תגובה להודעה: היחידה הארצית מחפשת קצין אג"מ
זה נכון שלפעמים התגובות שלי מפולפלות וציניות .
זאת הדרך שבחרתי להראות עד כמה לדעתי המצב מורכב. ואישית לפעמים אני חושב לעצמי כמה המצב נואש .:confused:
ראו את הקישור הבא
http://news.walla.co.il/?w=//1294904
כנראה שהמדינה צריכה קטסטרופה ורק אז איזה פקידון מתחיל לעשות את עבודתו .
מצידי שיהיה פקק על כביש ירושליים 3 פעמים בשבוע
אולי אחד מ 120 אוכלי חינם יתחיל לעבוד .
ושלא יהיה תרופות . ולא יהיה אוכל .( אפשר לחשוב על איזה אוכל הם מדברים )
מאיר וחבורתו ידאגו לכביש פנוי
ואנחנו האזרחים מה בדיוק נעשה כאשר הכביש פנוי :rolleyes:
ניסע לחוף פלמחים ונשלם על כניסה לים ?
או בטיול לצפון נשלם על כניסה לדרך נוף :):)
כאשר הכביש יהיה פנוי השוטר יבדוק לי רשוי לגגון :mad:
או אולי ישלחו אותי להביא אישור כי כך החליט הפקיד . זה שאני צריך לקחת יום חופש
לא מענין אף אחד במדינה הזאת .
אפשר להמשיך ולהמשיך
איך קוראים לזה הנירגנים .
לא רוצה פינוי כבישים
לא רוצה תרופות
לא רוצה אוכל
איך כתבו צריך להיזהר כי הבחור טיפש ועוד טיפש עם מוטבציה !
מאיר אתה תפנה כבישים
יהיה כבר מי שיפזר לך מסמרים על הכביש העיקר שתרגיש אתה עושה מעשה חשוב .
איך אמר העכבר לפיל תראה איזה אבק אנחנו עושים !
איציק
אז אני חייב לשאול אותך איציק - ולא כדי לפגוע,
מה עושים?
יושבים ומחכים שהממשלה ושאר הגופים הציבוריים יחסלו את עצמם???
הפגנות? ראינו כמה זה עוזר למחוסרי הדיור, המשפחה, ההכנסה והבריאות.
פעולות איבה? כנראה שזה לא הכיוון שלנו?
הגירה? אנחנו כאן ואנחנו כאן כדי להישאר.
אז???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק - 4X6ZH
ואני חושב לעצמי אולי להתנדב חזרה לצה"ל ולהתחיל להוביל טנקים תאמינו לי יש בזה הרבה ענין אדרנאלין במיוחד בירידה ... . זה רק 60 טון שדוחפים .
איציק
איציק, איפה מצאת טנק כזה קטן? מה זה שרמן?
מרכבה סימן 4 + הנגרר + ראש גורר = 110 טון.
קיד.:cool:
או קי.
בואו נניח שכל המתלהמים צודקים וכל השוטרים - מהראשון ועד האחרון חדלי אישים.
אז מה?
אז תעדיפו לעמוד בפקק שעות רבות ולקלל או לעמוד רק רבע שעה (זמן מקסימלי של הגעת מתנדב שיפנה את הציר) ואז תוכלו לקלל מהמזגן במשרד בבית?
האטימות לפעמים חורגת מגבול ההגיון!
מסבירים לכם שלא מדובר ברושמי דו"חות או ניג'סים אלא ביחידה שכל יעודה - פינוי צירים פקוקים!
גם זה לא טוב לכם?
האמת? נראה לי שאני מתחיל להבין אתכם. אם אנחנו נפנה עבורכם את הציר, תהיה לכם סיבה אחת פחות לקלל.
ואז - על מי תוציאו את האגרסיות?
שכתבתי 60 טון חשבתי לעצמי זה ברוטו או נטו ;)
לא ברוטוולא נטו
נסה יותר בכיוון של 76 טון ערוך לקרב :razz:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש הצפון
תגידו לי, ירדתם מהפסים?
החבר'ה הללו מוקפצים באמצעות מירסים (על חשבונם) ובעזרת ציוד גרירה שרכשו באלפי שקלים (על חשבונם), עוסקים רק בפינוי צירים מזירות תאונות או פינוי כלי רכב שנתקעו וגורמים לעומסים או סיכון חיי אדם. מיד לאחר שהציר פונה, חוזרים החברים לאנונימיות שלהם.
לא קצת פתאטי להזדהות עם גיבורי על בגילך?
ציטוט:
מצידי שיהיה פקק על כביש ירושליים 3 פעמים בשבוע
אולי אחד מ 120 אוכלי חינם יתחיל לעבוד .
