נמרוד - ההיילקס יותר יקרים מהפוראנר ותמיד גם יותר שחוטים,במיוחד אם שימשו כרכבי עבודה.אני מעדיף רכב סגור בבסיסו שעליו ניתן לבצע התאמות שיכשירו אותו ללינה בשטח.
Printable View
נמרוד - ההיילקס יותר יקרים מהפוראנר ותמיד גם יותר שחוטים,במיוחד אם שימשו כרכבי עבודה.אני מעדיף רכב סגור בבסיסו שעליו ניתן לבצע התאמות שיכשירו אותו ללינה בשטח.
האם רינג'רובר 93 יכול להיות אלטרנטיבה סבירה לדיסקו?? האם יש לו סרן קדמי חי?? מבחינת התצורה הארכיטקטונית שלו הוא ממש יפה וצנוע בהופעה.האם הדלת האחורית שלו עולה למעלה או יורדת למטה. לא נראה שהיא נפתחת לצד.רוצים בשבילו 35K ואולי אפשר להוריד ל-30 האם זה מחיר סביר?? היכן ניתן לקבל עליו אינפורמציה טכנית?
על בעיית חלקי חילוף חשבת?
רכב בן 14!
אתה יכול להרשות לעצמך מצב שהוא יעמוד בהמתנה לחלק מסויים ,בהנחה שלא קיים בארץ ודורש יבוא מיוחד?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי sherifon
"רק" בן 14?
כל השרשור הזה הזוי.
ראית על איזה מכוניות מדברים כאן? כלים צבאיים של וולבו ופינצגאואר בני יותר מ-30 שגם במולדתם הם נדירים ו/או פריט מוזיאוני? (את ה-C303 פגשתי לראשונה במוזיאון וולבו בגטבורג - איזה כלי מדהים! גם אני רוצה אחד, למען האמת) אם אתם בענייני אספנות - סבבה. מי שגר בשוודיה או שווייץ או אוסטריה ויש לו גישה לחלקי פינצגאואר או וולבו בעלויות סבירות - אפשר להבין.
אבל כאן בארץ הקודש? חלפים מאיפה? אלוהים יודע. או שאתה על הקו לחו"ל על כל שטות, או שקומבינות ואלתורים זו התשובה.
מצד שני - אלה כלים שבארץ אף שוטר/בוחן לא יודע איך "לאכול" אותם ומאיזה כיוון להסתכל עליהם. אפשר להכניס בהם כל סוג של שינוי שיעלה על הדעת ועדיין אף אחד מהרעים לא יוכל להוכיח את זה.
חיים, אני בדעה שדיפנדר 110 פתוח זו התשובה בשבילך.
אהלן דרור. אני בדעתך לגבי 110 ובטח פתוח. הצרה שהם שחוטים והמחיר שלהם ל-96 הוא בערך 70K. וזה גדול עלי כרכב שטח בלבד לשבתות וחגים.אני מוכרח להתפשר על משהו שעולה חצי ואוכל לחתוך אותו ללא נקיפות מצפון. בענין חלקי חילוף אני לא מודאג לאחר האוניברסיטה שעשיתי עם הוואזים,שהם באמת נדירים כאן.את השטייר-פוך אני חייב לקנות בכסף הראשון שיפול לי מהימור מוצלח. המחיר שלהם במצב חדש הוא 25K ש''ח.....וזה שווה רק בשביל להסתכל עליו בבוקר.אז מישהו יענה לי אם הכלי הזה - ריינג'רובר 93 הוא ג'יפ או מתחזה?.
הריינג' הוא לא המתחזה. האחרים הם המתחזים.
אם ממילא אתה סגור על ל.ר. (היה פעם בחיפה ירוק 94, עם בנית עץ מאסיבית בפנים, רציתי לקנות, והתנגדות של אשתי הורידה אותי מזה), זה הדבר האמיתי.
זה עם מרבית היתרונות של הדיפנדר, עם מנוע בנזין, והרבה אלקטרוניקה שיכולה למרר לך את החיים.
עוד יהיה לי כזה.
אפי צ.
