חוזר: בעיה בהתקנה של הגשר גיר.
1. מקורי
2. אם יהיה לך מתקן כמו אצלי (עם מתקן להייליפט בצד) אז תשקיע אותם, אני כבר החלפתי שתי בקליות.
3. אם אתה רותה להריץ אותו בתוך האותו, אין שום בעייה, תיקח את הפס פלסטיק שתופס אותו בבית הגלגל (בצד של הגלגל) ותשתמש בו להריץ את השרשורי בתוך הרכב, אתה תיהיה צריך שרשורי קצת יותר ארוך (אבל אם אני לא טועה קיבלת את זה עם הצמה שהבאת מחו"ל).
עירא
הצמה באה ללא שירשורים או איך שקוראים לזה. אני מתכוון להשתמש בירוק הרגיל של החשמל בבית. ההבדל בינו לבין הייעודי לרכב זה רמת הגמישות שלו. מאחר וההבדל הכספי הוא בערך פי 10 לאותו אורך אז שלא יהיה גמיש :-D
הפנסים זה דילמה אמיתית. אם אני מכניס אותם אז אני רוצה לבנות להם מארז אטום כמו שצריך. זה הרבה עבודת פחחות ולא בטוח שזה שווה את המאמץ. מה שאני כנראה אעשה זה לייצר (או לקנות, מה שיותר זול) מכסה הגנה מנירוסטה לפנסים. ראיתי את זה כבר בכל מיני רכבים.
מיכה,
אל תקמצן על השרשורי!
צינור שרשורי של בניין אינו עמיד בחום, שמנים וקרינת UV. זה שמיועד לשימוש ברכב כן!
המשמעות של ההתקמצנות, חוץ מהמראה הערבי של הצבע הירוק, היא התפרקות מהירה מאוד של השרשורי הירוק על להיעלמותו!
מכאן הדרך לקצרים סלולה ופתוחה!
ירוק זה צבע יפה :-) לטאות באות בדר"כ בירוק. כבר סיבה טובה :-D:-D:-D
גם אם אני מצפה את השירשורי הירוק באזולירבנד זה עדיין לא יחזיק ? יש לי שירשורי של רכב מהצמה הישנה (והפועלת) שלי. כמובן שאני קודם אשתמש בשחור ורק אחר כך אם אצטרך אז בירוק.
בינתיים הירוק שלי מחזיק בסדר גמור כבר שנתיים בתא המנוע כמגן לצינור הדלק שעובר באיזורים חמים של המנוע. לא נראים סימני דעיכה.
אהלן מיכה
מעבר לזה שבשירשורי הייעודי יש חריץ בכדי להקל על השחלת חוטים הוא גם גמיש
במיוחד אם אתה מתכוון להניח אותו בתוך הג'יפ קח בחשבון שילכו עליו ויניחו עליו משקלים וחיכוכים.
הירוק {ולגבי הצבע שלו אני מסכים עם החימושניק} פריך ושביר.
הזמנתי אצל חנות שאני עובד איתה שני גלילים בשני קטרים שונים,לצורך עבודה על הג'יפ שלי,ניתן לקנות לפי מטר רץ,העלויות שלו לא יקרות,בסביבות 2.5 ש"ח לצר ו-4 ש"ח לרחב ,אם אני לא טועה ולא לתפוס אותי במילה....
אתה לא זקוק לעשרות מטרים,חבל לחסוך בזה
אם תרצה תיצור איתי קשר השרשורי אמור להגיע השבוע
רוני
מיכה העבודה שלך מתקדמת יפה ואין ספק שדי הרשמת פה את החברים לטובה
אבל להשתמש בשרשורי ירוק לבניין זה באמת בזיון אחרי כל העבודה ובטח הכסף שהשקעת .
אם אפשר לקנות את זה ע"פ מטר אז באמת אין צורך בירוק. אני מקווה שבסביבות שבת אתחיל עם החשמל ואז אדע בדיוק כמה מטר אני צריך.
יש לי עוד שאלות בקשר לחשמל, אני אשאל אותן במועד רלוונטי יותר.
לך לפירוקייה / או סתם רכב גרוטאה שעומד בחצר, ותוריד ממנו צינור שרשורי.
לגבי מגיני פנסים מנירוסטה, תגיד אתה רציני? 15 דקות עבודה של ג'יגסאו וישי לך יופי של פנסים שקועים, אתה חותך בדיוק בצורה של החלק השחור (בית הפנס) קודח את החורים של בית הפנס ומשתמש בברגים שנכנסים מהבקלית, דרך בית הפנס לתוך הפח (או אם אתה רוצה ממש להשקיע, תרתך אום מהחלק הפנימי) וכך הבורג נסגר לתוך הפח ומקבע את הכל.
