תגובה להודעה: רשת להגנה בין תא מטען לתא נוסעים בדיפנדר
תגובה עניינית יותר לדיון שמתנהל פה.
הויכוח איזהוא המחסום שיעצור בקרות המקרה ציוד מלצאת לטיול משלו בתוך הרכב כנראה לעולם לא יסתיים
ומוטב שכך הנושא מעסיק לא מעט אנשים / עסקים וחברות לייצור רכב.
מדברים משמע הנושא חשוב.
ממש לא חשוב באם זו רשת אלסטית מתכת פרספקס / פוליקרבונט רשת דייגים או כל דבר אחר שישמש כ- "קיר" עוצר
העיקר שהחסימה תעשה לשביעות בעל הרכב.
ופה אני לא מסכים אם האמירה שהכיסאות יעצרו את הציוד ומה אם נכנסת לבור במהירות שהקפיץ את הציוד מעל גובה
הכיסאות ו/או שפ"ץ ו /או חלילה התהפכות רק אז תדעו בוודאות איזה "קיר" מהרשימה הנ"ל עשה את שיועד לו.
לרשת רצועות צפופה המותקנת בנקודות עיגון קיימות וטבעות עיגון רצפתיות ובתמיכה עילית ע"י מוט המאפשר נשיאת ציוד במישקלים מכובדים ( תלוי באפליקציה) עם הסרה מהירה / קיפול יש יתרונות רבים שאלפי לקוחות יעידו על-כך (בארץ ובחו"ל)
מנסיוננו רשת בצפיפות כמו שלנו רצועות 40 מ"מ וחלון 70x 70 מ"מ שזה תקן מחמיר ב-300% מול רשת קארגו המיועדת להובלת מטענים ברכב ו / או במטוסים עיגון כמו שאנחנו משתמשים ( שאגב אין דומה לו בשום מקום) לא רק עושה את עבודת החסימה אלה מאפשר לנו כעיגון מאובטח של תיקים ופאוצ'ים על גבי הרשת (ניצול מקסימלי של גובה הרכב והשארת רצפת הרכב נקייה מחפצים בתפזורת). וגם אפליקציה זו אינה קיימת בשום מקום.
לגבי העיגון לרכב אני מצרף מספר תמונות להמחשה.
אגב לגבי הרשת של הברלינגו או דומות לה (ברכבי יוקרה יש רשת דומה) כולל העיגון שלה הוכחנו יותר מפעם שאינה עוצרת ציוד של ג'יפאי ממוצע, לגבי בדיקות שנעשו עם הרשתות שלנו אתם מוזמנים לסיבוב עם "כל-הבית" למעט התהפכות מכוונת
אני מבטיח את כל המצבים האפשריים.
אולי נושא לכתבה בפורום מישהו מרים את הכפפה !?
סמואל
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sambo
וגם אפליקציה זו אינה קיימת בשום מקום.
תגדיר שום מקום... אתה רוצה להגיד שאין עוד יצרן בעולם שמייצר רשתות ותולה עליהם תאי איחסון כמוכם? או שאני לא הבנתי אותך נכון.
מישהו יכול להסביר לי למה לא שמים פשוט רשת ממתכת?
http://www.subarupartsmall.com/images/dog_guard.jpg
לא טענתי שאין יצרן בעולם שאינו תולה תיקים על רשתות כפי שאנחנו עושים
כתבתי שעיגון כמו שלנו לא קיים בשום מקום ועל כך נכתב רבות .
(אוניברסליות ורסטיליות והתאמה מושלמת לכל אפליקציה)
אני לא המצאתי את הרשתות וגם לא את התיקים והפאוצ'ים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asih
אני הייתי הולך על רשת ברזל קשיחה עם מסגרת.
לדעתי רתח או סדנת שיפורים יכולה לעשות זאת.
משהוא גמיש לא יהיה יעיל בתעונה.
הפוך גוטה,
רשת אלסטית במידה הנכונה תהיה מחסום יעיל מאד וגם ידידותי לראשי האנשים מאחור אם הם אלו שיפגשו בה..
אני מכיר מקרה שרשת מתוכננת נכון עצרה הרבה מאד ציוד כבד שהתעופף ברכב שהתהפך במהירויות כביש.
הרשת היתה בנויה מרצועות ניילון ועוגנה לרכב ע"י מוט רוחבי מלמעלה ומלמטה.
אתם מוזמנים גם להתרשם מפיתרון אחר מרצועות אלסטיות,
רשת מפלדה מגולוונת.
קל מאוד (וכיף) לבנות לבד בבית.