רינג' 93 הוא אחיו התאום של דיסקו בנזין מאותה השנה. האבזור הפנימי פחות איכותי, והרכב יותר צפוף מבפנים. חוץ מזה- בגדול- זה אותו האוטו בדיוק.
אסף.
נרגעתי לפחות לגבי חלקים והמצב לא רע.לגבי ג'יפים בכלל לשנת הייצור יש פחות חשיבות מלרכב פרטי במיוחד אם השלדה לא נפגעה והבודי נקי. המערכות המכניות והחשמליות נמצאות בתחומו של החובב ואין לו בעיה של תיקון ,שידרוג או אילתור טוב יותר מהמקור.גם ערך הכלי הישן הוא פונקציה של התוספות שהשקיע החובב ומצבו הסופי של הכלי לאחריהן.ברור לכולנו שהתוספות משולמות רק בחציין ולא באות לידי ביטוי מלא במחיר, אך הן הוספו להנאתו של החובב וגם זה צריך להילקח בחשבון.השבוע אסע לראות אותו ונראה את מצבו האמיתי.
קח בחשבון שריינג' הוא רכב עתיר אלקטרוניקה, נראה לי שכזאת שהיא מעבר לתחומו של החובב
גלעד
דיפנדרים 110 פתוחים הם שחוטים ויקרים. זה נכון. מצד שני כמעט ולא תצטרך לחתוך...ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
הכלי נפוץ ומוכר, יש בארץ ידע וחלקים בשפע, קל לשקם ולהחזיר למצב נורמלי כל כלי שחוט בלי להסתבך יותר מדי.
הוא מסתדר עם צמיג 35 בלי לחתוך כנפיים, החלק האחורי שלו פתוח וורסטילי לחלוטין. הוא משאית קטנה לכל דבר ועניין - יש בו המון מקום לציוד, אפשר לישון בו בזוג בכיף, אפשר לפרק דלתות ולהרכיב בחזרה בדקה וחצי. והעיקר - הנסיעה שלו נוחה. הוא לא מעניש את הגב, ואנחנו לא נהיים צעירים... כל עוד אני חי כאן בארץ, הוא הרכב היחיד שאני מעלה על הדעת שיכול להחליף מתי שהוא את הסופה שלי.
פינצים ב-25K? אתה בטוח שאתה מדבר בשקלים? איפה? כמה זה יעלה בסוף כאן בארץ, עם ניירת מסודרת, מה שנקרא "על הכביש"? וכמה יעלה להחזיק אותו בשוטף? איך מנוע מקורר אויר שתוכנן לתנאים של אירופה הקרה מסתדר עם החום אצלנו? לוואזים הבאת מרוסיה חלקים בגרוש ורבע, אבל פינצ זה לא וואז. החלקים מתומחרים באירו ולא ברובלים.... אבל כמו שאני מכיר אותך, אתה עוד תפתיע... אז תרשום אותי ראשון לסיבוב וכתבה.;-)
אהלןציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
בזמנו התענייתי בקנית ריננג' קלאסיק 93-94 התייעצתי עם ארז שקבע שזה כנראה רכב הכביש שטח הכי עביר במצבו הסטנדרטי....
בסוף לא קניתי כיוון שהרכב הספציפי היה של רמאים (מגזין טבע דברים) ושלדתו היתה מפוצצת.
בהצלחה
בריינג' 93 אין יותר אלקטרוניקה מאשר בדיפנדר שלך (טוב, אולי טיפה יותר- 4 חיישנים ומחשב המנוע ו...זהו).ציטוט:
נכתב במקור על ידי Gilad
אסף.
גם האלקטרוניקה שיש לי בדיפנדר זה יותר מדי לפעמים :D
ההבדל היחיד הוא ABS ומחשב ניהול מנוע?
אם ככה זה לא רע - אתה מקבל גם בקרת משיכה לא רעה אם אני זוכר נכון
גלעד
בשנתון הזה עדיין אין ABS. אין בקרת משיכה. דיסקברי ישן בתחתפושת.
אסף.
ואגב, השנתון (93) גבולי- יכול להיות שזה אפילו מנוע 3.5 ולא ה3.9 המוזרק- ואז אין שום אלקטרוניקה בכלל. (אין לי כוח לחפור בספרות, אבל זה מעניין)
אסף.