חוזר: כמה הייתם משלמים תמורת הסבה להזרקה?
תגובתי היתה צינית:
בגלל שכאן ניתן להאיץ בהילוך רביעי בפרט, ובכל ההילוכים בכלל, צריכת הדלק עולה...
עזוב, ה BBD עבר מן העולם.
ד"א, לפני ההחלפה למוטורקראפט, מדדתי את הזמן הלוקח לג'יפ להגיע מ 70 ל 100 קמ"ש בהילוך רביעי, כאשר הג'יפ מצויד לטיול של 3 ימים. התוצאה היתה יותר מ 30 שניות!!!
אביגדור
כי הקרבורטור הקודם היה מכוון בצורה ענייה. הקרבורטור הנוכחי מכוון בצורה עשירה יותר. אפשר להגיע לכוון כזה גם עם הBBD, ואז הוא גם שותה יותר דלק כמובן. בסל"ד הנמוך והבינוני מעולם לא היתה בעייה לBBD. הבעיות מתחילות לצוץ בסל"ד הגבוה ועל מנועים מוגדלים ומשופרים.
חבל שאנחנו משתלטים פה על השרשור.
אני מקווה בעתיד הקרוב (ברגע שאשים את ידי על מוטוקרפט) לערוך השוואה מתועדת היטב בוידאו, בין ביצועי הקרטר מול המוטו. לא אתפלא אם המוטו ינצח, השאלה היא באיזה הפרש, וכמה משלמים על צריכת הדלק המוגברת, אם בכלל (ג'יפ לטיולים ארוכים בכל זאת).
"לא יודע לגבי צריכת הדלק. בינתיים אחרים עם מוטוקרפט באמת הראו נתונים פחות טובים בהרבה מאצלי, אבל אולי זה רק כוונים. בינתיים אני מסתפק בכך שהרכב שלי מגיע רק ל150 קמ"ש."
ערן ידידי אני לא יודע איך הגעת ל150 אם השעון מראה עד 140 ??? (בשעון מקורי) וגם אני לא מאמין שהצלחת עם BBD להגיע למהירות הזאת גם עם מוטוקרפט לבד קשה לי להאמין שהוא היה מצליח להגיע בלי מערכת הצתה משופרת וכ'ו אבל אני לא מבין את העקשנות שלך לגבי זה כי המוטוקרפט הוא פשוט כמו אם לא יותר מהBBD וזה עוזר בשיפועים שזה אחד המחלות של הCJ ועובדה שהרבה אומרים שזה הרבה יותר טוב מהBBD שהיה להם בעבר ולך לא היה מוטוקרפט אז למה לא לנסות??,ודרך אגב אני מוכן להיפגש איתך בתור בעל מוטוקרפט ולהראות לך הביצועים של המוטוקראפט הרבה יותר טובים מהביצועים של הBBD
אור
ציטוט:
ערן ידידי אני לא יודע איך הגעת ל150 אם השעון מראה עד 140
המחוג עובר את הסקאלה במרחק השווה בערך לעוד 10 קמ"ש.
---------------------------------
הפעם היתה תנועה כבדה..
http://www.youtube.com/watch?v=x2geoj38XeA
אני מקווה שלא יתלו אותי על זה.. :o
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ערן המסוקס
המחוג עובר את הסקאלה במרחק השווה בערך לעוד 10 קמ"ש.
הפעם היתה תנועה כבדה..
אז תחליף את הגג"ש ביציאה מהטרנספר לספידומטר לכזה שיראה לך את המהירות הנכונה (70?) ;)
חכמולוג :grin:
בדקתי את מד המהירות מול ג'יפיעז, אבל לא היה סיכוי שאצליח לצלם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
אז תחליף את הגג"ש ביציאה מהטרנספר לספידומטר לכזה שיראה לך את המהירות הנכונה (70?) ;)
אני חושב הוא בטח סגר מקדחה על הקצה של הכבל ספידומטר הפעיל אותה נדנד את הג'יפ עשה בלאגן וצילם בשידור חי :twisted:
אה ושם סאונד-טראק של CJ מושך הילוכים... :lol:
ערן אתה דפוק :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
קבל צל"ש יקיר הפורום על העקשנות :lol: יודע מה - אני מצטרף אליך, יחי הBBD! הלאה המוטורקרפאסיטים, fuck Ford, גם ככה המניה בזבל והולכים לסגור אותם ולמכור לטויוטה!!!
למכירה הזרקת TBI במצב טוב מרופא, ההזרקה יד חמישית עם נהג יחיד (אף פעם לא הבנתי את זה), אפשרות החלפה בקרבורטור BBD
:D
איזה ראש מנוע יש לך, מיכסה פלסטיק או אלומיניום?
מכסה אלומניום.
מצטער על העיגול הלבן שמפריע לראות את מד המהירות. זאת ההשתקפות של פנס היד שגם אותו החזקתי( יחד עם המצלמה) בשביל לשפר תאורה על הדש בורד. :shock:
ערן, אתה לא נורמלי.
נוהג ב-CJ במהירות 140 קמ"ש על כביש ציבורי, ביד אחת מצלמה, ביד השנייה פנס, עם מה בדיוק אתה מחזיק את ההגה? זה כמו הבדיחה ההיא על המאהב הגדול?
וזה בג'יפ CJ. לא צריך להסביר לכם איזה הגה יש ל-CJ, איזה ברקסים יש לו וכמה הוא יציב ולא משייט...
אתה מתאבד שיעי, אתה מסוכן לציבור...:lol: תודיע לפני שאתה מגיע, כדי שנכניס את הילדים למקלט.
מה אני אגיד לכם?
היו לי שני CJ. שניהם עם קרטר BBD. שניהם סבלו לעיתים מהבעיות המיוחסות לו, אבל בסך הכל לא היה כל כך נורא.
ה-89' CJ8L היה בסדר, יוצא מג"ב עם המנוע המקורי במצב סביר למדי. נסע טוב, אבל לא משהו מיוחד.
ה-CJ5 '78 לעומת זאת, היה חיה רעה. היה לו מנוע משופץ מוצלח במיוחד, וגם מכוון היטב. הג'יפ הזה האיץ כמו משוגע ועבר 140 די בקלות אפילו. פחד אלוהים.
אני באמת לא מכיר את מאייד מוטורקרפט, אבל אני נהגתי לפני כמה חודשים לא מעט בג'יפ של ערן, על תקן של התרשמות אובייקטיבית. המנוע שלו עם ה-BBD המחורבן הזה עובד חלק ונעים כמו שעון שוויצרי ומושך כמו בהמה.
זה בסדר, סידרתי מאז את הברקסים, הג'יפ עוצר בקו ישר :p
(אני מעביר לך את המעטפה בהקדם האפשרי, לפי מה שסיכמנו) 8)
[QUOTE=דרור ברלי]ערן, אתה לא נורמלי.
נוהג ב-CJ במהירות 140 קמ"ש על כביש ציבורי, ביד אחת מצלמה, ביד השנייה פנס, עם מה בדיוק אתה מחזיק את ההגה? זה כמו הבדיחה ההיא על המאהב הגדול?
במקרה של ערן, הוא מחזיק את ההגה עם השיניים, בול בגובה! :twisted: