תשמור לי את הכדורים האלו כשאבוא לבקר בשבוע הבא.
Printable View
דרור
כזו "עיסקה" ניתן לבצע רק עם חבר קרוב..
אבל אני לא בטוח שתשארו חברים אחרי תום ה"עיסקה"...
יש לי כמה חברים טובים וקרובים,שאיתם אין לי ספק שעסקה כזו היתה יכולה להתבצע ולא משנה מה היה קורה החברות לא היתה נפגעת-חברות אמיתית היא מעל כסף ורכוש-לצערי אף אחד מהם אינו לוקה בחיידק השטח,(להיפך הם כועסים עליי שנעלמתי להם לשטח ועכשיו לחו"ל).חוץ מכך-ראיתה את הסרט הבדיוני "התימני הנדיב"? המציאות עולה על כל דמיון
דרור הראל
:lol::lol::lol:
זר לא יבין...
:wink:
אסף.
בסופו של דבר הדיפנדר נמכר.
רוב התוספות פורקו,והדיפנדר נמכר כמו שהוא .
למרות שמאד רציתי להמשיך לשמור על הרכב,החלטתי שזה לא יהיה נבון מאחר ואין לי שום מושג מתי אחזור ומה יהיה מצב הרכב.רוב התוספות הקרובות לליבי פורקו,הן יורכבו על גבי הדיפנדר של החבר שביצע את המכירה עבורי,כך שהוא יהנה מהם,ואם וכאשר אחזור הן יועברו לדיפנדר הבא.
אחת הסיבות שהובילו אותי להחלטה על המכירה,היא החשש שכשאחזור שוק הרכב יהיה כזה,שאולי לא אוכל להעלות את הרכב חזרה לכביש.המגמה העולמית היא פחות רכבים ישנים ומזהמים בכבישים ומדינות רבות מתקנות תקנות ומייצרות מצב שרכב ישן הופך להיות יקר מידי לאחזקה.לא ירחק היום והעליהום שעשו על המעשנים,יעבור לבעלי הרכבים ה"מזהמים" .עוד מעט לא רק שאי אפשר יהיה לעשן ב"פאב" גם אי אפשר יהיה לחנות עם ה"ג'יפ" ליד.
הרכב נמכר לבחור צעיר,שלצערי לא יצא לי להכיר מאחר ואני כבר חמישה שבועות בחו"ל,הרכב נמכר במחיר שעל פי דעתי מהווה את שוויו ומצבו ונראה לי שבמקרה הזה,גם המוכר וגם הקונה יצאו מרוצים ואני מאד מקווה שהקונה יהנה מהרכב ושההשקעות שאני עשיתי יתבררו כטובות והוא יוכל להינות מרכב תקין ואמין.איני מציין את המחיר מאחר וזה עניינו של הקונה ואיני רוצה לפגוע בפרטיותו.
תודה לגיל שטיפל,שמר ,פירק הרכיב ומכר את הדיפנדר.חבר אמיתי.
בנתיים אני נהנה במקום בו אני נמצא מ"לנד קרוזר" 80 ואישתי נהנית מראב4 ,נוהגים בצד הלא נכון של הכביש,אבל נהנים.
דרור הראל
כרגיל, זה הדבר שאמרתי לך לעשות לכתחילה, אבל אתה התעקשת, כדרכך, לנסות פתרון טוב יותר ממה שאני הצעתי.
אבל עולם כמנהגו נוהג, השמש זורחת במזרח מידי בוקר כמימים ימימה, הערבים אותם ערבים והים אותו ים, ואני ממשיך להיות צודק.
אתה ממשיך להתווכח, ולבסוף לעשות כפי שציוותי אותך בהתחלה. כרגיל.
ולמרות שאתה תמיד טועה, מישהו מבין שנינו - ולא אני - נוסע בלנדקורזר 80.... עד מתי רשעים יעלוזו? :(
אפילו צדק פואטי אין בעולם.
יוני5
יוני חברי ורעי.
האמת קשה לי לקרוא חבר,למי שעד היום כמעט ולא טורח לשלוח לי מייל שמביע געגועים עזים ואינו מגיב לתמונות הנפלאות שנשלחו אליו,מזל ששרון היא נשמה טובה שאינה שוכחת חברים בעלי השפעה מכוננת על אורח חייה.
נכון שאתה אמרתה שצריך לפרק ולמכור,אבל אני לא ציין בפורום על איזה מחירים דיברתה וסגנון מכירה,דברים שעוררו בי פלצות ורצון עז להציע לך לשנות מקצוע.
יוני רעי,אני כיום במקום טוב מוקף ב"אחים",ומחפש "אשכנזי" מחמד לידי-אולי תבוא?
דרור הראל
אלו, גם אני אמרתי למכור ולא קיבלתי תמונות..... :(
דרור, אל תדאג, אחרי כמה שנים עם הלנדקרוזר 80 לא תרצה לחזור לדיפנדר....
האמת, לא חסרת לי כלל.
בעת האחרונה אני מסתובב יותר ויותר באפריקה. ההבדל היחידי בינכם הוא שהם עושים בדיוק מה שאני אומר להם. אתה תמיד מתווכח!!!
זה שלא הגבתי לתמונות, זה אכן לא בסדר. אבל, אני חייב להגיד לך שרעייתי היפה ואני אכן דיסקסנו על התמונות, דיון שנגמר כשהיא שאלה אותי אם בחצר האחורית רואים עצי אבוקדו. מכיוון שאני לא מבין בזה כלום, נטשתי את הדיון...
יוני5
ארז את ההמלצה שלך בניגוד לשל יוני לקחתי ברצינות.
הלנד קרוזר 80 מדהים,רק היום נשאלתי על ידי בעל הבית אם אני רוצה CRV חדש במקום,כמעט התעלפתי מגועל,אמרתי לו שאני מוכן לקבל במקום רק את ה-80 שלו(מודל 2003) וגם זה לא בטוח.הרכב מאד מענג בנהיגה בכביש,היום הוחלפו הבולמים יש שיפור נוסף,אבל לצערי כמו רוב הג'פאים,הרכב הזה הרבה שטח לא יראה צשום שאין איפה ולא נראה לי שמישהו הפעיל פעם את הנעילות שלו,אבכל יש תקווה אולי אני אצליח לייסד מסלול טיולים שטח בג'אמייקה-תחרויות עבירות הבנתי שיש-אבל יש גבול מה שאפשר לעשות עם רכב עבודה.
בנוגע לדיפנדר-רשום לפניך,כשאחזור אני מקווה לחזור עם דיפנדר חדש,אלה אם לא אוכל לרכוש כזה מסיבות בירוקרטיות.המיתקונים למינהם מחכים לי.
דבר אחד החלטתי,שהדיפנדר הבא יהיה חדש ככל שאוכל להרשות לעצמי(אני לא מעיז לומר שזה בגלל התקווה שתדרש פחות תחזוקה).
דרור הראל