-
חוזר: מנוע 3L להיילקס
התקשרתי הבוקר לעידו 4X4, והמזכירה ענתה לי,
שאלתי אותה אם יש אפשרות לשפר מנוע היילקס 2.4LT, היא שואלת איזה שנה, אני אומר לה 99,
היא עונה לי אני לא בטוחה אם אפשר להשים צ'יפ, עניתי לה, לא, אי אפשר להתקין צי'פ...
היא מגיבה: אהה הבנתי, טוב אז אי אפשר לעשות כלום.
אני שואל, גם לא אינטרקטולר או לשנות את הטורבו,
היא מגיבה: לא אי אפשר.
עניתי: טוב, תודה רבה יום טוב.
למה נותנים לבחורות לענות לטלפונים בנושאים כאילו ??
יש לי שאלה, במידה ובעתיד ילך המנוע, יש אפשרות לכניס את המנוע של ההיילקס ויגו ?
תמיר
-
מה רצית
שעידו יענה לטלפון והמזכירה שלו תחליף לך מנוע?
-
הבחורות עונות הרבה יותר טוב מרוב הנהגים ששואלים שאלות של " חכם מבין "
ובעצם הוא לא יודע מה לשאול
איזה תשובה אתה מצפה לקבל ?
אתה שואל שאלת קיטביק מקבל תשובה בעדינות לך לבלבל את המוח במקום אחר
ואז אתה עובר לאינטרנט
מה יצא לך מציון שם המוסך ?
אתה יכול לשאול שאלות כאלה ולקבל תשובות רציניות .
ואתה יכול לשאול שאלה צינית ולקבל תשובה חצופה !
מה אתה מעדיף ?
איציק
-
מה שרשמתי זה ממש קיצור של השיחה.
הבעיה שהיא לא מבינה בעניין בשיט, ולכן מישהו מבין עניין צריך לענות לשיחות שדורשות מחשבה תכנית, אני אמרתי לה על דברים פשוטים שאנשים יישמו כבר, דוגמא : אינטרקולר, אין לה מושג אם אפשר להרכיב כזה דבר לרכב,
עידו 4X4 שיפורים לרכב, ציינתי את שמו, שמי שינסה להתקשר בנושא חבל לו על הזמן, הוא חשבה שלרכב יש צ'יפ במנוע, ממש מקצועי.
התגובה שלכם ממש מרגיזה, ולא מועילה לנושא המקורי, אני בתור אחד שמאוד מעוניין בקשר למנוע של הרכב הזה בודק, כמו שטושי ישר זרק שם של מוסך "אוטו-הייטק באשדוד" שבכלל לא מתעסק עם זה ואני התקשרתי לשמה ודיברתי עם כול מיני אנשים שמה, ועוד מוסך שהוא רשם שמישהו הגיב שהוא בכלל לא קיים, אז אני פה אמרתי שאין מה לדבר גם עם עידו בעניין.
וטושי ההודעה שלך לא במקום בכלל.
-
תמיר אתה כנראה לא מכיר את עידו יש לו מין קטע כזה שהוא עונה בקול של בחורה ומזדהה בתור המזכירה וככה הוא מסנן את שואלי שאלות הקיטבג .
אני לא מבין על מה התלונה שלך
קיבלת תשובה שאי אפשר לעשות את מה שאתה מבקש תעבור הלאה כנראה שלא מעונינים לעשות את מה שאתה חושב שאפשר.
האמת שנראה לי שבאמת הוא לא יהיה מעונין להתעסק עם שטויות שכאלה .
-
תמיר אולי תשאל אם אפשר או יותר נכון אפשר ומשתלם לשפר מנוע היילקס 2LT ותראה שמה שנראה לך פשוט הוא לא כל כך טריביאלי... ואתה לא צריך לשאול, פשוט תקרא את פורום טויוטה אחורה-אחורה. והמזכירה, היא סביר להניח אשתו של עידו, שמבינה בעסקים יותר ממנו ואין לה/לו שום סיבה לרצות להתעסק עם פרויקט כזה.
וכן, אני אהיה הבנאדם הרביעי כאן שכותב לך שאתה זה ששואל שאלות קיטבג, אז אולי תבדוק את עצמך...:roll:
-
הוזכר בפורום על ידי איציק בעבר בפורום משהו שמאוד עניין אותי.
http://www.jeepolog.com/forums/showp...2&postcount=11
שזה טריק שהוזכר בהרבה פורומים בחול כדי לשפר את הספק המנוע.
השאלה שלי איפה החלק הזה נימצא בדיוק במנוע ?
בתודה תמיר.