דרור,
תוסיף לך לרשימה השחורה את צומת עוקף ב"ש במפגש עם כביש ב"ש-דימונה.
בבוקר אם באים מדרום לצפון, ובמשך היום+ערב ממזרח למערב וההיפך,מזדמן בכל כיוון.
Printable View
דרור,
תוסיף לך לרשימה השחורה את צומת עוקף ב"ש במפגש עם כביש ב"ש-דימונה.
בבוקר אם באים מדרום לצפון, ובמשך היום+ערב ממזרח למערב וההיפך,מזדמן בכל כיוון.
המון שוטרים עצרו אותי ודבר ראשון שאלו למה אני בלי חגורה
והסברתי שזה ג'יפ ופה ושם לא צריך והם ויתרו ואז בדקו ישר את גודל הצמיגים ואמרו:
"הצמיגים האלה גדולים מדי זה לא טוב
סע לשלום ובזהירות."
(הם רשומים ברשיון)
עד שאחד נתן לי דו"ח על חגורה ומאז הרכבתי חגורות ותמיד שעצרו אותי
לא קיבלתי דו"ח על כלום אבל אף פעם זה לא היה סייר בוחן, כנראה
שבקורס שהם עושים אז המדריכים מלמדים אותם ש cj וסופה זה טרף קל
שאין הרבה מה להתכופף וכו'.
לגבי השופטת:
היא לא אשמה בכלום זה התובע שאף הוא פתאום אמר שהוא מכיר את הרכבים האלו ושיש להם המון שינויים(מה זה קשור לשלי ? אין לי מושג).
העו"ד המליץ לי למכור אותו ואין לי ברירות הרשיון חשוב לי ומאוד,
הספיק לי חודש להתרוצץ באוטובוסים :oops:
וכן חנן אתה צודק זה מבאס שבתכלס
אם מישהו אחר היה עולה לרכב גם הוא לא היה מרגיש בשום תקלה.
היה חופש קל וכבר הסברתי היכן אבל זה חופש לא מסוכן ולא רק שהוא לא מסוכן
(נגיד ואני לא יכול לקבוע שהוא לא מסוכן) הוא קיים בכל רכב כזה שמוגבה
עם שאקלים.
הנה דוגמא לזה שאתה אידיוט.ציטוט:
נכתב במקור על ידי UNIX
קודם כל זה רעיון טוב בכללי ללבוש חגורת בטיחות, אבל נעזוב את זה. לא הספיק השוטר הראשון, והשני, שעצרו אותך בלי חגורה בשביל שתתחיל לחגור? למה צריך "המון" שוטרים? עד שאתה חוטף דו"ח אתה לא מבין?
כנראה שיש יותר מדי אנשים ששמים חגורה, אחרת הם יקבלו דו"ח...
בגיל שלוש אמרו להם ש: "אם לא תאכל, אני אקרא לשוטר..."
אין מילים!
אביגדור
סלח לי, אבל הטיעון המרכזי של העורך דין שלך לא היה צריך להיות שאתה כמשתמש אינו מודע לבעייה של חופש בהגה ?? האם בפועל זה מה שנטען במשפט, ואם כן אז תמה אני כיצד השופטת במיוחדת על אף היותה הידיוטית לא קיבלה את הטיעון הזה??ציטוט:
נכתב במקור על ידי UNIX
... או שהעורך דין שלך לא נהג ככה :?:
וממתי עורך דין ממליץ לקנות או למכור רכבים?
תשמע ברוך, העניין תמוה בעיני עד מאוד. גם אני עמדתי לא פעם למשפטי תעבורה (עם או בלי עו"ד) ועדין לא קיבלתי המלצות כאלו.
אולי לעו"ד יש מגרש מכוניות?
אביגדור
התכוונת מגרש של מרצדסים?
אני אמרתי לו שאני לא מוכן לקבל תנאי
כי אם אני יקבל תנאי אז אני חייב למכור את הג'יפ
אז הוא אמר אם זה רכב מסוכן אז תמכור !!! אין לך ברירה.
ת'כלס יצאתי אידיוט לגבי החגורות זה היה די מזמן , לאחר שקניתי את האוטו
והייתי עדיין בפוזה של לנסוע בלי חגורות כי חשבתי שמותר בג'יפ.
חגורה הצילה אותי כמה פעמים אמנם לא עם הג'יפ אבל הצילה ויש לי כבוד אליה.
גם מטר מהבית ואני שם חגורה ולא לא בשביל המשטרה!!!.
