תארוז לי את שניהם בבקשה .ואם אפשר לבחור רק אחד אז תן לי בנתיים את הרנגלר ופתק החלפה. :shock:
Printable View
תארוז לי את שניהם בבקשה .ואם אפשר לבחור רק אחד אז תן לי בנתיים את הרנגלר ופתק החלפה. :shock:
אני בוחר ברנגלר בלי שום היסוס
ולפחות חלק ממי שבחר דיפנדר ישנה את דעתו לאחר סיבוב קצר על הרנגלר
אני בוחר בדיפנדר. ממילא כשאני בג'יפ אני משנה פאזה. יש סוויץ' קטן בראש ועל רגל ימין שניהם מאיטים הכל. הכל הופך נינוח ורגוע.לעולם לא ממהר, נהנה מעצם הנהיגה הנינוחה.
למרות שלא נהגתי בדיפנדר אני יודע שצהוב ופתוח פשוט עושה לי את זה .
מממ. גם בני בן ה 7 הצביע לצהוב ...זו הצבעה כפולה ;-) ?
ברור שרנגלר !!!
בלי להסס לשניה...
דיפנדר, כי רנגלר כבר יש .
לגבי בעיית האיחסון ברנגלר, זו אכן בעיה אך עם פתרונות קיימים . אז פעם אחת ולתמיד + הוכחות :
1) הכיסא האחורי נישלף בקלות ומאפשר איחסון ציוד שלי אישית הספיק ל-9 ימים מסע במדבריות מקסיקו . אפשרות לסל אחורי בנוסף .
2) משפחות יכולות להתקין גגון שמאפשר נסיעה אפילו עם גג מופשל .
3) עגלה ניגררת, לא בטוח שחוקי בארצנו. בטוח לעומת זאת שהנושא פתיר בדרך זו או אחרת .
אז בבקשה - תחשבו "אפשרי" ויצירתי . תמונות מצורפות בהתאמה .
אופיר
אופיר, "אפשרי" ו"יצירתי" הם מושגים שתקפים אצלכם, בארץ האפשרויות בלתי מוגבלות.
כאן, בארץ המגבלות הבלתי אפשריות, הכל פחות או יותר אסור.
עגלות נגררות הן נושא מאוד מעורפל כאן. כעיקרון זה מותר, אבל למי וכמה בדיוק? לך תדע. מי שניסח את התקנות עשה כל מאמץ שהן יהיו בלתי מובנות לחלוטין. אפילו השוטרים לא יודעים איך להתייחס לזה, ואנחנו נתונים לחסדיהם. בישראל, כשאתה נוסע ברנגלר/סיקס/סופה מפגשים עם שוטרים הם מלכתחילה נושא בעייתי וטעון, אז להוסיף לקוקטייל הנפיץ הזה גם עגלה נגררת?
מנשא/גגון מעל לגלגל הרזרבי? פעם, בימי ה-CJ5 הקצרצר, חשבתי שזה נורא סקסי. היום אני יודע שזה מגוחך ואפילו מסוכן.
אז אחרי שגמרנו להזיל ריר על הכלים המדליקים האלה, שבתכל'ס טובים רק לטיול בזוג וגם זה מאוד בקושי, אין לי ספק שרכב השטח הנכון הוא ארוך - רנגלר אנלימיטד או דיפנדר 110.
ברלי, זה בדיוק ההיפך מהכוונה .
התשובה שלך מאופיינת ב- "בלתי אפשרי", "דופקים אותנו", "אצלכם יש ואצלינו אין" וכו' . לא מסכים . מה, לא נוסעים כאן רכבים נעולי 35" ?
מה הבעיה בגגון לרנגלר ? אני אישית לא הייתי בוחר באופציית העגלה מפאת הסירבול והסיכוי להתהפכותה .
אופציית הגגון היא העדיפה מכולן לטעמי .
UNLIMITED לאמהות :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ofiredri
משקלים, התהפכויות - לא נמציא את הגלגל, גגון כפתרון הוכח כפתרון ולא על ידי .
האמריקאי הממוצע זהיר מאוד כאשר הוא לא שיכור (-:)
מי שגורלו להתהפך, יתהפך עם ובלי גגון עם ציוד .
אופיר אתה מתעלם מהבעיה בכול הכלים הקצרים הללו.
בסיס גלגלים קטן !!!
תוסיף על זה גגון עמוס לעיפה ומה תקבל... מתכון להתהפכות!
