חוזר: הקפאת רשיונות לרכב מיושן
מיכה אתה בלוק איטונג.
על הרשיון כתוב עד מתי הוא תקף - תאריך. זה לא משנה אם אתה מפקיד אותו, עדיין הוא קיים ותקף רק עד התאריך שרשום עליו. אם הוא מופקד, זה אומר שהרכב לא נוסע ואתה לא משלם אגרה על פרק הזמן, זה הכל. אבל התאריך שכתוב על הרשיון עדיין אותו תאריך.
יום אחרי שהתאריך שכתוב על הרשיון (שוב, כחול או חום, פעיל או מופקד!) עבר, הפלא ופלא, נוצר מצב חדש המכונה "פג תוקפו". הרשיון אינו תקף. זה המשמעות של המילה "פג". קפיש?
מילא, כמו שכתבתי, זה לא משנה.
לדעתי זה נתון לוויכוח אבל בסופו של דבר זה לא וויכוח שמישהו מאיתנו יכול לנצח בו כי זה לא תלוי בנו.
ב10/5/08 נדע בדיוק מה קורה.
ברור לך שאז זה יהיה מאוחר מדי, נכון?
אולי פעם אחת בחיים במקום לעשות טעות ואז להתייעץ, תקבל את מה שאמרו לך פה ותתקן את הטעות.
אם תחכה לתאריך הזה, תגיע למצב של מעבדה ואז כל מה שהשקעת עד עכשיו יכול ללכת לפח, או לחילופין תקנה עוד אוטו (כמה, החמישי במיספר?) ולהלביש רשיונות, אהה כן, זה גם עלות לא קטנה.
אתה מנסה לחסוך איפה שאי אפשר ומפזר איפה שלא צריך, זה אולי לא הכיס שלי, אבל ברגע שזה עלה לפורום, זכותי להגיב בנושא. (המשפט הזה הוא בשבילך נמרוד, אסף,..)
אני לא אמא שלך ולא המנהל בנק שלך אבל אתה שואל שאלות, מקבל תשובות ענינייות שמהן אתה בוחר להתעלם תוך כדי הצגת הטיעון הלא נכון שלך שוב ושוב.
מיכה, אם לא תסיים אם האוטו הזה הוא יגמור בפח ואתה במפח נפש.
השקעת, או שתמכור כי אין תקציב, או שתחזיק על אש קטנה.
אין לי כוח לחזור על הדיון שבו אני צריך להצטדק על השיקולים שלי שוב.
החלטתי להקפיא רשיונות. בתקווה שעד לסוף השנה יהיה לי כסף להפשיר אותם ולעבור טסט. אם עד סוף השנה לא יהיה לי כסף אז אני מבטיח לך שהג'יפ יהיה בעדיפות כזו נמוכה שהוא כנראה ימכר לחלקים הרבה לפני או שהוא יהפוך להיות רכב להנאה בלבד ללא רשיונות. האמת? כבר לא אכפת לי. אשכרה נמאס לי מהעובדה שאני צריך לשלם למעכרים בשביל להעביר רכב כשבכל העולם זה לא נדרש. נמאס לי לשלם כסף למדינה המזויינת הזו בשביל שהשרים אחר כך יוכלו לקחת אותם לכיסם ועוד יותר נמאס לי מהצורך כל פעם להצתדק בפניכם. זה רכב שלי, אם אני ארצה אז אני אעשה איתו מה שאני רוצה.
כולה שאלתי שאלה, נכון שלא פשוטה, אמרתם את שלכם. סבבה.
אני בימים הקרובים אגיע שוב למשרד התחבורה ואבקש לדבר עם המנהל. אם הוא יגיד לי שמה שהפקידות שלו אמרו זה לא נכון אז סבבה, יש לי פחות משנה להעביר את הרכב טסט. אם הוא יגיד שמה שהן אמרו זה נכון, אני אדרוש מכתב רשמי ואפילו אטרח לסרוק אותו לפורום.
מצידי הנושא נעול כי שוב חזרנו לדיון על אם אני מתעלם או לא. לידעתכם, אני לא. יש לי שיקולים משלי. אני הראשון לומר שעשיתי טעויות. אני בטוח שאעשה עוד בעתיד.
א.אתה צריך בדיקת מעבדה (מנסיון)
ב.זה לא כל כך נורא
ג.במחשבה שניה בג'יפ שלך שעבר שינויים זה עלול להיות בעייתי
ד.בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי rlzel
א.אתה צריך בדיקת מעבדה (מנסיון)
ב.זה לא כל כך נורא
מהתשובה הזו ניתן להסיק שעברת בדיקה כזו.
מה היא כוללת ?
מה הפרוצדורה של לגשת לכזו בדיקה ?
מה בודקים ? איך ?
מעבדה של הטכניון,אישור בלמים ממוסך,בדיקה ויזואלית.
נשמח לפרוט מה זה אומר
מעבדה של הטכניון
מה הם בודקים? איך? באיזה רמה? באיזה דקדוק?