חוץ מזה בכללי אני אישית ראיתי בטלויזיה בתכנית שעוקבת אחרי עבירות של שוטרים את מפכל המשטרה נוסע בג'יפ ללא חגורה ועוד ב ניסאן טראנו
וששאלו אותו למה הוא ענה "ברכב 4x4 לא צריך חגורה".
אה ולגבי העורך דין אין לי מושג מה הוא טען לבסוף עוד לא הלכתי אליו לאחר המשפט, כשאני יחזור ממנו אני שוב יעדכן.
לצערי מה שדרור אמר כל כך אמיתי לגבי החזות של הבן אדם ,מה לעשות אני נראה כאילו הוצאתי אתמול רשיון וכן זה מעצבן את השוטרים ש "ילדים " נוסעים על רכבים כאלה ,דוגמה למשל "חבר שלי בעל רכב עם גג נפתח נסע לו לכיוון הבסיס במהירות 80 במקום 60 נתפס וקיבל 750 שקל והשוטר אמר לו "זה בסדר יש לך כסף לשלם"
צר לי לאכזב אתכם, אבל לכך שנהג יודע או לא יודע על ליקוי ברכבו אין (כמעט) משמעות.
עבירות תעבורה הן עבירות המוגדרות כ"עבירות קפידה".
משמעות ההגדרה הנ"ל היא שבניגוד לרוב העבירות, בהן בודקים מה עבר במוחו של עושה המעשה, או לפחות מה היה צריך לעבור לו בראש (ולא עבר), כאן אפילו לא מגיעים לשלב הזה, ובודקים את המעשה בלבד ללא הייסוד הנפשי המתלווה אליו. כך הן כל עבירות התעבורה: עברת באדום? זה לא מעניין אם הבחנת באור האדום או לא ובעקרון גם לא משנה למה לא הבחנת בו (למעט מקרים חריגים ונדירים).
הסיבה? נבחרנו החליטו (פעם) שעבירות תעבורה הן "מכת מדינה", ואם נדרוש מהמשטרה ומבתי המשפט לבדוק בכל מקרה של עבירה כזו, האם הנהג היה מודע למעשיו וטיבם, לא יהיה ניתן לאכוף באופן יעיל את חוקי התעבורה ומכאן הדרך קצרה (לפי הגיונם) לאנדרלמוסיה בכבישים. בקיצורף, האינטרס שבשמירת חייהם ושלמות גופם של המשתמשים בדרך גובר על האינטרס שבבחינת הלך רוחם של העבריינים בפוטנציה (לצורך העניין אינטרס "ההגינות").
עמי
עמי אתה צודק לגבי כל מילה אבל מה שמעצבן כאן זה
שתכלס לא למדתי שום לקח כי לא עשיתי כלום ולדעתי עדיין לא היה פה צדק,
וכשיעברו שנתיים והתנאי יגמר אז שוב יהיה לי ג'יפ.
אבל הפחד מהכחולים? עכשיו גבר בהרבה גם לגבי הפריבטים שאני נוהג עליהם.
לא למדת לקח? הצחקת אותי.
ראשית, אתה לא נוסע יותר עם רכב לא תקין על הכביש - לפחות שנתיים.
שנית, כבר עכשיו אתה מעיד על עצמך שתזהר יותר משוטרים, אפילו עם הפרייבט - כנראה שתנהג יותר בזהירות ותקפיד יותר שלא לעשות שטויות.
שלישית, בפעם הבאה שיהיה לך ג'יפ (אם בכלל), מן הסתם תבדוק שאין בו חופשים מוגזמים, הרי אין ממש טעם לחזורלכביש עם ג'יפ אחרי תקופת תנאי של שנתיים, ואחרי שבוע למכור אותו שוב כי שוב חטפת שנתיים ע"ת.
אז מה אתה אומר, למדת או לא?
למדתי לפחד וזה לא נקרא לקח!!!
אני כנראה יחזור לכביש עם ג'יפ חדש יותר לצערי
זה לא שהוא לא תקין עמי, כבר יש לו טסט והוא כבר שוב על הכביש.
מהיום הראשון שעליתי לרכב הזה וזה היה לפני 3 שנים הרגשתי שאני נוסע על
מפלצת שרחוקה מלהקרא רכב.