מילים כדורבנות , אם למישהו מכל מתפחי האגו העצמי ביחידות המתנדבים זה יכנס , זכינו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tayrie
לא קצת פתאטי להזדהות עם גיבורי על בגילך?
מילים כדורבנות , אם למישהו מכל מתפחי האגו העצמי ביחידות המתנדבים זה יכנס , זכינו.
התגובה שלך (שיש בה אלמנט הטעייה מאחר ואתה עושה מיש-מש מדברים שלי ודברים של כותב אחר) מעידה עליך יותר מאשר עלי.
אני לא יודע במה אתה עוסק (ומדוע אתה רואה בהתנדבות מילה גסה) אבל אני כן יודע שאני לא הגעתי ליחידה הזאת בגלל מחסור ב"צ'קלקות" וסירנות או בגלל צורך ילדותי בניפוח אגו.
לא אכנס כאן לאאוטינג עצמי אך אוכל רק לציין שיש לי מספיק מהחומרים הללו בשלושת העשורים האחרונים...
ליחפ"צ הצטרפתי רק בגלל שיש ביחידה הזו משהו טהור ונטול פוזה. אנשי היחידה הזו לא עוסקים בלכידת או טיפול בעברייני תנועה. אין כאן את "דאווין" המדים או את השימוש בכריזה ("עמוד בצד ותכין רשיונות!") או את פוזת האזיקים/אקדח על החגורה.
היחידה הזאת עוסקת רק בצד הכי טהור של סיוע לאזרח ושיפור איכות חייו של המשתמש בכביש (נהג או נוסע).
אז נכון שאפשר (וכיום זה מאד פופולרי) ללעוג למשטרה ולמתנדבים באשר הם, ונכון שהכי קל עשות הכללות, אבל! כשתתקע בפקק בדרך לעבודה או לבילוי או חלילה לטיפול רפואי, גם אתה תיהנה מכך שיש כאלו שמוקפצים מהבית (ושיהיה ברור, אין להם טענות) על מנת לחלץ את צוואר הבקבוק.
והאמת היא שיש הנאה עצומה בידיעה שבזכות ההתנדבות שלנו, הוקל העומס ושופרה ולו במשהו, איכות החיים של מאות או אלפי אנשים.
תמימות? אולי! אבל גם אם אנחנו תמימים (או פראיירים כפי שחלק מהכותבים כאן רומזים), זה לא מצדיק את הרוע והיחס המבזה של חלק מהמגיבים כאן.
ואללה אם היה לי גיפ הייתי בכיף מיצטרף אליעם. נראה לי שאתם עושים עבודת קודש. ממש כמו זקא. ישר כוח.מי שברך אברהם יצחק ויעקוב . הוא יברך את חבריי היחידה הארצית אשר עושים יום ולילה עבודת קודש למען הקהילה. מלכה דעלמע ישמור עלהם ויתן להם מכול טוב . דגן ותירוש ומכול שמניי הארץ. אשר ביזכותם הכבישים ממשיכים להיות פתוחים ללא פקקים. טוב שם טוב מישמן טוב .. עלו והצליחו.. נ.ב. אם היה לי גיפ משופר עם צקלקות וצמיגים 35 הייתי מיצטרף אליכם בכייף. בידיעה שכאשר עוצרים אותי מישטרה יש לי חסינות.
אין לי שום דבר עם היחידה של מאיר. לא חבר בה, ואפילו לא פגשתי את מאיר מימיי.
יש עוד יחידות במשטרה, ובעיקר במג"ב, שאינן עוסקות בשטויות ובהצקה לאזרח.
עם כל ההזדהות שאני חש כלפי אילו הכועסים על מתנדבי מתנ"א, ולעיתים רבות גם בצדק, כדאי שתבינו שבמקרה של יחידת פינוי הצירים המצב שונה, והם לא ה"רעים".
משום מה, בכל פעם שעולה נושא יחידות המתנדבים עולים וצפים להם כל מיני פחדים קמאיים, שמתגברים, משתלטים על השרשור, עד שהופכים אותו לבלתי ראוי.
חיים (tayrie) הפעם הגזמת לגמרי. התגובה שלך באמת ילדותית ולא מכובדת.
אני מציע לאמץ כלפי יחידות המתנדבים את הכלל של live and let live. אם זו לא יחידה שנטפלת לתמימים/ג'יפאים, אם זו לא יחידה שמתנדביה מחזיקים פנקסי דוחות, אין שום סיבה לבוז להם על התנדבותם.
נכון, במדינה מתוקנת לא היה צורך ביחידות מתנדבים.
