חוזר: חידת זיהוי רכב (ג'יפ + פרארי = Jerrari)
דרור.. כבר כמה פעמים שאני רושם הודעה ובסוף לא שולח אותה.
בקצרה: אני חושב שאתה פשוט רושם שטויות. תתעשט ומייד! קאיין עם צמיגי כביש ועבירות בוץ מופלאה בעליה, האמר עם נהג מתחיל שעולה הכל* .. בחיי, אם זה לא היית מתכוון לזה ברצינות, זה היה מצחיק.
*אני מסתובב פה ושם יחד עם האמרים צבאיים בשעשועי עבירות ביער ליד ביתי. בפעם הבאה אני מקווה לצלם את זה בוידאו.
חשוב לזכור שבקרת המשיכה יכולה לתת יותר מנעילות מלאות בעליה בוצית,
מנוע חזק ללא בקרת משיכה= איבוד אחיזה עקב כוח יתר לגלגלים
יכול להיות שזה חלק משמעותי ממה שמיצר את האבדל בין הסופה למוצצת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי eran4x4
חשוב לזכור שבקרת המשיכה יכולה לתת יותר מנעילות מלאות בעליה בוצית,
מנוע חזק ללא בקרת משיכה= איבוד אחיזה עקב כוח יתר לגלגלים
יכול להיות שזה חלק משמעותי ממה שמיצר את האבדל בין הסופה למוצצת
שלג זה אולי המקום היחידי שבקרת משיכה יכולה להיות יעילה יותר. בבוץ אתה צריך את כל הגלגלים מסתובבים ואם אפשר לחבר את זה למנוע חזק, תודה.
אוי ערן, ערן.
מי שלא בעניינים ומתייחס ברצינות למה שאתה כותב, עוד באמת עלול לחשוב שכל טכנולוגיית הרכב המודרנית היא פשוט מיותרת.
דרור מה קורה? מה עם השלבים הבאים בעיצוב סופר-ג'יפ? כל בוקר אני מקווה שלא היו חדשות שצריך לאייר למהדורת הבוקר של ידיעות...
בדרך. אל תדאג. פשוט הצטברה אצלי קצת עבודה. אני מנקה את השולחן מהשטויות וחוזר לדבר האמיתי.
4 קבצים מצורפים
תגובה להודעה: חידת זיהוי רכב (ג'יפ + פרארי = Jerrari)
דרור יקירי...
הרכב ש"בנית" היה בשוק עוד לפני שגיסו אותך לצה'ל
תהנה....
3 קבצים מצורפים
"בניתי"? הלוואי.
אנחנו מפנטזים על סופרקאר שתדע לטוס מהר ונמוך אבל גם לנסוע בשטח אמיתי.... איך אתה משווה את זה ל-AMC?...
ה-AMC איגל היתה יציאה מעניינת, שבוצעה בדרך הכי גרועה שאפשר. בכביש היא בטח לא היתה סופרקאר, וגם בשטח קל היא בקושי ידעה לנסוע. אממה, איגל כזה (דווקא הקופה מוצאת חן בעיני) יכול להיות בסיס לא רע למשחקים בסגנון שאנחנו אוהבים...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
"בניתי"? הלוואי.
אנחנו מפנטזים על סופרקאר שתדע לטוס מהר ונמוך אבל גם לנסוע בשטח אמיתי.... איך אתה משווה את זה ל-AMC?...
בדיוק איך שאתה שומע,
היצירה שלך לא כל כך שונה מהדוגמה שהראתי, כמובן שיש הבדל קטן בטכנולוגיה שהתפתחה במעט ב25 שנים האחרונות, ולכן, בא נשפוט באופן כרונולוגי, או בהתאם לטכנולוגיה שהיתה קיימת בזמנו.
גם לא נשכח שפיתוח הרכב נעשה כשהחברה היתה בשיא הבעיות הכלכליות, ותקציב פיתוח הרכב היה שוה ערך למנה חומוס(בערך..).
לרכב היה מראה ספורטיבי וקל על העין, במיוחד אם משווים למכוניות אמריקאיות אחרות מאותה תקופה,
המערכת AWD היתה ראשונה ברכב נוסעים אמריקאי, והקונספט הועתק ע'י כל חברת רכב מאז, מגרמניות ועד יפאניות.
הפלטפורמה היתה מיושנת אומנם, נולדה בשנת 70, אבל לא היתה רעה בכלל.
עכשיו...עזוב את ה258 ואת היחסי העברה הארוכים..
ותאר לעצמך את אותו רכב, אבל עם מנוע 5.9 ליטר (ה5 ליטר היה אופציה בשנת 80 בלבד) בא נשדרג אותו בקלות ל400 כ'ס
גיר 5 הילוכים (T5 גם היה באופציה)
סרנים קצת יותר חזקים ממה שבא מהמפעל, עם יחסי העברה נורמליים ונעילות,
נוסיף קפיצים נורמליים ובולמים אכותיים,
ואם תגיד..."הענתיקה הזאת אף פעם לא תשתווה לרכב מודרני"
אתה טועה,
אם אפשר לבנות קאמארו שנת 70 לייצר 1G על המסלול (ויש לי אחת כזאת)
אין סיבה שאי אפשר לבנות את האיגל להיות רכב על.