וולצערי אכלתי אותה וזה רק בגלל מזל מגעיל שבא לי אחרי 3 שנים
אבל אין מה לעשות כבר , בולעים את הרוק וממשיכים הלאה
איזה שטויות אתה מדבר,אתה מודה בעצמך שלפני 3 שנים עלית על הג'פ בפעם הראשונה והרגשת שאתה לא ברכב אלא מפלצת....אתה מודה בעצמך שיש חופשים ברכב וברוב טובך מסביר לנו שהחופש הוא תקין( :roll: :roll: :roll: )כי הוא בא מהמשולשים המוגדלים(וזה ממש חוקי ,דההההההה)
בקיצור אתה נוסע ברכב לאת תקין,לדעתך המקצועית והחד משמעית זה תקין ולא נורא...לדעת הבודקים ,החוק וכנראה כמה מאיתנו זה לא תקין.
עמי -
לצערי לא מדוייק, וחבל שתלחיץ את החברה.
אין דבר כזה "עבירות קפידה". יש מושג הנקרא עבירות לגביהן קיימת "אחריות קפידה".
מבלי להכנס לעומקם של דברים, הדבר רלבנטי בעיקר לגבי חוק הפלת"ד (פיצויים לנפגעי תאונות דרכים) בכל אשר נוגע לחברים כאן בפורום.
לגבי עבירות תנועה- בהחלט ניתן לנהל משפטים, ואפילו להגיע לעליון, מה שכבר קרה, ואף להיות מזוכה, אפילו על פנס שלא פעל ברכב. ואם תרצה את מספר ההליך או מיקומו בפד"י- אוכל העביר לך.
שוב אני חוזר - חבל לפזר מידע מלחיץ שאינו מדוייק.
שמיל,
לגבי המונח עבירות קפידה, מילא... אני מקבל את הערתך שהמונח "אחריות קפידה" הוא מדוייק יותר, ובשבילך אני מוכן מעתה להשתמש בביטוי המדויק. כך או כך, מדובר בסמנטיקה בלבד.
לגופו של עניין, ומבלי להפוך את הדיון למשפטי יתר על המידה, דווקא לפלת"ד אין קשר כלשהו לעניין. (יתכן ואתה מתכוון להיעדר אשם?).
אגב, מעולם לא אמרתי שאי-אפשר להיות מזוכה מעבירת תעבורה (אפילו אם ביצעת את את הייסוד העובדתי שבעבירה), רק שהסיכויים לכך הם קלושים בשל אופן הגדרת עבירות אלו.
מעבר לכך, לא יקרה כלום אם כל הפושעים באתר הזה שמעזים לנהוג בכלי רכב שעברו שינויים
מבניים, רחמא ליצלן, ילחצו קצת.
למדו ממני וסעו תמיד ברכב עם מערכות מקוריות :!:
עמי
:D :twisted:
העיקר שהכל בצחוק עמי :lol:
דרך אגב, לגבי החגורות בטיחות, יש חוק שאומר שברכב שדה פתוח אין צורך במתקן לחגורת בטיחות ואף על כמה וכמה שלא צריך לחגור אותה, אבל זה לא משנה, כי שעצר אותי שוטר והראתי לו בספר שמקרה אני שומר אצלי בג'יפ את החוק הזה, הוא נתן לי קנס, ואמר שאני המצאתי את הספר הזה. אז......
אז? אז גם אתה, תסלח לי, אידיוט שמתחכם ואח"כ בא בטענות...ציטוט:
נכתב במקור על ידי ido7
כשעוצר אותכם שוטר, שימו גם את הגאווה וגם את השכל בצד לכמה רגעים, ותלקקו לו. זה עובד.
לגבי החגורות, בפעם האחרונה שהנושא נטחן, היתה טענה, שנשמעה הגיונית, שאמנם ברכב שדה אין צורך בחגורות, אך מכיוון שברוב הג'יפים שלנו כתוב "פרטי רכב שדה" ולא רק "רכב שדה" אז הם כן מחויבים בחגורות.
נעזוב רגע את עניין הבטיחות.
אבל, דוגרי? שלא כהרגלי אני מצטרף כאן לכינוי "אידיוטים" .
גם אמרתי את אותו דבר לאחי כשיצא לנו לנסוע שבעה אנשים בדימקס, בקטע קצר על הכביש, והוא התעקש לנסוע 120 קמ"ש.
אתה כבר עובר עבירה בלית ברירה, לא כל כך בולטת מרחוק, למה אתה צריך לגרום לשוטר לעצור אותך, רק על פי מבט מרחוק? כדי שאז הוא יתחיל לבדוק לעומק ויגלה את כל שאר הפאקים?
זה אידיוטיזם טהור.
כנ"ל פנסי ערפל, על הפגוש, על הגג.
נסו, לפחות למראית עין, שאתם והרכב שלכם תראו הכי חוקי שאפשר.