ארז, יוני
חלק מהרשימה היא הכן מה שהכנסתי לרכב אחרי בדיקה במוסך, זיהוי התקלות ו....הורדת 20K מהמחיר המבוקש (הערכת עלות התיקונים).
לאחר הטיפול (בו העברתי את ההפרש למוסך...שאני מניח שהיה בהחלט מרוצה :lol:) הדיפנדר במצב מכאני וכללי טוב מאוד.
Printable View
ארז, יוני
חלק מהרשימה היא הכן מה שהכנסתי לרכב אחרי בדיקה במוסך, זיהוי התקלות ו....הורדת 20K מהמחיר המבוקש (הערכת עלות התיקונים).
לאחר הטיפול (בו העברתי את ההפרש למוסך...שאני מניח שהיה בהחלט מרוצה :lol:) הדיפנדר במצב מכאני וכללי טוב מאוד.
2 דיסקואים ללא נקישה??????ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
פלא שמנהל הבנק שלך בכה?? קנית מראש דיסקואים לא תקינים.....(-:
שלוימה
קודם כל תתחדש
שנית
כמי שכבר הכיר אותך מספיק לא יעבור הרבה זמן ואתה תחפש גם עבירות ולכן עצתי לך קודם כל טפל במה שלא יקר יחסית לטיפול אבל חוסר טיפול בו עולה הרבה - למשל מערכת המים במנוע + טיימינג
דווקא את הדיפ האחורי הייתי עוזב לנפשו כי כפי שכבר אמרתי אתה כן תתקין נעילה ואז יצטרכו לפתוח ולכוון שוב את הדיפ וזה סתם בזבוז כסף כי כיוון טוב לא עולה 500 ש"ח :!:
מצד שני גם אם החופש גדול ואיננו נובע מהפלאנג'ים עדיין מדובר ביום יום רק על איכות חיים ולא סיכוי גבוה של היתקעות וגרימת נזק היסטרי
יש סיכוי טוב שגם כיוון של הקורונה לא יביא לתוצאה המקווה בגלל שחיקה גבוהה מה שבכל מיקרה יחייב החלפה ולכן אני הייתי נוסע עד שיהיה כסף להתקין נעילה ואז עושה את כל העבודה באופן יסודי במקסימום יכול להיות שיישברו הגגש"ים ובכל מיקרה אולי תצטרך להחליף גם קורונה פיניון
תבדוק אצל ארז / אלי שחר אולי יש ביצה קומפלט נעולה יד 2 ואז גם לא תצטרך להשבית את האוטו אלא לשפץ על השולחן ולהרכיב קומפלט
היי שמוליק
הכיוון שלך נכון אבל החופש/ המכה בנסיעה הייתה חזקה מדיי מכדי להשאיר זאת כך עד לנעילה.
בכל אופן לאחר שפורק הסרן/ הדיפ'..האבחנה - חופש בפנג'ים, שיני הציריות כבר ממש מושחזות + חופש במיסב בבית הסטליטים ??
נחליף ציריות וננסה לבטל חופשים בינתיים..עד שתגיע הזדמנות לנעילה (חדש לא בתקציב)
לגבי היתר, כמו שכתבתי זה חלק מיישור הקו, טיפול במערכת המיים (ניקוי רדיאטור ואינטר קולר והחלפת כל צינור מיים בלוי או פגום), חגורת טיימיניג, החלפת כל הנוזלים, החלפת פילטרים, גירוז כל מה שצריך.
שלמה
אין עידכונים?
יש.
לצערי התפרעתי בגדול וחרגתי מהתקציב בהרבה..כהרגלי בקודש..
נוספו כמובן בלתמי"ם..משאבות קלאץ' עליונה ותחתונה, ציריה אחורית שנגזרה, דרייב שפט אחורי עקום שהוחלף במשופץ, גומיות בדלתות הקדמיות שצריך להחליף, מצבר כנראה חלש..
לכשיסתיים הפרוייקט כולו אפרסם בשירשור השני את כל השיפוצים/ תיקונים והעלויות..
בגדול הסכומים עולים על 30K ש"ח כשחלק גדול הלך על דברים לא ממש הכרחיים כמו צבע חדש, איטום בידוד וריפוד, גג חדש ועוד שטויות..
שלמה
לא נעים לי לומר לך אבל אמרתי לך וחבל שצדקתיציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
please doציטוט:
נכתב במקור על ידי KOOKE
וגם כמה תמונות לא יזיקו.
בדיוק באתי לכתוב - תמונות בן אדם, תמונות.
ואת כל התרוצים כבר שמענו מחיים...
סבלנות יהיה הכל.
מאירקה - לא הבנתי, מפני מה הזהרת אותי ?? חריגה מהתקציב ?? שהרכב לא אמין ??
