הצלחת לבלבל אותי עם כל המונחים האלה שלך , אלון!
אבל אני חושב שהבנתי את הכוונה... :confused: :confused:
Printable View
הצלחת לבלבל אותי עם כל המונחים האלה שלך , אלון!
אבל אני חושב שהבנתי את הכוונה... :confused: :confused:
נו, תחשוב על זה ככה: ואקום (ריק) זה תת לחץ מקסימלי, אז זה הערך הכי גדול שמשאבה שמושכת נוזל יכולה לתת.
לחץ אפשר לבנות עד אינסוף, בתיאוריה.
אם נניח שאתה מנסה למשוך ממיכל הדלק שנמצא בערך בלחץ של 1 אטמוספירה, אתה יכול למשוך במקסימום תת לחץ של 1 אט' כי אתה יכול לייצר ואקום רק עד ערך של 0. לעומת זאת אתה יכול לייצר גם 1000 אטמוספירות במיכל הדלק (המספרים הם לצורך הדוגמא בלבד, לא לנסות בבית...) שידחפו את הדלק החוצה.
כמה ההבדל משמעותי במציאות? המון. מים, לדוגמא, אפשר למשוך מעלה רק עד גובה של 10.3 מטר (וגם זה לא, הם מתאדים קודם אבל זה סיפור אחר). לדחוף מעלה אפשר כמה שרק בא לנו עם הטכנולוגיה היום.
אחלה , למדתי משהו...
תודה רבה
גם לי היה את אותה בעייה קרברטור של סובארו קטן מדי תחזור לאורגנילציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
שלום וברוך הבא לפורום (הודעה ראשונה שלך), תתעדכן קצת בשרשורים שלי בנידון ותבין שמצאתי פתרון - כיוון נכון של הקרב'+כיוון נכון של ההצתה+משאבת דלק חזקה=הרכב עובד כמו נמר , בלי להכבות בזויות כפי שהיה בעבר והשיפור מורגש.
יתרה מזאת , הקרב' הזה גדול מהמקורי ולכן נוטים להתקין אותו בנסיון להגדיל את כוח התאוצה , אז מה שאתה אומר אינו נכון, אלא אם תוכיח אחרת על ידי השוואת מידות וכמובן ציון איזה קרב' סוברו מדדת מול קרב' מקורי , כי מהמדידות שאנשים עשו , גילו שהקרב' סוברו גדול כמעט פי שניים בלועותיו מהקרב' המקורי.
ושיהיה חג שמח!
בנוסף לכך.. ישנם משאבות נוזלים שאינן יודעות להתמודד עם שאיבת/דחיפת אויר וחייבות להיות מלאות בנוזל כדי לפעול ביעילות. מיקום המשאבה סמוך למיכל במיקום נמוך מחייב שתמיד תהייה מלאה בדלק- יעילות מלאה מרגע ההפעלה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
בבעלותי סמוראי שנת 89 עם אותה בעיה.
בעליות חדות לקראת סוף העליה הוא מגמגם ולפעמים אף נכבה.
מישהו יכול לסכם לי כיצד הכי טוב לפתור את הבעיה הזאת.(מרוב עצות התבלבלתי כבר)
שלום שלום,
סיכמתי את זה יפה מאד 2 תגובות מעל. תקרא שוב את 45.
אם עדיין לא הצלחת למצוא פתרון, קצת חיפוש בפורום יניב לא מעט תוצרים בנושא.
בהצלחה.