ATF+4 הוא סוג משופר של ATF+3 שתוכנן להחזיק יותר זמן בין ההחלפות (תדירות ההחלפות היא כל 100,000 מייל ברכבי קרייזלר החדשים). ניתן להשתמש ב-ATF+4 במקום ATF+3, אבל אני הייתי שומר על מרווחי ההחלפה המומלצים לרכב במקור.
Printable View
ATF+4 הוא סוג משופר של ATF+3 שתוכנן להחזיק יותר זמן בין ההחלפות (תדירות ההחלפות היא כל 100,000 מייל ברכבי קרייזלר החדשים). ניתן להשתמש ב-ATF+4 במקום ATF+3, אבל אני הייתי שומר על מרווחי ההחלפה המומלצים לרכב במקור.
אז זהו חברים, התעלומה נפתרה !!!!
בחנות שברחוב משכית בהרצליה, שם אין את השמן המבוקש, ולמוכר שם גם לא כל כך ברורה ההתעקשות שלי.
השמן נימצא במוסך - נציגות קרייזלר שבאיזור התעשייה סגולה שבפתח-תיקווה, והשמן המבוקש ATF4 הוא זה המתאים לגראנדים משנת 2000 וצפונה !
מצורפת תמונה להמחשה, תודה שוב לכל המגיבים.
צ'ולו
מצטער, התמונה כבדה מדי, ואנילא יודע איך מכווצים.
שלח אליי את התמונה:
[email protected]
צ'ולו, מה מחירו של הנוזל במכשירי תנועה?
572 ש''ח ל 12 ליטר (ק''ג ?)
זה יוצא כ-48 ש"ח לליטר. אומנם יקר פי 4 מדקסרון, אבל זול יותר מנוזלים יעודיים של יצרנים אחרים (נוזל ייעודי של VW עולה 62 ש"ח לליטר, לדוגמא.)
עם מרווח החלפה של עד 160,000 ק"מ מדובר בהשקעה כדאית.
שלום לכולם,
אני מבקש לדעת אם ניתן לערבב בין שני סוגי שמנים של גיר, ATF+3 שהוא הרוב השמן בגיר ולהוסיף לו ATF+4.
תודה
למיטב ידיעתי, ניתן להוסיף ATF+4 ל ATF+3. בכל אופן, זה עדיף על להוסיף דקסרון.
ביום א' אני הולך להחליף את השמן גיר, יש משהו שצריך לדעת מעבר לפתיחת האגן, ריקון השמן, ניקוי האטם הישן והשמה של חדש ומילוי ? מה שעדיין לא ברור לי זה באיזה הילוך (או באין הילוך) מודדים את גובה השמן ? והאם עושים זאת כשהשמן קר או חם אחרי נסיעה ?
תודה מראש על התשובות
צ'ולו
אני לא בטוח לגבי WJ אבל כיוון שזה פחות או יותר אותו גיר כמו ב ZJ, בודקים ב N כאשר מנוע עובד.
משחקים קצת עם המצבים השונים בגיר ובודקים שוב לאחר כמה דקות כאשר מתחמם.
שלום לכולם
קראתי בעיון רב את השירשור הנ"ל ולמדתי המון,
פתחתי את ספר הרכב גראנד 98 ולהפתעתי מופיע סוג השמן דקסרון III .
ירדתי לרכב, הוצאתי את המדיד ועליו מופיע דקסטרוןII ?????
יכול להיות שיש טעות בספר או שהוחלף המדיד ברכב או שמא בשנת 98 עדיין לא היו שמני ה +3 .
אני קצת מודאג שבמוסך מילאו דקסטרון לפי ההוראות של הספר.
מה דעתכם עלי לעשות ומה נכון?
ישנה בעיה עם חלק מהספרים שבאו עם הגראנדים שבהם כתוב שצריך להשתמש בדקסרון. הבעיה ידועה גם בארה"ב. בכל אופן, הנוזל שמולא במפעל הוא ATF+3 וזה גם מה שאתה צריך למלא בגיר שלך.
יש לך מוסך שמטפל לפי הספר????????????.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אורן71
זכית!
אשריך בנאדם!
מי המוסך הזה???
רציתי לידע שדיברתי עם המוסך וכמובן הוא אישר את כל הנאמר בשירשור זה.
יש צורך להשתמש ב ATF+3 אולם לטענתו במידת הצורך אם חסר מעט שמן עד 1/2 ליטר והוסף דקסטרון III זה עדיין לא סוף העולם, כמובן מומלץ להחליף בטיפול הבא ובשאר המילואים להשתמש בשמן המומלץ, אבל גם היצרן כותב שבשעת הדחק ניתן למלא קדסטרון III.
זו כמובן לא המלצה,
סתם העברת אינפורמציה!
טוב אומנם קצת באיחור אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא
הייתי בחברה וקניתי ATF+3 של מופר +פילטר של הגיר +אטם חדש
מקווה שבשבוע הקרוב אני אמצא זמן להחליף את זה
כמה עלו הפילטר והאטם בחברה ?
פילטר 60 ש"ח לפני מע"מ
אטם 100 ש"ח ליפני מע"מ
לגראנד 6-95 ציל יש אותו גיר?
גיר דומה, יכול להיות שהפילטרים זהים, בכל מקרה ביאנוביץ' או במכשירי תנועה ידעו לספק לך את החלק הנכון, יאנוביץ' נמצא במרחק 300 מ' ועלה לי 75 ש"ח פחות ממה שציין שי.