תגובה: צמיגים חדשים להיילקס – לקפוץ למים (MT) או להישאר עם הבחירה השפויה (50/50)?
אז אחרי סבב ממש נרחב של כ- 15 צמיגיות שונות - אין טויו שטח מלא בארץ במידה הזו וליבואן אין כוונה להביא. בדיקה דרך צמיגי געש מול ספקים בחו"ל העלתה שגם בדרך הזו אין צפי להגעה. גם יוקהמה G003 ומקסיס 8060 אין במידה הזו בכלל, ללא כוונה להביא אותם.
נראה שבעיית מלאי ומבחר צמיגי השטח המלא מגיעה גם למידות סטנדרטיות יותר...
מה שכולם הציעו לי בלי יוצא מן הכלל זה מקסיס 764 שזוכה לביקורת מעורבות (מצוין או מזעזע, נראה שאין תגובות ביניים לגביו) או BF KM3 שכולם משבחים במחירים מופקעים.
קיבלתי גם הצעה לג'נרל X3, ננקאנג ומיקי תומפסון. כמובן שכולם מציעים גם סיני, לא מחפש את זה בכלל.
למישהו יצא לנסות את הג'נרל X3 שטח מלא? איך הוא ביחס למקסיס 764?
Sent from my iPhone using Tapatalk
תגובה: צמיגים חדשים להיילקס – לקפוץ למים (MT) או להישאר עם הבחירה השפויה (50/50)?
מה שכולם הציעו לי בלי יוצא מן הכלל זה מקסיס 764 שזוכה לביקורת מעורבות (מצוין או מזעזע, נראה שאין תגובות ביניים לגביו)
אז קח תגובת ביניים-
אני על סט רביעי או חמישי(כמעט את כולם קניתי כי זה מה שהיה זמין/במחיר לא גבוה מדי וסט אחד שהגיע עם רכב שקניתי)
בסה'''כ בסדר. מרעיש, לא יותר מדי. לא נורא בכביש וטוב לא בכביש. לא מחזיק המון ק''מ(בהיילקס צמד מחזיק לי כבר 40,000, ויש להם עוד קצת וצמד שהוחלף כי אחד ''נשכב על הגדר', שחיקה שווה יחסית.
ועם כל זה הבאים כנראה יהיו 50/50.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobmyster
אז אחרי סבב ממש נרחב של כ- 15 צמיגיות שונות - אין טויו שטח מלא בארץ במידה הזו וליבואן אין כוונה להביא. בדיקה דרך צמיגי געש מול ספקים בחו"ל העלתה שגם בדרך הזו אין צפי להגעה. גם יוקהמה G003 ומקסיס 8060 אין במידה הזו בכלל, ללא כוונה להביא אותם.
נראה שבעיית מלאי ומבחר צמיגי השטח המלא מגיעה גם למידות סטנדרטיות יותר...
מה שכולם הציעו לי בלי יוצא מן הכלל זה מקסיס 764 שזוכה לביקורת מעורבות (מצוין או מזעזע, נראה שאין תגובות ביניים לגביו) או BF KM3 שכולם משבחים במחירים מופקעים.
קיבלתי גם הצעה לג'נרל X3, ננקאנג ומיקי תומפסון. כמובן שכולם מציעים גם סיני, לא מחפש את זה בכלל.
למישהו יצא לנסות את הג'נרל X3 שטח מלא? איך הוא ביחס למקסיס 764?
לא ניסיתי את הג'נרל X3 אבל הייתי שוקל בחיוב.
מעניין, איזה מיקי תומפסון? יש כמה דגמים מעניינים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לא ניסיתי את הג'נרל X3 אבל הייתי שוקל בחיוב.
מעניין, איזה מיקי תומפסון? יש כמה דגמים מעניינים.
מיקי תומפסון Baja Legend EXP LT265/65R17 120/117Q E. עוד מחכה לתשובה לגבי המחיר שלו.
שאלה נוספת מכל חברי הפורום בעלי הריבו - אתם יודעים על מידות נוספות חוקיות מלבד זו? אפילו כאלה שאושרו פרטנית על בקשות נקודתיות?
כי נראה שהמבחר במידה המקורית באמת מוגבל...
יש אישור פרוטני ל 255 כמו של רנגלר. תבדוק מול המעבדה בכפ"ס.
אסף.