רוב הניסיון שקיבלתי היה על רכבים עם בסיס גלגלים גדול יחסית (סיקס, סופה, היליקס)
רוצה לדעת איפה הרגשתי הכי בטוח?! נכון בהיליקס !!!
ואיפה היה הכי מפחיד... נכון בדיפנדר קצר.
ולמה זה? הייליקס הוא הרכב הכי סלחני בעולם. אתה מתגלש איתו הצידה מטר ויותר וכלום לא קורה. עד שהוא נכנס לשיפוע צד לוקח יובלות. ויש לך מספיק זמן לעצר לתקן לשנות.
אבל, מה עם זוויות בטן ??? ההיליקס מוגבה כמו שצריך או סופה יש להם מספיק זוויות בטן. מעבר של תלוליות גבוהות כמעת ולא נדרש במציאות. אני מעדיף להרגיש בטוח כאשר אני עולה מדרגה גבוה מאשר לעבור תלולית שנעשתה עיי דחפור.
לא סתם כול רכבי העבירות יש להם בסיס גלגלים גדול הרבה יותר מ 100 אינץ
לא מתעלם כלל - אתה וברלי צודקים לגבי הסיכוי הגבוה של רכבים קצרים להתהפך .
אני מציין 2 דברים פשוטים, תוך כדי נסיון לא ליסטות מהנושא המקורי של השרשור :
1) לבעיית האיחסון יש פתרונות .
2) גם ללא גגון, לרכב זה כמו לדיפנדר וקצרים אחרים יש נטייה להתהפך . גגון או לא, זה לא מה שיציל נהג לא מיומן מהתהפכות .
דרך אגב, מערכת מתלים כגון זרועות ארוכות, וגמישות, עשויות להפוך רכב זה להרבה פחות הפיך מסופה או סיקס או אחרים . אני חווה את היתרון פתרון בריכבי שלי . ותחשבו על זה .
אולי, אבל עדיין לא סלחן ובטוח כמו אנלימיטד. אמא תמיד צודקת אופיר...ציטוט:
נכתב במקור על ידי ofiredri
לא זכור לי שהשרשור משווה לאנלימיטד . יאללה סטינו, ד"ש לאמא שצודקת אך לא נוהגת :)
אמאות, זקנות.... לא מעניין את קצה ה...
תארוז לי אחד כזה בבקשה.
http://www.shrockworks.com/Forum_Images/JK1.jpg
נהגתי בדיפנדר 110 (מנוע בנזין V8) דיפנדר 90 TD5, סופה, וסופה 2,
ועדיין הרכב שאני האכי מתגעגע אליו זה המרכבה האנגלית.
אני מצביע דיפנדר.
הרנגלר זה מהמשפחה ומשפחה כמו שאתם יודעים לא בוחרים
אבל בכל זאת בבית של השכן יש 35 וזה אכן דשא שהוא ירוק יותר
עם המבט לקרקע אני לוקח דיפנדר
במחשבה שניה אחרי שירות לא קצר של ישיבה לא מול ההגה
מרפקים אדומים מחבטות בצדדים
וסוויץ ממש מרגיז
בראש מורם אני לוקח רנגלר (שגם היה לי בסדיר)
עם פשטות והנאה גדולה
ומה לעשות למישהו תמיד יהיו אש*ים יותר גדולים
מה הבעיה עם גגון מעל הגלגל הרזרבי ?
http://www.rc-cars.co.il/temp/YJ/climb.jpg
אה ... וברור ש - TJ ;)
עם מעט נסיון עם דיפנדר, ובלי על רנגלר , אני קצת חסר מידע , אבל תכלס אם סיבוב על רכב היה מביא החלטות אז או שכולם היו בוחרים דיפנדר או שכולם היו בוחרים רנגלר , אז כנראה שבסוף הלב קובע , והלב ראה כמאל טרופי כילד בטלוויזיה, וראה סרטי טבע, ורוצה דיפנדר.
אני בוחר צהוב .
עם יד על החלון וכובע רחב שוליים , ציידנית מלאה כל טוב ומפה.
בסופו של יום, עם הרנגלר אפשר לחיות ביום יום כרכב רגיל, ובשטח להנות ברמה הגבוהה ביותר, לכן נוק-אאוט.[/quote]
...לטעמי: כמו שאמרו קודמיי - רנגלר !!! ובגדול! בלי למצמץ פעמיים.
דיפנדר
ספרטני וחלש אבל אני מאוהב בו :p:p