חוזר: משהו מעניין - כמה מבאי האתר הם אופנוענים בעברם ?
אני ,יש לי קטע עם איטלקים!
מגיל 15,מוטובי 50 CC כביש.
עד הגיוס,בצבא,סוזוקי 400 כביש,טוב כשלא היו טיסות היה צריך לחזור מסיירים! איך שהוא.
ואחרי הצבא,הכלי של האופנובנק! מוטו גוצי TT650 ,כלי דוש,עם מומנט ענק ונשמה של ספורטאי.
אבל אתם יודעים איך זה...
בא העזר כנגדו ובווילי הראשון ברמזור בא גם האולטימטום..
זהו מאז נרגענו...ועברנו לCJ ..ועדיין לא נוסעים איתי .למה??
למה בעברם???
אחרי דרבי 125 כילד, כמה מוטוקרוסים ואיזה xr אחד או שניים, ולאחר הפסקה קצרה, חזרתי לאחרונה לשטח, כמובן ורק לשטח, עם xr 650 רגוע וחביב
רז
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דב רפסון
שלום חברים (מקוה שהכתרתכם ככאלה תתקבל בסובלנות הראויה),
נראה לי שמבין המגיבים/משיבים לשאלה המתריסה שכולכם התיחסתם אליה,אני אזכה בתואר, המפוקפק כלשהוא,של זקן השבט.
ביום שמלאו לי 16 סתוים וזה קרה בשלהי 1962, הפכתי להיות הבעלים המאושר בעולם של-
DUCATI ELITE משנת ייצור 1960.יצירת פאר כפי שרק האיטלקים יודעים לעצב ועם הביצועים שהיו יוצאי דופן באותן השנים.(אם מי מכם יחפש באינטרנט, יוכל לשפוט בעצמו את דברי.) למיטב ידיעתי זה הדוקטי מדגם אליטה היחיד בישראל.אשמח לשמוע אם אני טועה.
באותן שנים היו האיטלקים מלכי האופנועים אחרי שהביסו את האנגלים שהתאפיינו בשמרנות ותעשיית האופנועים היפנית המתקדמת הייתה עדיין בחיתוליה ובטרם כבשה את מקומה הנוכחי. דוגמא לייחודיות של אופנועי היקר-גוף המנוע היה מאלומיניום,גל הזיזים היה בראש המנוע והעברת התנועה לגל הזיזים היתה באופן מאד מיוחד האופייני לדוקטי ומבחוץ כל המבנה היה כיצירת אומנות.
חיי עם הדוקטי נחשבות בעיני כאחת החויות המכוננות שהתנסתי בהם.
ממרום שנותי, כשהטעויות שעשיתי הולכות ומתבהרות, מככבת הטעות של מכירת הדוקטי שלי
בשנת 1973.
האמת היא שאלמלא הייתי מתנסה בענין על בשרי ומישהוא היה מספר לי על היחס שלו למכונה כפי שאני התיחסתי (ובמידה רבה עדיין מתיחס), הייתי ממליץ לו להתאשפז להסתכלות בידיעה ברורה שזה עומד להיות אשפוז ארוך.
היום אני ספון במגה מגנום 2002 שהידיים הקודמות לא חסכו בשיפורים. בנוסף לו, עומד בחצר סמוראי ארוך פתוח 87 שאיני מפסיק לקנות ב-E-BAY חלקים עבורו ואין בידי די פנאי לממש תוכניותי לגביו.
פעם אופנוען-תמיד אופנוען גם אם אין לו אופנוע.
מגיל אפס מורכב עם סבא על האופנועים שלו....אחר כך בסביבות גיל 15 ככה התחילו הפיאגו סי למינהם ואפנועים של חברים (תמיד שטח) עד לחיקוי רוסי של אפנוע של במוו משנת 1948 שאבא שלי החליט להעלים לי כדי שאני ארד מהרעיון וכרגע בלי שום אפנוע עד שאני יוכל לממן אופנוע שטח טוב....ובקשר לדוקאטי שהיה לך אני לא יודע עם הוא היה היחיד בארץ אבל אני מכיר בן אדם שיש לו כזה שמחכה לשיפוץ....והוא לא מוכן להיפטר ממנו....ניסיתי