מעלה מן האוב
בקיצור האם ניתן ךחרוט בלוק סופה
איך ניתן לזהות מה כן ומה לא ?
Printable View
מעלה מן האוב
בקיצור האם ניתן ךחרוט בלוק סופה
איך ניתן לזהות מה כן ומה לא ?
בעקבות הדיון ההיסטורי עשיתי עוד בירורים... חד משמעית, יצרן המנוע אומר לא לחרוט.
עכשיו כל אחד יעשה מה הוא מבין.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
זה אומר שאם יש שריטה בצילינדר אז הלך כל הבלוק ואי אפשר לעשות אוברול?
כן ... ולא .... .!
מה זה שריטה ?
ההחלטה היא החלטה של מכונאי שיש לו נסיון . והדגש על נסיון .
לא כל שריטה פוסלת את הבלוק
ולא כל אכילת שמן מחייבת ליטוש הבלוק .
איציק
אני אתייחס למנוע 258
ברור שאפשר לחרוט את הקרנק לפי מידות אבל השאלה אם חורטים אותו מעבר ל 0.30 האים יש מישהו פה בארץ שעושה לו ציפוי מחדש (כרום)..כמו שהמנוע חדש?
אני קראתי לא מזמן על מפרט של מנוע סטוקר שהיצרן טוען שהוא בכלל השתמש בקראנק ובטלטלים
של המנוע 4.2 של סופה
This stroker combination engine is achieved by using the 4.0 block and head then installing the 4.2 crankshaft and connecting rods.
The port matching of the cylinder allows so much more air flow that we recommend using the Banks series header for a better performance with no restriction.
89-95 AMC OR CHRYSLER JEEP 4.0L -- 4.7L Engine
Here is the longblock that all the Jeep guys are talking about! it's a 4.7 L LITER stroker longblock
100 hp minimu1001001111nnnnnnjjjjjj11101n over stock engine
Sealed Power Pistons Sealed Power Moly rings Cloyes True roller timing set Competition cams Camshaft Elgin rocker arms ARP rod bolts Melling oil pump Felpro gasket set Eloy valves Competition Cams valve springs SBI valve locks Durabond cam bearings Melling freeze plugs Clevite 77 rod bearings Clevite 77 main bearings Melling lifters Classic bronze guide liners________________________________________ ________________________________________ __________
כלומר לא מוזכר פה שום דבר לגבי חריטת צילינדרים
ופה:?
http://www.rebuilt-jeep-engines.com/...ngine-772.html
אסף, אני אספק לך רשימה של כול בוני מנועי ג'יפ בארה'ב
תרים את הכפפה ושלח לכולם מייל, שאל עם חורטים ובאיזה אוברסייז המנוע מגיע
דיל?
נימי מדובר פה על מנוע ביג בלוק , שהמכלולים המוחלפים הם לא קראנק וטלטלים של cj אלה של המנוע בעל הנפח 4.2 של סופה , אולי פה נעוץ ההבדל ?.
אשר, נראה לי שעשית איזה סלט קטן מכל מה שקראת...
מדובר שם במנוע 4.0L, שהוא המנוע בסופה, 4 ליטר המוכר והידוע. אין ולא היה מעולם מנוע סופה 4.2, אבל כן היה מנוע כזה ב-CJ, כמובן. היצרן שהזכרת אכן לוקח קראנק וטלטלים של CJ לבניית הסטרוקר המדובר, בדיוק כמו שאנחנו מכירים. המונח שבלבל אותך הוא כנראה long-block, שמצלצל כמו big-block, אבל המשמעות שלו שונה לחלוטין. long-block הוא ההיפך מ-short-block, ואת ההבדל ביניהם הסביר פעם ג'ו בצורה ברורה:
כלומר, לא מנוע אחר, אלא רק רמת ההרכבה.
קובי
אם כך , אז כנראה עשיתי סלט , עכשיו אני מבין!
תודה