תשמע, בתוך כל העודף חומר הטכני הזה, צריך שני שוברי שיגרה. אני וחיים משתדלים לספק את הסחורה בזמן ועל הצד הטוב ביותר.
חוצמזה, כבר מזמן אמרתי לך, אני גדל מימדים וקטן אמונה, אני מפקפק בהכל עד שהמציאות טופחת לי על הפנים (לרוב זה עם לום).
Printable View
תשמע, בתוך כל העודף חומר הטכני הזה, צריך שני שוברי שיגרה. אני וחיים משתדלים לספק את הסחורה בזמן ועל הצד הטוב ביותר.
חוצמזה, כבר מזמן אמרתי לך, אני גדל מימדים וקטן אמונה, אני מפקפק בהכל עד שהמציאות טופחת לי על הפנים (לרוב זה עם לום).
מישהו מחשב את הזויות שלי???
http://www.jeeptrip.com/upload/mgeo6nfw-2.jpg
ארז , לפי התמונה יש לך זוית כניסנ מעולה , אבל אתה לא יכול לצאת עם זוית נטישה כזו. תחתוך 30 ס'מ מאחור.
השתגעת? ואיפה אני אשים את הכלבים?
לא נורא ...אני אשאר בתוך המכשול :lol:
חברה ,מה שכן אתם משעשעים אותי בהתנצחויות האלה....
חיים-אחלה רכב.
נמרוד-סחתן על החותמת,והבדיקה המקיפה.
בתמונה לא רואים את זה, אבל יש שם כננת. עדיין, בגלל הגלגלים המאוד גדולים, הזווית מצויינת. מה שאני מנסה לומר- תעלה תמונה שבה רואים את זווית הגישה, כולל הכננת והכל.ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
אסף.
חיים
אני מנצל על הוודקה
מצד שני כבר מזמן למדנו שמיספרים לא מספרים את כל הסיפור בשטח והתכלס הוא שקובע
לפני כמה שבועות חילצתי את גרולד שניסה לטפס את העליה הקשה האחורית של תל קשיש. ניכנס לזוית צד לא נעימה בכלל.
לא יודע אם מישהו צילם ולא יודע לתת זויות ומידות
אבל כשהלכתי לחבר את הכבל לואז ( שהיא למיטב ידיעתי סטנדרטית ) התרשמתי שהוא עוד שניה מתגלגל.
זה ניראה מבחוץ לא נעים בכלל.
האוטו צר, גבוה, קצר ובזוית טיפוס חדה עם זוית צד חדה זה ניראה כמו משהו מפוקפק מאוד.
שוב, זה הכל מהתרשמות ויזואלית שלי.