״רגל עץ״, 12 שנים
רוביקון, 6 שנים ומרגיש לי חדש. בעוד 6 שנים נשקול שוב.
Printable View
״רגל עץ״, 12 שנים
רוביקון, 6 שנים ומרגיש לי חדש. בעוד 6 שנים נשקול שוב.
הרבה מדברים על "אוטו אחרון"...
יכול להיות שאחוז גולשי ג'יפולוג עם מחלה סופנית מאובחנת גדול מזה שבכלל האוכלוסיה?
המחלה הסופנית היא בתעשיית רכבי השטח אם כבר...
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
תרשו לי להגיד לכם מתי סוף העולם יגיע....
כשהראשון פה בפורום יקנה את הטנק (TANK) הסיני... :-)
https://www.over-drive.co.il/?p=43017
אמרו את זה גם על דאסטר...
אם תוציא את הראש מהאגזוז של הסוזוקי תראה שדווקא השנה יש בישראל את מבחר רכבי השטח הכי מרשימים אי פעם. רנגלר/גלדיאטור רוביקון, ברונקו למיניהו, ריינג'ר רפטור, קולורדו ZR2 ביבוא רשמי... בהחלט יהיה מה לקנות ואפילו מבחר. אה וגם ג'ימני למי שמתעקש לדחוף את הראש לאגזוז בקוטר קטן :rolleyes:
אלו ש"מחזיקים רכב לנצח" שאני לוקח אותם ברצינות, זה אלו יש להם אופציה - כלומר אשכרה מישהו ירצה לקנות מהם את הרכב. זה רק בעלי היילקסים. דורון, חנן, וכמובן שיינר שעולה פה על כולם בדפיקות.
כשהם יהיו בני 15 דבר איתי טוב?
נראה מי יקנה ריינגר רפטור בגיל הזה...
שנית אני נהנה עם הגמד גם היום כמו פעם .. והעלויות מאפשרות.
אחרת הייתי כמו דרור ואחרים משקיע באוטו על שלט .
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
לדעתי מנועי ה 4/6 צילינדרים המוגדשים לא ישרדו הרבה שנים בגלל יחס הדחיסה הגבוה, המנוע היחסית קטן והטורים הגבוהים שהמנוע עובד בהם.
רכבי ה 8 צילינדרים האטמוספרים (ראה 392) ישרדו למרות שמתעללים בהם.
אצלי הדיסקו 4 הוא דיילי דרייבר כבר 4 שנים, ואני מתעתד להחזיק בו עד שאחד מאיתנו ימות.
אחרי שדילג בקלילות את המדרגות של הנקרות, הוא הופך ללימוזינה חרישית וחזקה על כביש 6, ואפילו לרכב עירוני סביר (יותר קל לתמרן איתו במקומות צפופים מאשר עם האיוניק). גורר מעולה וגם רכב תובלות מרווח לטובת מעברי הדירה התכופים של הילדים.
יש גם אלמנט קריטי שזה מוסך מצויין בסביבה - רק שיהיה בריא וחזק רמי.
עוד אחד עם משאלת מוות... תוחלת חיים של לנדרובר אתה מאחל לעצמך?!
אני מאחל לעצמי לחיות לא רק לקבור את הטויוטה הנוכחית אלא לזכות לנהוג ברכב מעופף עם מנוע גרעיני - עד 2015 לפחות.
ב2015 המנוע כבר לא גרעיני, הוא עובד על אשפה.
גמל זה לא רכב סטנדרטי [emoji3]
חוץ מזה, הוא ישרוד עוד הרבה בין השאר כי עבר לסטטוס רכב טיולים.
לשם השוואה, חבר החזיק רנגלר 3.8 ישן כרכב יום יומי וגם טייל איתו לא מעט וטיפל בו כראוי.
סביב 350,000 ק״מ המנוע דרש תיקון גדול והרכב נמכר.
זה יפה, זה מכובד אבל זה לא גמל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מעניין אותי מה יהיו התוצאות של סקר ''מה גיל רכב השטח שלך''
במדרגות של חמש שנים לכל קבוצת גיל.
גרמתם לי להתמוגג בזיכרונות רכבי ה- 4X4 שהיו לי, אז אצלי לאורך השנים היה כך;
1. מיצובישי בופאלו שנה וחצי עד שנגנב (מקווה שהגנב מצא את מותו תוך כדי נסיעה ברכב).
2. מיצובישי מגנום 2.5 שנים.
3. סוזוקי סמוראי 5 שנים (עד היום כואב לי שמכרתי אותו ועברו הרבה מאוד שנים מאז).
4. קיה ספורטאז' שנה וחצי מהדגמים עם הילוך הכוח אי שם בתחילת שנות ה-2000.
5. ניסן פטרול ארוך שנת 87 (מהדגמים המרובעים) מנוע 6 צילנדר טורי הילוכים ידני היה אצלי שנתיים אילוצים שונים הביאו אותי למכור את הרכב עוד חור בלב שאני עדיין מרגיש אותו מידי פעם.
6. דיפנדר 110 חוגגים כבר 15 שנה ביחד ואל תשאלו אותי למה אבל כל פעם שאני עולה להגה שלו יש לי חיוך בלתי מוסבר על הפנים או כמו שאשתי אומרת לי שאתה בכיסא הנהג של הדיפנדר אני סוף סוף רואה שאתה באמת רגוע. זה כלי רכב שלעולם לא יימכר (ומידי פעם היו הצעות מאוד מפתות) הדיפנדר מיועד לעבור לבת שלי שדי מחכה ליום הזה וזאת אחרי שהגוף לא ייתן לי יותר את האפשרות לנהוג עליו. הדיפנדר היה בשימוש יום יומי מספר שנים וכבר 9 שנים משמש אך ורק לטיולים (כמדומני היה שייך לאחד החברים פה עם אינני טועה אסף שגם בנה אותו לאחר שהוציא אותו ממכרז).
7. אי שם לפני מספר שנים לקחתי החלטה שאני בבית לא מחזיק רכב שאין לו אפשרות ל- 4X4 אז אשתי נוסעת על סובארו XV מנוע 2000 כבר כמעט 5 שנים (לא מוכנה לשמוע על החלפת הרכב), ובנוסף אני נוסע ביום יום על ג'ימיני דור 4 שמשמש את הבת הגדולה ליום יום שלה אחר הצהרים + טיולים.
8. בין לבין היו גם כמה אופנועים (תמיד במקביל לרכב 4X4), וגם כמה מכוניות ספורט וכמובן גם כמה פרייבטים.
1. מיצובישי בופאלו שנה וחצי עד שנגנב (מקווה שהגנב מצא את מותו תוך כדי מותו תוך כדי נסיעה ברכב)
חבר שגנבו לו אופנוע אמר לי
אני מקווה שהוא חי אבל שכל היקרים לו מתענים בייסורים