תגובה: כבר חדשיים לא דיברנו על אקדחים
מוזר מאוד אם אין בעיה רפואית רצינית.
אבל כבר נתקלתי בקטע הזוי כזה במטווח, שהיורה לידי לא פוגע בדף, ונמצאה הבעיה המפתיעה.
המדריך דבר ראשון בדק טכנית את האקדח שלו שאין איזה בעיה, גם במקרה הזה, זה חובה.
אחרי זה ירה בעצמו מדוייק, גם חובה, כי לפעמים פשוט כוונות זזות, במיוחד כוונות פלסטיק מגעילות של גלוק.
אחרי 2 השלבים האלו שהתבצעו בהצלחה (אני הסתכלתי מהסקרנות מה קורה עם זה כי הייתי חייב לדעת איך זה הגיוני שהוא לא פוגע).
המדריך פשוט שאל אותו, "בוא תסביר לי מה אתה עושה שלב אחר שלב....כי לא הגיוני שאתה לא פוגע".
ומסתבר שהיורה (גם עם רישיון) לא באמת הבין את הקונספט של יישור הכוונות (יוצא ברה"מ, כנראה בהדרכה היו פערי שפה).
ועד היום הוא צלח את הירי עם כיוון אינטואיטיבי של הקנה, לא פחות.
בהסבר של 30 שניות זה טופל לגמרי.
ויכול להיות שזה גם המקרה פה.
אופציות אחרות זה נגיד פלינץ' מוגזם כתוצאה מפחד מהירי.
או סחיטת הדק ממש קלאמזית/פרועה/מה נסגר איתך.
אם הוא מאזור עוטף עזה אני יכול לפגוש אותו ולנסות לעזור ברמת ההסבר הזה, מטווח פעיל כרגע אין לנו בסביבה.
המקרה שאני נתקלתי בו של מישהו אחרי החלפת אקדח מגדול לתת קומפקטי היה אחיזה לא טובה וזהו. יכול להיות שזה המקרה והוא פשוט עם מדריך סביר.
יש מיליון מדריכי יוטיוב איך לאחוז נכון את האקדח לא כולם שיא המקצועיות אבל הבנאדם יבין אם הוא עושה משהו ממש לא טוב.
אני ממש לא מומחה אבל גם לי זה נראה מקרה של חמש דקות עם מדריך.
אסף.
אני לא מבין משהו, הרי לא לקחו לו את האקדח. אם הם צודקים (ולפעמים עדיף פשוט לזרום עם הבעיה),
שילך למטווח אחר שבו יעבור הדרכה אישית (בתשלום). ואז, שיחזור למטווח המקורי, יטווח ויעבור.
3 קבצים מצורפים
באיזור המרכז נהיה יותר קשה לקבוע תור לירי חפשי במטווח מאשר לחידוש דרכון במשרד הפנים, אז עדיין בהמלצה על מטווח איירסופט...
אבל אנצל את ההזדמנות כדי להמליץ על עוד אפשרות לא רעה, בילוי לכל המשפחה כאשר נופשים באחת ממדינות מזרח אירופה - תעשו חיפוש באיזור אחר מטווחי ירי, תתפלאו לדעת עד כמה הם נפוצים ומסבירי פנים. בחודש שעבר נכנסתי עם האשה והבת (13) לאחד מאלו, ממש במרכז העיר , היינו שם לגמרי לבד והנשים קיבלו הזדמנות להתנסות בירי אחרי הדרכה טובה - משהו שהיה מקובל גם במקומותינו עד לפני 15 שנים, אבל מאז הפכנו להיות יותר דמוקרטים.
גם אני נהניתי מאד מהתנסות בירי בסוגי אקדחים מעניינים (מטרת נייר משומשת תוגרל בין המזהים נכונה)
קובץ מצורף 147311קובץ מצורף 147312קובץ מצורף 147313
השמאלי cz shadow?
והימני הייתי מהמר על הקלר?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
הימני בהחלט לוגר 0.45
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מודה שללוגר לא שמתי לב. ראיתי רק את השניים משמאל.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
הימני לוגר p08 אייקוני משנת 1906, ( לוגר פארבלום), עבורו תוכננה התחמושת הנפוצה ביותר כיום בקוטר 9 מ"מ.
האמצעי FNH FIVE-SEVEN אקדח מתוצרת FN העושה שימוש בתחמושת 5.7 (נראה כמו כדור 5.56 מוקטן), הרעיון היה לאפשר קיבולת מחסנית גדולה יותר ותחמושת שמסוגלת לחדור מיגון אישי.
השלישי נקרא ALIEN , אקדח מדהים וייחודי שבו הקנה ממוקם מתחת לקפיץ המחזיר , ציר קנה נמוך ביחס לכף היד מקטין את קפיצת הקנה בירי ומאפשר ירי מהיר יותר.
בוקר טוב,
כדי לסגור את הסיפור ממנו התחיל השרשור:
החבר פנה לרשות לרישוי כלי ירייה, הצליח לעבור למטווח אחר.
ניגש למטווח בכפר סבא, עבר כמו גדול, ובמחיר מוזל יותר....
התברר כי במטווח הראשון ביקשו ממנו לירות בשכיבה, בכריעה, בעמידה...
זהו, חידש את הרישיון ובא לציון גואל!
יום טוב,
אביגדור