מצאתי ידידה עם חנייה מוצלת!!! ;-)ציטוט:
נכתב במקור על ידי itay
אמצע השבוע טוב לך??
Printable View
מצאתי ידידה עם חנייה מוצלת!!! ;-)ציטוט:
נכתב במקור על ידי itay
אמצע השבוע טוב לך??
אהלן,
לצערי לא.
אני אודה לך אם תעשה את זה בשבת או שישי.
אני עובד באמצע שבוע.
איתי.
הבעייה היא שאת המיסב הקדמי אפשר להוציא/להכניס רק עם פרס בדגם שלי, לכן אני צריך לקפוץ לאיזשהוא מוסך שיעשה את זה, מה שמכריח אותי לעשות את זה באמצע השבוע....
אמיתי,
באמצע שבוע אני יכול רק אחרי הצהריים וגם לא בכל יום.
אם תצליח איכשהוא להכניס את זה בסוף שבוע(שישי בוקר) או שבת (ולהתשתמש במוסכים של יפו), אני אשמח ואבוא לעזור, אם לא אז בהצלחה ותעדכן אם צריך משהו.
איתי.
היי אמיתי,
הכי טוב שתקבע מועד (או שניים), כמו פעם קודמת, שלפיו נתיישר.
כמו שראית, זו בעיה לקבוע למס' אנשים ביחד. לכל אחד יש את האילוצים שלו, ולא תמיד אפשר לתאם את הזמן והמקום כך שיתאים לכולם (דרך אגב, גם אני עובד באמצע השבוע, כולל שישי).
אם יש מישהו ספציפי שאתה רוצה שיגיע (כמו איתי, שהיה אתך פעם קודמת), תאמו ביניכם בה"פ ותודיעו זאת בפורום. כך, מי שיכול להגיע, יצטרף אליכם.
לגבי המוסך, יש גם כאלה הפתוחים בשבת (כמו בכפר קאסם). אם אפשר, כדאי שיהיה מוסך ידוע וזמין מראש בכדי לחסוך בזמן והתרוצצות אחר כך כאשר חצי סרן מפורק.
חן
(שמקווה מאוד להגיע פעם הבאה)
קודם כל תודה לכולם.....
לגבי המובך אני רוצה באמצע השבוע כי אני מכיר מישהו שאני סומך עליו שיקח אותי למקום שיעשו לי את זה כמו שצריך ובמחיר סביר, זו הסיבה שאני רוצה באמצע השבוע...
גם אני עובד באמצע השבוע, ואני עובד לילות, ככה שמבחינתי זה אומר לקחת יום חופש כדי להיות מסוגל לתפקד בבוקר, בגלל זה לא כל כך איכפת לי באיזה יום אני לוקח את החופש אם יש אנשים עם העדפות מסויימות, אם אין העדפות אני באמת יקבע תאריך או שניים וכל מי שירצה יהיה יותר ממוזמן להצטרף...