3 קבצים מצורפים
תגובה: בגי"ה: תפירת סגירה לג'יפ - חומרים, אטימה, אנשי מקצוע והמלצות כלליות
מעדכן.
מצאתי מתפרה בבאר שבע, עובדת בעיקר עם שמשוניות
המונח שימשונית קצת מתעתע. לי ישר קופץ לראש שלטי חוצות כאלה שקושרים למעקה בכביש בזמן בחירות.
בפועל זה יריעה הרבה יותר עדינה למראה ומרגש, חזקה ועמידה ומגיעה במגוון די גדול של צבעים.
בניתי מסגרות לדלתות, הכנתי שבלונות של הפתחים לחלונות בצדדים ומאחורה והגעתי למתפרה.
עשינו יחד איזה סיעור מוחות לגבי מיקום חלונות, אופן פתיחה של הריצרץ, תיאום ציפיות לגבי כמה מרווח צריך להתקבל במעבר בין יריעה אטומה לחלון שקוף - החלונות מולחמים ויש שטח מינימלי לחפיפה בין היריעות.
העניין הכי גדול מבחינתי זה קדר האטימה על הדלתות, אני דמיינתי שהוא יתפור על היריעה בצד הפנימי על כל ההיקף קדר איטום, בפועל זה לא מתאפשר אבל כבר יש לי רעיון אחר שיפתור את הנושא, ידרוש ממני התאמה מינורית של הדלתות אבל באמת לא בעיה.
מצאתי אצלו גוון בז' די קרוב לגוון של הרכב אז הדלתות יהיו בז' בחלקן התחתון עד הקנט של הבודי ולמעלה שחור, הצדדים יהיו בעיקר שקוף עם שוליים שחורים.
החיבור של היריעות לפנים הסגירה יהיה עם סקוטש (קבוע, לא משהו שאמור להיפתח). הסף התחתון של חלונות הצד יהיה גם סקוטץ שיתחבר לקנט שארכיב על הבודי (בדומה לקנט שמרכיבים בבסטופ).
הדלתות:
קובץ מצורף 150244
קובץ מצורף 150245
קובץ מצורף 150246
עדכונים בהמשך
הייתי מחלק את הדלת לשני חלקים. יותר עבודה אבל הרבה יותר נוח בטיולים. נשארים עם דלת חצי. אצלי היא דלת חצי מפח, והחצי העליון ברזנט. אני דוחף את שני החצאים ברווח בין קשת ההתהפכות לגג
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moutzi
הייתי מחלק את הדלת לשני חלקים. יותר עבודה אבל הרבה יותר נוח בטיולים. נשארים עם דלת חצי. אצלי היא דלת חצי מפח, והחצי העליון ברזנט. אני דוחף את שני החצאים ברווח בין קשת ההתהפכות לגג
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
החצי מיותר... אני בטיולים רוצה להישאר בלי דלת.
2 הדלתות יעלו לגג ויחזרו בטקס העליה לכביש בסוף הטיול