חוזר: הבליזארד של ליזארד מקבלת כלוב תקני.
ברוך, אתה מדהים כל פעם מחדש. שאפו.
הכלוב הזה ממש מוצא חן בעיני. הוא גם תקני וגם שימושי, גם יעיל, וגם מאוד אסטטי. עזוב אותך מהספוג העבה מיכה, חיים צודק. תמדוד קוטר והיקף הצינור, אורך היכן שצריך, קח ספוג דק ותפור עליו קורדורה ורוכסן, ונסגר הסיפור.
לעומר, אם אתה עוד שומר את הציור שלי - תוסיף שם את האלכסונים הרוחביים ואת ההגנות הצידיות לנהג ולנוסע שברוך הכניס בג'יפ של מיכה - ככה היה צריך להיראות הכלוב של המגיפה שלך, ואולי לא היית צריך לגזור לה מהמחיר 10K כל שבוע....:wink:
דרור, תודה על המחמאות.
אתה גורם לי להסמיק.
בעצם באנגלית זה נשמע יותר טוב - you make me blush......:wink:
מה זה קורדורה? יש תמונות?
האמת היא שאני לא הולך להשקיע בזה יותר מידי. פשוט זה משהו פחות עקרוני מבחינתי כרגע.
במהלך השבועת הבאים הכלוב יעבור חיזוקים נוספים, צביעה והכנה לברזנט.
קורדורה זה בד מאוד דומה לבד פוליאסטר של תיקים , יש תיקים שעשויים קורדורה כמובן...
בד די חזק , משתמשים בו לתיקים רציניים , ווסטים צבאיים , פאוצ'ים וכו'.
זאת הזדמנות מצוינת להפיל את זה על הברזטאי ...
אם זה יעלה יותר מספוג פשוט אז נראה לי שאני אוותר. זה לא עניין כזה עקרוני בשבילי.
יש עוד המון עבודה על הכלוב ולכן להתעסק עם כל הנושא של הבד הזה+תפירת רוכסנים וכדומה זה לא בשבילי כרגע. אולי בעתיד.
גם ברזנט אני לא ממהר לשים. כלומר, יהיה אבל קודם שהרכב יסע כמו שצריך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
לעומר, אם אתה עוד שומר את הציור שלי - תוסיף שם את האלכסונים הרוחביים ואת ההגנות הצידיות לנהג ולנוסע שברוך הכניס בג'יפ של מיכה - ככה היה צריך להיראות הכלוב של המגיפה שלך, ואולי לא היית צריך לגזור לה מהמחיר 10K כל שבוע....:wink:
הציור עדיין קיים.
במחיר חתכתי חצי, 45 נכון לעכשיו.
ראבאק, יש לי עוד חודש וזהו.