להרגשתי אתה לא ממש מבין מה הבעיה,
הבעיה היא אנרגיה – כיצד לשמר אותה, איך להעביר אותה וכיצד להחליף אותה כשהיא נגמרת– ואם עדיין לא הבנת אז הבעיה היא בבטריה - כרגע הדרך הנוחה וההגיונית ביותר לשמר ולשנע באמצעים פרטיים אנרגיה לרכב היא בצורה של נפט (דלק-סולר) ואם לא שמת לב אז בטקסס יש לא מעט חברה שיושבים על מצבורים עצומים של זה.
והנקודה היא......??
זה טוב, רע, מותר או אסור להם?
כשאני אומר שאין היצע אני לא מתכוון שאין מכוניות היברידיות למכירה לקהל – ברור שיש, אני מתכוון שאין היצע של מכוניות שמעניינות מישהו – מכונית שמעניינת מישהו היא מכונית שמספקת ביצועים טובים בפחות זיהום אויר ובחסכנות. מכונית שמבוססת נטו על צריכה של חשמל יכולה לספק את כל הדרישות הללו. מכונית היברידית לא יכולה, זה רכב שהוא יצור כלאיים מטופש שמיועד לשמר את האינטרסים של בעלי ההון האמריקאים, תבין אינטרס של החברה ששלחו את בוש למצבורי הנפט של עיראק הוא שימשיכו להשתמש בנפט ב100 שנים הבאות ומכונית היברידית היא בדיוק התשובה שהם חיפשו.
אני מנסה להבין....באמת
חברות הדלק שלחו את בוש לעירק בדיוק למה?
שהעירקים ימכרו את זכויות הנפט לסין?????????
ועוד הם מכריחים את יצרני הרכב לבנות מכוניות הייבריד שהרבה יותר חסכוניות בדלק וזה טוב לאינטרסים שלהם?.....איך שהוא זה לא מיסתדר לי.
...לפי דעתך...היצרני רכב אמורים ליצר מכוניות שגם חסכוניות, גם מיצרות פחות זהום אויר וגם עם בצועים טובים....אני מסכים, כשיבנו סבורבן עם 350 כ"ס שלא מזהם וגם מקבל 50 מייל לגלון...אני יהיה הראשון בתור לקנות
אבל מה... יש בעיה,
תבין, יש דבר מוזר שנקרא פיזיקה,
ופיזיקה אומרת שלוקח צריכת קלוריות מסוימת לעשות עבודה מסויימת
ברגע שמישהו ימצא דרך לשנות את חוקי הפיזיקה.....הוא ישלוט על העולם
ומזמן איזיק ניוטן ועד היום זה לא הישתנה...אין לנו על מה לדאוג שזה ישתנה בחיינו.
תאמין במה שאתה רוצה, תחליט שאני חי בסרט, תהיה משוכנע שב25 השנים האחרונות למדת בדיוק איך העולם הזה עובד וכמה האמריקאים והדת הקפיטליסטית שלהם היא התשובה לכל תחלואות העולם רק תסביר לי איך מכונית היברידית היא רעיון טוב?
נגיד ככה,
עם הייתי אהבל והיתי מאמין לפרופגנה שמאכילים אותי דרך צינור ההזנה שלך
הייתי חייב להיות משוכנע שכמדינת ישראל זה מדינת אפרטהייד שרוצחת ילדים ערבים כול יום, כול היום, כי זה הדבר היחידי שהם מאכילים את העולם יום יומית.
אין קסאמים, אין היזבלה, יש רק חיילי צה"ל שיורים על ילדים פלסטינאים מיסכנים שלא עשו עול.
אבל, לפחות אני, מודע לעובדות בשטח ויודע לסנן את השטויות.
עכשין, שתבין למה דוחפים את הזבל הזה(ההיבריד)
לאמריקאי הממוצע יש טעם מסוים, לטוב או רע, זה מה יש
מדובר על מדינה שרוב הרכבים הנמכרים כול שנה הם משאיות קלות,
בעיקר עם V8,
יש כאלה שמנסים לשנות את הדעת הקהל בכול מחיר, לכן הפרופגנדה.
אותם אנשים גם מנסים לשנות את המדינה לסגנון יותר ארופאי
ואחרי שתמצא הסבר פתלתל מספיק תסביר לי מה בדיוק עמד מאחורי ההתנהלות של GM במקרה של ה1EV (
http://en.wikipedia.org/wiki/General_Motors_EV1 ) ?