמרו לי תפתח דלת, לא פתחתי, אמרתי "פתחתי", ענו לי מעולה, הכל עובד, להתראות... :-)
התיאור שלי היה מדויק.
קיבלתי טלפון מאיתוראן.
לא שאלתי בכלל אם אני מחוייב או לא, הסכמתי ותיאמתי התקנה.
שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון.