בין "37 ל - "39.5, עם העדפה ל גדולים יותר.
מרווח הגחון כ 40-45ס"מ.
Printable View
בין "37 ל - "39.5, עם העדפה ל גדולים יותר.
מרווח הגחון כ 40-45ס"מ.
ערב טוב לך, צנצנת, ומה שלומך היום?8-) ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי t_uri
ערב טוב ברוך , גם אני עוקב אחר ההתפתחות של הכי שלך וזה נראה מדהים . אני מקווה שתזמין אותי ליום ההשקה וזה בטח כבר קרוב . בינתיים אני מפנה אותך לפורום קרוס קאנטרי שם יש תמונות של הכלי שאני בנית עם הצמיגים שלך .בתמונות האילו אתה יכול לראות את כמות הכיף שאני מוציא מהם
אני מקווה שביום שישי תבוא להשתעשע קצת במקצה האחרון של מיקי בירקון להתראות ברוך מברוך
כן, חייב לבוא. אני הרי השופט הראשי, לא??
ראיתי את התמונות ואת החיוך הבלתי מחיק שלך:p
אתה רואה שצדקתי בענין הבאגרים? אין אלמנט יחיד ברכב שמשפיע יותר מאשר גודל הצמיג - זה עושה
את ההבדל הכי גדול וכל אינץ' נוסף נותן אפקט כפול ומכופל(כמו בבדיחה על ההוא שאם יוסיפו
לו אינץ' הוא יהיה מלך, אבל אם יורידו אינץ', הוא יהיה מלכה....).
איך אתה חושב ש 4 הבאגרים שלך יתמודדו עם ה 8 שלי? חומר למחשבה, הא?
תשובה לשאלתך תקבל ביום ההשקה של הרכב שלך. אני יכבד אותך בכך שאני יגיע עם הרכב שלי ולפחות תרגיש בטוח שיש לך כלי מסיבי שיוכל לחלץ אותך מכל צרה , לפחות זה מצתלם טוב!!!ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
קולולולולולולולו
היום, 5/5/07 המנוע V8 ביג בלוק של ה8X8 ולשעבר של הצפרדע המיתולוגית הניע בנסיון ראשון אחרי 3 שנות דממה.
הפסקול..... אוי איזה פסקול יש למנוע הזה. משהו פשוט מדהים.
2 דודים חצי פתוחים (עד כמה שהבנתי) עם הדרס. ככה רכב עבירות צריך להשמע.
מקווה שבקרוב יעלה סרטון ההנעה ותוכלו להתרשם בעצמכם.
הפרוייקט מתקדם יפה -
יש מיכל דלק אלומיניום(בניה עצמית) + צנרת דלק, משאבה ופילטרים; מצבר יבש קטרפילר 210אמפר(!!);רדיאטור אלומיניום נאסקאר של חברת C&R עם שני מאווררים, אחד ענק של מרצדס והשני חזק גם הוא של סיטרואן C-5; הדרס + דודים וצנרת אגזוז תוצרת בית; היגוי קדמי ואחורי העובדים כמו שעון שויצרי על משאבה הידראולית ייעודית המספקת 70 ליטר לדקה; בלמים + בוסטר; דושת גז + כבל גז; כסאות ספרקו + רתמות ספרקו; כל זה כבר גמור.
עכשיו עובדים על חיווטי החשמל, השעונים ומערכות קשר פנים וטרה-טריפ, ואני מייצר את הדרייבשפטים, שאח"כילכו לביקורת+איזון אצל דרייבשפט מאכער.
זהו, הגמל הזה אוטוטו מתחיל לזוז, ואני מקווה שלא ירחק היום ונראה אותו מדלג על הרים, גבעות, דיונות והרבה הרבה בוצים, וגם טוחן שבילים במהירות של 180 קמ"ש, כן כן, קטני אמונה שכמותכם, ואפילו 200 קמ"ש...
הנה כמה תמונות
עוד 4
ועוד 4
ונחשו מה?
עוד 4
ושלוש אחרונות להיום
Holy Shit! זה מדהיםםםםםםם
ברוך, תן לי אחוז מהכישרון. אחוז אחד ואני מסודר. אני נפעם מול היצירה המדהימה הזו שהועמדה על הגלגלים (כל ה8) כל כך מהר וכל כך יפה. זה פשוט עוצר נשימה.
ועכשיו ברצינות ברוך, אתה מתכוון להשאיר את המפלצ עם הגה של סאנגיאנג? :-?
תודה על המחמאות.
אם אתה מסתפק באחוז אחד, אין בעיה - אני נותן לך.
ההגה? אה, זה דוקא של מאזדה 323 דגם ישן.
חזק, לא? ההגה טוב ויש לו 4 דרגות כיוון, כך שהוא בדיוק התאים לי.
דרך אגב, יש ברכב הזה מרכיבים של המון רכבים - שברולט, דודג', יונדאי, טויוטה, מאזדה, אופל,
ג'י.אמ.סי, מיצובישי, פורד, טרקטור קטרפילר, מרצדס, סיטרואן, ואני בטוח ששכחתי עוד כמה.
כמו שנאמר - ממזר אחד עם הרבה אבות, או בשפה קצת יותר גסה - בן אלף זונות....:mrgreen:
חברים,
מידי פעם בפעם אני עורך ביקור קצר אצל ברוך. פשוט כדי לוודא שאני בקוו השפיות.
ראיתי את הדבר הזה, ואני אומר לכם, זה בלוף, משקרים אותכם. אין חיה כזאת.
מוני
ברוך אני פשוט אהההה טוב עזוב למה אני לא גר במרכז למה ?
איך אתה מתכוון לצבוע את התיפלץ ?
השארת אותי בלי מילים, כל הכבוד לך!
גר לא גר - עשר פעמים אמרת שתבוא ולא באת. טוב, שכחתי שאתה איש חשוב ועסוק.ציטוט:
נכתב במקור על ידי eilatmar
הצביעה? בזה אני פשוט גורנישט. אין לי ידע, זמן וחשק לפינישים, פחחות וצביעה.
אמרו לי שהכי טוב בנסיבות, זה המרייט עם מברשת, שלא מתקלף כמו הספריי.
אשמח לשמוע הצעות.
פרק את הרכב לחלוטין וצבע כמו שצריך, (פיסטולט), אני יודע שזה נשמע מטורף אבל אם תחשוב על זה רגע ברגוע...ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
זה יקח לך כמה ? יום שלם ? זה שווה את המאמץ , אח"כ נומר יומיים להרכיב הכל ויצאת "צדיק".
בקשר לביקור אתה צודק, אני נקניק רציני...:neutral:
אם אתה כבר מפרק אז תחשוב על צביעה באבקה - יותר עמיד מצבע "רטוב"
אלעד
יש תנור מספיק גדול בשביל צבע אבקה?
אני חושב שפיסטולט זה הפתרון הריאלי ביותר.