חריגה מהתקציב נלקחה בחשבון כשהחלטתי להתפרע מבחינת שיפצורים/ פינוקים שלא היו חיוניים אלא בשביל הכיף שלי - צבע, ריפוד, גג פנימי חדש, מיטה בתא המיטען, קפיצים בולמים חדשים וכו'..
טפו טפו, גם כשגזרתי את הציריה סיימתי את הטיול..
שלמה
שלמה
מה עם הסוויטה האחורית?
דורשים תמונות
אמיר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי KOOKE
בושה וחרפה המנגל שאירגנתם בטיול הזה!
השלב הבא זה צימחונות...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי fuksi
ידידי, אם זה היה טיול נשים, כנראה שהיה מנגל מדוגם עם כלי מטבח, סכ"ום ושאר פאצ'יפקייס שעושים חיים קלים ונחמדים.
אבל לא רק שהם גברים, הם גם הכריזו על הטיול שלהם כטיול גברים.
מחסור במצרכים בסיסיים הינו חיוני להגדרת הטיול.
אני לא מכיר גבר (שלא סוחב על הרכב את כל הציוד הדרוש כל הזמן) שיצא לטיול בצורה מאורגנת והגיונים. לא נועדנו לזה גנטית.
אנחנו נעמיס חלקי חילוף, מיכל דלק ספר, ציוד חילוץ גם לטיול של שעה וחצי בסביבה, נשק ותחמושת ספר(אם יש ואם יש אפשרות להיתפרע באיזה איזור שומם) אבל באוכל ניזכר במקרה הטוב כשנעבור ליד YELLOW. ועל צלחת וסכו"ם בכלל אין מה לדבר.
אתה יודע כמה כיסיי מכנסיים צבאיות נשארו ליד ערימות זבל אורגאני בשטח כי לא היה נייר טואלט?...
גברים, אתה יודע..
אויי כמה שאתה טועה,ציטוט:
נכתב במקור על ידי עודד זנטון
אם יש משהו שאנחנו נתקלים בו כל כך הרבה פעמים בטיול זה המשפט של "אם רק הייתם מסודרים ומאורגנים ככה בבית"..
"ארגז בישול בסיסי"+כירה מתוצרת חיים רכס, עולה כפק"ל על הרכב כל טיול,
"ארגז קשות"
ארגז ציוד בישול" שעובר מסדר עם רשימת תכולה לפני יציאה שלא נשכח כלום..
2 שולחנות נמוכים משתלבים אחד בשני שלא לתפוס הרבה מקום וזאת רק ההתחלה לפני הצידניות..
לא בכיתה שליציטוט:
נכתב במקור על ידי עודד זנטון
אוכל ושתיה זה עסק מאוד מאוד רציני.
ערכת המנגל קבוע ברכב (אין מקום בבית) ואין מצב לאילתורי אוכל נחותים.
וכיוון שאני מכיר לא רע את אדון קוק שיחסו לאוכל דומה לשלי אז אני מופתע....
בקשר לנייר טואלט אתה כנראה צודק "יציאת האוכל" חשובה פחות מכניסתו....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי fuksi
מי שממנגל לבד, אלוהים שם לו חריף ביציאה....
הלו......... זה ג'יפולוג או צהוב פה?
ננסה קצת לחזור לנושא השירשור,
שלמה, עושה רושם שלאו דווקא חיסכון בעלויות הוביל אותך לרכישת כלי ישן יחסית. האם שקלת לרכוש נגיד TD5? האם היו שיקולים לכאן או לכאן, או שקנית את הכלי הראשון שמצא חן בעיניך?
מוכן לשתף?
יוש
הקצבתי לעצמי תקציב של 70K ש"ח. בתקציב הזה לא יכולתי למצוא TD5 במצב סביר.
וגם אם הייתי מוצא TD5 ב- 70K ש"ח, מן הסתם כמו בכל רכב ישן הייתי צריך להוסיף עוד כמה אלפי ש"ח ל"יישור קו" מינימלי.
חוץ מזה, ב- TD5 מדובר בעיקרון ברכב עם מנוע אמין יותר אבל תקלות במנוע הזה מסובכות יותר לתיקון והחלפים הרבה יותר יקרים.
לעומת זאת, את שלי קניתי ב- 44K ש"ח ושיפצתי אותו לטעמי תוך כדי השקעה גדולה גם בדברים שלי היו חשובים (אבל אינם הכרחיים) כמו אסתטיקה, ריפודי פנים, בידוד מרעש ועוד שטויות כאלו ועם כל ההשקעה הגעתי לרמות של סכום כולל של כ- 75K ש"ח.
שלמה