וואלה אין לי מושג,אני אבדוק את זה,בכל מקרה הציריות של לנדרובר וזה לא סוד הם זבל,כל מי שרוצה לשדרג את הרכב מבחינת גודל הצמיג יצטרך להחליף לפחות את האחוריות(אלא אם כן אתה כמו עופר או שרון עם גיר אוטומטי...)
הפעמונים מחזיקים יפה מאוד צמיגים מגודלים
Printable View
וואלה אין לי מושג,אני אבדוק את זה,בכל מקרה הציריות של לנדרובר וזה לא סוד הם זבל,כל מי שרוצה לשדרג את הרכב מבחינת גודל הצמיג יצטרך להחליף לפחות את האחוריות(אלא אם כן אתה כמו עופר או שרון עם גיר אוטומטי...)
הפעמונים מחזיקים יפה מאוד צמיגים מגודלים
או קיי,יש התקדמות מהצד שלי....היום התפוצץ לי עוד צמיג,הMTR עברו לא מזמן את ה90 אלף ק"מ!!!,מכובד לכל הדעות ואכן הסט הבאה שלי יהיה גם MTR רק הפעם במידה 35/12.5/15
בנתיים עד שהצמיגים יגיעו היום קניתי ממגרש לעודפי צבא צמיגי אליאנס 900/16(לפי הקטלוג של מישלין זה מקביל ל36.4"-לפי חישוב תאורתי שלי זה 9+9+16=34")הצמיגים משומשים ועלו מחיר אגדי של 80 ש"ח לצמיג....אהה...הם גם דיאגונלים :twisted:
ארז, ומה עם החישוב הכי פשוט ... מדידה? :)
הצמיגים משומשים.....כך שהם איבדו מעט מגובהם...
המדידה מראה 89 ס"מ לא על גאנט עדיין....
ארז, אם אתה מעוניין סיפרו לי על סט MTR במידות האלה.
חדש, סט אחרון.
כמה שאני קורא יותר על החלפת סרנים, ככה לא בא לי להכנס לזה.... מצטער אריק!
לפי החשבון שלי, והכל בערך, צירייה של דנה 44 חזקה יותר ב80% מצירייה של דנה 30 בשל הבדל הקוטר. בכל מקרה הצלב הוא נקודת התורפה. צירייה מחוזקת מבטלת את תורפה - היא מגיעה עם צלב של 44, ואני משער שהחומר חזק יותר בסדר גודל של פי 2 מחומר מקורי. ככה שדנה 30 עם ציריות וורן (230$ כל אחת) חזק כמו דנה 44 שחוט מאיזה סקאוט מסריח (בהנחה שאני יכול למצוא כזה). ואני לא צריך לפרק ולהרכיב ולרתך ולקצר ולהתאים את ההיגוי ולהזיז את תושבות הקפיצים...
לידיעתכם - יש רוקרולרים שמתחרים עם דנה 30 + ציריות וורן + דטרויט לוקר עם צמיגי 35 (טרנספר אטלס 4.3:1 כמובן, ויחסי העברה 4.56 - על דנה 30!) מתחרים, לא משחקים כמוני.
http://www.jeepsunlimited.com/forums...hreadid=476587
אמנם הם נוסעים עם דנה 30 היי פיניון (YJ - כמו בסופה), אבל אני מניח שהבעיה העיקרית היא הציריות ולדעתם במעבר לציריות מחוזקות ניתן לסוע עם צמיגי 35" על דנה 30.
אדי
באמת נמרוד, חבל על ההשקעה, גם על צמיגים וגם על שיפורי סרן, הרי בסוף אתה תקנה איזה פול סייז גדול עם 60 מקדימה ו 39.5" .
אז תמשיך עם הג'יפ שלך עוד קצת כמו שהו עד שתיקנה רכב אמיתי.
יפה עודד, מאכיל אותי מהדייסה שלי, כאילו הייתי איזה זברקון עם סמוראי... :evil:ציטוט:
נכתב במקור על ידי polar bear
מה שמבדיל אותי מהזברקונים, הוא שבאורווה שלי יש מקום לכככככככככככולם. אין שום סתירה בין הג'יפ לבין הסבארבן שמחכה לי בעתיד...
אני כן משתדל לשמור על כלל - שיהיה לפחות משהו אחד נוסע בכל נקודת זמן :twisted:
נמרוד - שלחתי לך ה"פ - קבלת?
ושאני טענתי כי 33 על דנה 30 זה כלום בארה"ב דיי הרבה רמזו שזה שטויות ??
נו טוב התרגלתי
נמרוד - לא יודע, חשבתי שיש בעיה פיננסית להשקיע אלפי שקלים בתחביב השטח. טוב נו. { חשבתי שהסב יותר קרוב ויחליף את הצעצוע }.
אז בהצלחה - אני איתך, ברצינות, אני לא חושב שצריך להחליף סרן,צריות מחוזקות יספיקו כנראה. גם ככה אתה לא נוסע עליו יותר מדי, ואם בליזר עם 33" ומנוע דיזל 6.5 - שחזק באיזה 20% מה מקורי,יכול להחזיק על 10 ברגים שנתיים של טיולים ושימוש יום-יומי ,ורק אז להשמיע קולות מחאה, אז גם אתה יכול.
עודד, גם בלייזר לא מחזיק איתם...
במצלעות בשבת האחרונה הבנתי ששלושה רכבים שברו לפחות ציריה...
זה שאחד מהם היה פראדו...לא מעניין.
זה שהשני היה בליזר עם 33"...גם לא מעניין (10 בולט)
השלישי...נו שיהיה...
נמרוד, תעבור ל33", זה מספיק עד שתתחיל לדבר על סברבן...וגם זה עם חיזוק ציריות.
אני לא אתווכח ש 10 זה לא ל 33, אבל אם הוא נוסע ככה, וגם בשבת האחרונה לא שבר, אז.........יש שם כמה בחורים שישברו גם 10 עם 29..........
והפראדו..........נו....באמת בוא לא נדבר עליו.
אריק, אני לא מקשיב לך - אתה צריך לכתוב דיסקליימר בסגנון "האיש הזקן":ציטוט:
נכתב במקור על ידי אריק2
ציטוט:
"... למען הגילוי הנאות, אני חייב לציין שאני כרגע נוסע על צמיגי 37 אינץ' המעניקים לי יתרון גדול בעבירות על כל חברי המסכנים. שלכם, אריק2 המלך"
נמרוד לך על ה35" אבל כמו שאמרתי לך תתחיל כבר מעכשיו לחפש לך סרנים חדשים,כנראה שתשבור,אבל מצד שני יכול להיות שלו....
אמר לו ארז,ממרומי ה36" שלו....
:twisted:
הנה משהו מעניין...
http://www.mad4wd.com/tek9.asp?pg=pr...cific=jrdphol8
super 30 kit מחברת סופריור אקסל אנד גיר. כולל ציריות מחוזקות עם 30 שיניים במקום 27 (אם אני מבין נכון רק בפנימיות) ונועל ARB מיוחד שמתאים לציריות האלו. כולל גם מיסבים וכולי, הכל ב1350$. לא שאני הולך לקנות כזה - אני לא - אבל אני לא האידיוט היחיד שחושב שדנה 30 מחוזק זה אלטרנטיבה להחלפת הסרן.
עוד משהו לחזק את ידי נמרוד,שמו לב לרשימת הרכבים של לקוחות האתר...רוב הח'ברה שעם 35" לא החליפו סרנים וחלקם שמים בדנה 30 גם יחס 1:4.56(זה חלש מאוד בתוך סרן קטן כמו הדנה30)
http://www.rubiconusa.com/showcase/a...&lastret=0