עירא
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
ירוק זה צבע יפה :-) לטאות באות בדר"כ בירוק. כבר סיבה טובה :-D:-D:-D
גם אם אני מצפה את השירשורי הירוק באזולירבנד זה עדיין לא יחזיק ? יש לי שירשורי של רכב מהצמה הישנה (והפועלת) שלי. כמובן שאני קודם אשתמש בשחור ורק אחר כך אם אצטרך אז בירוק.
סיבה נוספת לחריץ היא שלא תיווצר לחות בתוך השרשורי, ואז הדרך לקורוזיה ולבעיות בחשמל היא קצרה...
לפני 4 שנים קניתי 50 מטר שרשורי (נדמה לי 3 ש"ח למטר), ועד היום אני משתמש בזה. כל עבודות החשמל בג'יפ עוברות בשרשורי.
חבל לחסוך.
...My Two Cents
אביגדור
אוקי תודה. אני אשתמש בשירשורי ייעודי.
ולאביגדור יש 50 מטר... 8) קנה ממנו מטר ב4 שקל והוא אפילו ירגיש טוב :lol:
לגבי הפנסים השקועים - עירא, התשובה שלך לא רצינית... אלא אם אתה מתכוון לכתוב כתבה מפורטת עם כל המידות "מתקן גלגל ספייר שובר פנסים" ומיכה יעתיק אחד לאחד :D . אני לא ראיתי אף פעם סיבה אמיתית להכניס את הפנסים לבודי מלבד אסטטיקה (סיבה ראויה בפני עצמה). נדיר מאד שהם מקבלים מכות ישירות מהשטח, ואם זה קורה זה ילווה בדרך כלל בנזקי פחחות נוספים וחמורים יותר.
ולא לשכוח- הפנס בולט, וככה הוא מאיר על המספר על ידי הפלסטיק השקוף שלמטה. אם הוא שקוע- צריך לחווט ולהתקין תאורת מספר נפרדת.
אסף.
1 קבצים מצורפים
נמרוד, אם אינני טועה אני שלכתי לך בזמנו חומר על המתקן לגלגל ספייר. בכל מקרה המצב היום אצלי הוא שבפתיחה של המתקן ההיליפט נכנס בפנס ומה לעשות שברוב המפגשים ביניהם ההיליפט מנצח. (בטיול בסופ"ש האחרון אחרי שעצרתי פתיחת המתקן בדיוק בשנייה שהתחלתי לשמוע את ה-קחחחק של הפלסטיק מתבקע חשבתי לעצמי שהגיע הזמן להוסיף שם סטופר, אבל למי יש כח...)
אסף אתה צודק, צריך ללכת לאוטודיפוט או כל חשמלאי רכב, לקנות נורה חיצונית למספר, לחבר אותה ביחד עם התאורה של האור האחורי ושלום על ישראל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
ולאביגדור יש 50 מטר... 8) קנה ממנו מטר ב4 שקל והוא אפילו ירגיש טוב :lol:
התכוונת "היו 50 מטר", היום נשאר פחות.
מיכה, אם אתה צריך מטרים ספורים, דבר איתי.
אביגדור
תודה.
אני כרגע אשאר עם פנסים בחוץ. פשוט אם אני מסדר אותם שקועים אז אני בונה להם קופסט חסינת מים בפנים וממש לא בא לי להתעסק עם זה. צריך להשאיר משהו לעתיד. אגב, בבודי הקודם הפנסים היו שקועים.
כרגע הבודי במקום והתחלתי להרכיב את הדוושות וההגה. יש לי בעיה קטנה עם התיבת הגה אבל מאמין שזה יפתר מחר.
ברגע שהמכניקה מסתיימת אני אתחיל עם החשמל.
1 קבצים מצורפים
התקנתי היום את המערכת הגה. זה אומר תיבה, מוט וכל השאר. כרגע ההגה מסתובב.
הבעיה שנתקלתי בה היא שאני לא זוכר איזה ציור הולך לאן. כלומר, יש צינור הזנה ויש את ההחזרים.
אני אשמח אם וכלו לומר לי איזה צינור הולך לאן. יש הברגה גדולה והברגה קטנה.
תודה
הקרוב יותר לקורה הקדמית של השאסי הוא הצינור לחץ
הקרוב יותר לפעמון הוא צינור שמן חוזר.
ההברגה הגדולה היא ללחץ? אחלה תודה.
כשאני אסיים להכריב מחר אני אצלם. החנות שבנתה לי את הצנרת עשתה עבודה ממש טובה לדעתי.
6 קבצים מצורפים