אני אני אני!!! אבל רק אחד.
תודה,
אביגדור
Printable View
מי האחרון ואיזה מידה?.
מסיבות של יעילות בייצור אנו מכניסים לקו גם ייצור של כיסא/שרפרף בגובה 36 ס''מ - תואם שולחן.היות והמוטות מגיעים באורך 6 מטר והשרפרפים יותר נמוכים בגובהם ,ניתן לנצל יותר טוב את המוט ולא נשארת נפולת.
מי שירצה לרכוש גם את הכסאות יוכל לעשות זאת במקום לאחר שיתנסה בישיבה מול השולחן.
גם אין לנו עדיין מחיר היות וההחלטה נפלה רק היום מהסיבה שלמעלה.
האחריות לכיסאות זהה לאחריות לשולחן,למרות שאני מכיר כמה חברים באתר שכבדים גם על כורסת טלוויזיה.
חיים שלום
תרשום אותי , אחד 99*99 ס"מ .
תודה עמיחי
חיים איך מתאמים הגעה, ומתי להערכתך זה יהיה מוכן?
רק עכשיו ראיתי את ההודעה.
גם אני רוצה אם נשאר !!!!
חגי.
אמנם קצת מאוחר, אבל אם יש מצב ליותר, או שמישהו מבטל-אני ברשימת המתנה... (99X99)
קובי
תיכננו להשאיר מספר שולחנות בתצוגה,אז היות והייצור יהיה בשבוע הבא ,נזמין חומר ל-20 שולחנות לסידרה 01 במקום ל-10 כמתוכנן,כך שכל הרשומים היום יקבלו אותם במחצית ראשונה של ספטמבר.
אני מזמין 99X99 וכסאות תואמים
אני אבוא לקחת יחד עם עוד ציוד שאני כבר מתכנן עליו הרבה זמן...
חיים שלום,
אני מזמין 99X99
תודה,
שלמי
ההסכמות שלכם לרכוש מוצר וירטואלי באמת מרגשת אותי כיוצר. זה גם מאוד מחייב אותי לתת לכם לפחות את המוצר שהינכם רואים בדימיונכם.
אעשה הכל בכדי לא לאכזב אותכם.
המון תודות על האמון.
אשמח גם לשולחן 99/99
גיא רדר 0522599610
היות ועוד לא הכנסנו לייצור עקב שינויי תיכנון במהלך הימים האחרונים ,כל אלה שיזמינו עד סוף השבוע יכללו בסידרה 01 שתוכנס לייצור בשבוע הבא.
חיימקה מרוב הודעות אנא העלה את המוצר והמחיר ואזמין לי אחד
המחיר לא יעלה יותר ממה שהבטחנו,אך הייצור יהיה רק בשבוע הבא - אולי.
תודה על הסבלנות, אבל שיפרנו אותו לפני שהתחלנו לייצר.
חיימקה פטור אותנו מחיפושים תן את המחיר
-.300 ש'ח + מ.ע.מ
תודה
תרשום אותי לשולחן,
ראה כהזמנה משולמת
רשום.
התכנון החדש ממש מדהים על המסך. ניראה מקצועי והרבה יותר זול לייצור ובאותה הזדמנות גם יותר קל.
אני סקרן מאוד לראות אחד כזה במציאות.
אם הייצור בסופו של דבר יהיה יותר זול ,אז נוריד את המחיר לפחות לאלה שהזמינו כבר. אך אל תפתחו ציפיות מוגזמות,היות ובקושי נחלצנו בתיכנון החדש מלקבל חצי ממה שהיה עולה לנו במציאות הקודמת.
חיים,
איך אומרים - My two cents..
#1 קורות הרוחב בגובה נמוך יגרמו לבעיות ביצוב בשטח סלעי \ אבנים.
#2 למה 4 רגלים? הסיכוי לשטח ישר קטן, 3 רגלים לא מתנדנד.
#3 נטו \ ברוטו - בזמן שהשולחן מקופל, אסור שהרגלים יבלטו מהשולחן- זה גורם לבזבוז שטח באוטו. אני מעדיף עוד חצי דקה בהקמה (לחיבור הרגלים), אבל שהרגלים לא יבלטו מחוץ לשטח השולחן.