אצלי מאז ומעולם הוא מחובר ככהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...32e9e9dcc5.jpg
לא חושב שיש קונטרה מהצד השני
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Printable View
אצלי מאז ומעולם הוא מחובר ככהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...32e9e9dcc5.jpg
לא חושב שיש קונטרה מהצד השני
אבל למה להתעסק בפסימיות כשאפשר לעדכן בדברים משמחים.
הבוקר הלכתי להתקין 5 צמיגים חדשים.
לא נכנס לדיון של צר מול רחב, אבל את הצמיגים הסינים הרחבים הישנים החליפו צמיגי 235/85/16 רדר סינגפוריים. radar renegade r7 m/t. רציתי משהו יותר מוכר, אבל לא מצאתי. גם מה שמופיע באתרים לא קיים במלאי. יש חוות דעתעליהם מארה"ב ואוסטרליה, כך שזה לא עלום שם לחלוטין.
קובץ מצורף 150506
את המקסיס ביג הורן שהיה על הספייר החלפתי בצמיג סיני חדש שזהה לסיניים שהיו על האוטו (רק צר יותר כמובן). הם מ2024 ולאיודע כמה הם נסעו אבלנראים די שחוקים. הדגם של הסיני אגב, הוא: zmx maxtraves m/t. לא הייתי פוסל אותם כצמיג אין ברירה.
ידעתי שיהיה עניין עם הרנפלט, אבל הצמיגיה שנשלחתי אליה מאתר tires4u, בטענה שהצמיגיה הקרובה אלי לא הכי מקצועיים, לא ידעו אפילו מה זה (איפה כאן האימוג'י של תולש שיערות). הסברתי להם איך מפרקים את התותבים והם הצליחו. אבל זה חיזק אצלי את ההבנה שהתותבים לא יחזרו לצמיג כי כל ביקור בפנצ'ריה יהפוך לסרט. (בנוסף להערה של דורון).
קובץ מצורף 150507
כמובן שהיה הדיון הרגיל על צבע לבן בחוץ או בפנים, וכמובן שאת הצמיג הראשון הם הרכיבו הפוך, וכמובן שהתעקשתי לסגור את האומים בעצמי, למרות שהבאתי מגביל מומנט (הם גם עובדים עם אימפקטחשמלי, שלגביו עלתה כאן סברה שהמגבילים הללו עובדים איתם פחות טוב. לא יודע. סגרתי בעצמי ביד).
להפתעתי גיליתי שה radar הם עם3 ply בדופן. לא יודע אם 3 פליי של רדאר יותר טוב מ2 פליי של טויו, אבלפעם הבאה שאזרוק אמירות חלולות סביב המדורה, אוכל להגיד ש"יש לי 3 פליי ואני הכי גבר בעולם"....
קובץ מצורף 150508
איך זה נוסע?
לא יודע. מן הסתם עושים פחות רעש מה mt הישנים, ויותר רעש מ at חדש. מה שכן, אפקט הפלצבו טוען שכעת, עםהצמיג הצר, ההיגוי מרגיש קל יותר. יתרון (אם זה באמת נכון).
אצטרך לבדוק אותם מתישהו בשטח.
תבדוק את המגביל היגוי
אולי עם צמיג צר, צריך "לעדכן" את ההגבלה.
אצלי זה נראה ככה:
קובץ מצורף 150510
אני עם צמיגי ראדר AT כבר כמה שנים. החליפו סיניים חסרי אחיזה, אין לי משהו רע להגיד עליהם. אני עושה כורכר ובוץ לייט ככה שהדעה שלי על המותג לא הכי רלוונטית
מדהים מה אפשר לעשות היום עם הAI
קובץ מצורף 150509
לגרירה בלבד כל אחד מהווים שצילמתם בסדר. הבעיה מתחילה בחילוץ.
אגב, הרסיבר צמוד מתחת לפגוש מאוד קומפקטי וקל באמת לא פוגע בזווית עזיבה. אבל מפעיל מומנט גדול בחילוץ אם משתמשים בו.
אסף.
כמה שאני זוכר - ארבעת הברגים של הפין החקלאי נכנסו לארבעת החורים המתוברגים אחרי קדיחה דוך לצד השני שם חיכתה הפלטה קונטרה.
בנוסף יש את הברגים בצדדים עם פלטות קונטרה.
ואת הברגים למטה.
אם הייתי עושה את זה היום הייתי אולי מוסיף שני קדחים לברגי 16 שייכנסו לתבריגים הקיימים, שיהיה.
החוזק של הפגוש הוא החוזק של הפלדה עובי 10 עם הכיפוף. גם זה אולי משהו שהייתי עושה אחרת כי צריך רדיוס כיפוף כמעט אפסי כדי להתלבש על הקרוסממבר המקורי וזה מחליש את הפלדה - עדיף לרתך סרגל לצד התחתון.
אסף.
אני חושב שהבנתי אותך,
אני מתכוון שהרסיבר צריך לעבור דרך הפגוש, ולבלוט כמה שפחות. כמו בתמונות האלה. וגם אז כל הסביבה שלו צריכה להיות מחוזקת - מלפנים ומאחור.
אחרת אם הוא בולט מהפגוש, כדי שבמשיכה אלכסונית לא יופעלו מומנטים גדולים מאד עליו (אם הוא מיועד גם לחילוץ) ועל פלטת החיבור שלו, תצטרך תמיכות אלכסוניות (פלטות משולשות למשל) די רציניות.
גם מבחינה אסתטית זה יותר נכון, אבל בעיקר מבחינת תכנון לעומסים.
קובץ מצורף 150511קובץ מצורף 150512
זה האידיאל. אבל לא יקרה אצלי. אין לי אפשרות לחתוך לתוך הטמבון.
תתחדש, איזה כיף לך, אך הגעגועים לדיפנדר השחור שהיה לי ושעבר בניגוד לרצוני לישמעלים יימח שמם.
על מנת להצדיק את הכותרת אם נוח לך מסקרנת עלות הרכישה של של הקוביה המכוערת והיפהפיה הזו.
תכלס, עם כל אהבתי לרכב המטריף הזה, בשלב הזה בחיי לא הייתי חוזר לסגפנות היחסית של הדיפנדר.
בהתייחס לכותרת - רק אומר שבעולם בכלל ובארה"ב הפרט - הדיפנדרים נדירים ונחשבים לקלאסיקה יקרת ערך שנמכרת במחירים הזויים וגבוהים בהרבה ממחירי הדיפנדרים בארץ.
מניח שלא מחדש לך אבל אני הייתי מתחיל בליישר קו ולשפר קודם כל את המכניקה למצב הכי טוב שהכיס מאפשר - משפר בעיקר את נקודות החולשה המיכאניות - ציריות (שם מחוזקות), ומערכת הקירור המנוע (צנרת סיליקון חדשה ומיכל עיבוי מנירוסטה). על הדרך אם אין נעילות דיפ' לרכב שנרכש אז נעילות נשלטות.
תודה על האיחולים.
מיכל נירוסטה עושה בעיות ואני משתדל להמנע ממנו. כל מה שיש בשוק כרגע באיזשהו שלב כושל או מפתח חלודה.
ציריות- אין צורך. הרכב לא יעשה עבירות, ומעבר לכך, אני נוהג על דיפנדרים כבר משנת 99, מעולם לא שברתי ציריה, ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו. בקרוב אפתח פלאנג'ים לראות אם הן מתחילות להתפתל, אבל לאור מצב שאר מערכת העברת הכוח, נראה לי שהן עברו חיים קלים.
נעילות- כשהסרן האחורי יפתח חופש ואצטרך להחליף דיפרנציאל אולי אשים נעילה, כרגע הtc עובד מצוין.
יישור קו מכני,
הרכב נקנה כפח אשפה מבחינת מרכב. אבל מכנית, למעט מספר נזילות והזעות אופייניות שאני אתקן לאורך זמן, או בכלל לא, הוא פיקס. מנוע בריא, אין חופשים במערכת העברת הכוח גיר וטרנספר עובדים יופי, צנרת מים נראים יחסים רכה וטריה, ובכלל, להניע ולנסוע. הקלאץ אולי מעט גבוה ומתישהו אולי אצטרך להחליף.
המחיר על אף שהוא זול בעשרות רבות של אלפי שקלים ממה שמבקשים על רכב עם נתונים דומים, עדיין יקר להחריד ומביך. רק מהבושה (והפחד שאשתי קוראת כאן) אני לא אשתף אותו.
כרגע רוב העבודה מתבססת על להכשיר אותו לטיולים, בעיקר ברמת הזיווד.
כן, יש להספיק להכין וו גרירה עד יום שבת בבוקר, אבל אני ביישורת האחרונה רק מחכה לשכבה שניה של צבע.
קובץ מצורף 150514
קובץ מצורף 150515
קובץ מצורף 150516
הדיבור על מיכל עיבוי נירוסטה שייך לדעתי ל tdi300
אם יורשה לי הקלאץ שלך זוועה ויש לך רגל שמאל גיבורה, בוא תעשה סיבוב אצלי ותראה איזה כיף.