כן אביגדור אתה חי על חשבונם של אחרים...
אבל אל דאגה, כול כלב בא יומו.
Printable View
כן אביגדור אתה חי על חשבונם של אחרים...
אבל אל דאגה, כול כלב בא יומו.
התעוררת???ציטוט:
נכתב במקור על ידי מוני אורבך
השרשור מהתקופה הפרה היסטורית, תיכף יהפוך לארכיאולוגיה...
אביגדור
עכשיו משערן אמר סבון , אני נזכר ומוסיף - סבון מוסכים (ירוק/ורוד/איזה צבע אחר)
מעבר לסבון לרחצה הרגיל , יש גם סבון מוסכים שמוריד פחות או יותר הכל חוץ מהעור.
האמת שאני משתמש באבקת כביסה שמשאירה גם ריח טוב ועור חלק (אני לא GAY!!) אבל בכל זאת - לרשימה ה(אין)סופית - קופסא קטנה של סבון מוסכים ואו אבקת כביסה
יש בחנויות טיולים ביציות כאלה מפלסטיק קשיח, ל- 6 או 12 ביצים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי razst
אם לא השגת, קח את הררטונית , רפד בנייר עיתון מלמעלנה ומלמטה, ושים בארגז או קפסא בלי משקל כבד מעל ובלי יכולת לקפוץ.
בעת השימוש אפםשר להשתמש באריזה כסטרטר להדלקת המדורה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
עצור סוסים חנן! פרט נמק והעלה סרטון! לחומר הדישון שנקרא אוריאה יש תגובה של קירור כשהוא בא במגע עם מים? מספיק קר לקרר בירה? כמה חומר אני צריך לשישיה של בירה? כמה נפח זה יתפוס? יותר מצידנית מלאה קרח או פחות?
הסיפור עם האוריאה, הוא דוגמה לתמהונות נטו.
במקום לשים חומר דישון ודלי בג'יפ (אני מחזיק את הבטן כשאני כותב את זה...), (ואם הוא סגור, אז הדשן גם יחנוק אותך), קח כל תיק-צידנית מתקפל, כנס ל YELLOW ותקנה קרח בשמונה שקלים...
מילא זה, כל בקבוק ליטר וחצי (אני מעדיף פריגת כי הם מלבניים) בצידנית, ישרוד יומיים של טיול,
ויקרר כמעט באותה המידה.
הרעיון עם האוריאה, מתאים ל"אני מעונין בגישת נו-לוגו אנטי-בלינג אקסטרים" ולא "אני מעונין בפתרון יעיל ושימושי לקירור בירה".
תמהונות או לא זה טריק מסיבות מעולה!ציטוט:
נכתב במקור על ידי gooja
לא יודע למה אבל נדמה לי שלא ראיתי את המילה פותחן (בקבוקים / פחיות) יכול להיות מאד לא נעים להיתקע עם פחיות בלי אפשרות לפתוח אותן
אייל:roll:
את הקרשים למדורה שיביא הפרייר עם הטנדר.
כמה דברים קטנים ומעשיים שלא ראיתי פה:
- אולר שויצרי פשוט. לדרמן זה נחמד, אבל חולץ פקקים ליין או בירה, או להב נוח ומהיר, או המברגון הפיצי הזה לבורד של המשקפיים, יש באולר. יותר פרקטי. לכל אחד יש איזה מקורי או חיקוי בביית.
- כילה. יש יתושים, יש כילה- אין יתושים. בלי כל החומרים המסריחים והרעילים האלה שבסוף נגמרים על היד שנכנסת לסלט. המצאה קלה ודגולה.
- פנס: פנס ראש באיכות טובה. אין כמוהו לעבודה שוטפת בבישול, הקמת אוהלים וכו'.
לכבוד פסח, מלך הטיולים,
ריכזתי את הרשימות מכל הקישורים והזרועות של השרשור הזה, והכנתי רשימה גדולה ומסודרת,
בצורת צ'ק ליסט, לשימושנו.
פרט לרשימה ממליץ כמובן לעבור על הרשימה של חנן לארגז הג'יפאים המלא. הרשימה אינה מפורטת בטבלה.
רק להדפיס ולסמן וי.
לא מצליח לצרף קובץ אקסל,
מנהלים אשמח אם תעלו את הקובץ על שרת האתר להורדה ישירה.
קישור להורדת הקובץ
אשמח לקבל הערות לשינויים ולהעלות גרסה חדשה ומתוקנת בהמשך.
ההורדה בטוחה ונקיה,
תמונת מסך לחשדנים:
http://lh5.ggpht.com/_yHpFQECKx8o/S7...7%9A%D7%A3.png
יש עתיד לנוער ראש העין.. ;)
רק להוסיף לדיון המעמיק והמצחיק אני מיתגללגל מיצחוק
לטיול של יומיים שלושה יש לקחת 2 צידניות 1 לכול יום
מבטיח לכם בירה קרה גם ביום השלישי את הצידנית
ליום השני לא פותחים יש בא קרח בשר בירה וכ"ו
ההנאה מובטחת,ואני אישית לוקח עימי כול מה שאפשר ונכנס
לרכב
מה עם רשת צל. פעם נסענו שעתיים במדבר יהודה למצוא איזה עץ עלוב לחסות בצילו. מה עם כלי נגינה? פעם נסענו יום שלם ולא מצאנו. אז כדאי להביא איתנו.
עוד טריק ...לי תמיד יש 2-3 קוביות של סבון מדיח כלים. מנקה מעולה את הידיים משמן וגריז
Sent from my iPhone using Tapatalk