יש פה מישהו שחושב שאנחנו במדינה מתוקנת?
ועד שלא נהיה מדינה מתוקנת, אם בכלל, טוב שיש יחידות מתנדבים, גם אם יש ביניהן מספר כזה או אחר של ביצים סרוחות. את אלו הסרוחות, כמו ההוא מהעיתון, תפקידנו לחשוף, לאוורר ולהשיב למוטב, ואלו, כנראה כבר לא ימשיכו להתנדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
אין לי שום דבר עם היחידה של מאיר. לא חבר בה, ואפילו לא פגשתי את מאיר מימיי.
יש עוד יחידות במשטרה, ובעיקר במג"ב, שאינן עוסקות בשטויות ובהצקה לאזרח.
עם כל ההזדהות שאני חש כלפי אילו הכועסים על מתנדבי מתנ"א, ולעיתים רבות גם בצדק, כדאי שתבינו שבמקרה של יחידת פינוי הצירים המצב שונה, והם לא ה"רעים".
משום מה, בכל פעם שעולה נושא יחידות המתנדבים עולים וצפים להם כל מיני פחדים קמאיים, שמתגברים, משתלטים על השרשור, עד שהופכים אותו לבלתי ראוי.
חיים (tayrie) הפעם הגזמת לגמרי. התגובה שלך באמת ילדותית ולא מכובדת.
אני מציע לאמץ כלפי יחידות המתנדבים את הכלל של live and let live. אם זו לא יחידה שנטפלת לתמימים/ג'יפאים, אם זו לא יחידה שמתנדביה מחזיקים פנקסי דוחות, אין שום סיבה לבוז להם על התנדבותם.
נכון, במדינה מתוקנת לא היה צורך ביחידות מתנדבים.
יש פה מישהו שחושב שאנחנו במדינה מתוקנת?
ועד שלא נהיה מדינה מתוקנת, אם בכלל, טוב שיש יחידות מתנדבים, גם אם יש ביניהן מספר כזה או אחר של ביצים סרוחות. את אלו הסרוחות, כמו ההוא מהעיתון, תפקידנו לחשוף, לאוורר ולהשיב למוטב, ואלו, כנראה כבר לא ימשיכו להתנדב.
מילים בסלע
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
היחידה מתרחבת ומחפשת לתפקיד מיוחד איש מיוחד,
רקע , היחידה הארצית לפינוי צירים מתרחבת לתחומי עניין ופעילויות נוספים ,
אנו מונים כיום כ 60 איש והיחידה מנוהלת במתכונת צבאית ברורה עם עץ מבנה והיררכיה פיקודית מובנת .
יחידה פעלתנית במיוחד בעלת עבר מוכח של 7 שנות פעילות יומיומית 365 יום בשנה עם 200 עד 300 ארועים בחודש
ועוד מטלות רבות של ליווי אחמים, כוננות אר"נ ,ועוד משימות רבות ומגוונות.
אנו מחפשים קצין אג"מ שיוכל לקחת על עצמו חלק מהמטלות היומיות ובהחלט להערך לעתיד לבוא לקראת ההתרחבות הצפויה ,ונטילת משימות ברמה הלאומית.
חובה:
רקע פיקודי ,עדיפות לממלאי תפקידים קמב"ץ, אג"ם או דומה, בעל רצון להיות שותף לתהליכים שאין דומה להם
בעל יכולת ,אסרטיבי,
דע לך כי אצלנו הסגל משקיע מעל ומעבר שעות וימים בלי חשבון ,והכל לטובת היחידה והקהילה,
גמול??? שכר אין , שעות נוספות יש הרבה , סיפוק אדיר מובטח.
כמובן הפניה לגברים ונשים, אנו גאים בכך כי היחידה כוללת בתפקיד הדרכה בכיר אישה (קצינת מילואים) ובן מיעוטים.
לפניות ואנא בפרטי בלבד,
[email protected]
השרשור מיצה את עצמו , המשרה עדיין פנויה,
בתאום עם מנהלי הפורום אבקש לנעול השרשור
איציק, תמיד מוזמן לקפה וליום סיור עימנו לראות את העבודה ההתנדבותית
מתנדבי ושוטרי מתנ"א - כולם יודעים את דעתי עליהם. אבל זה לא קשור. מאיר פירסם מודעת "דרושים", וחבל שלא פירסם אותה בלוח בלי שתהיה יכולת להגיב.
עם זאת, טוב שמדי פעם יש דיון הוצאת קיטור על המשטרה...
הדיון הזה נעול, אתם מוזמנים לפתוח דיון באוף-טופיק שכותרתו "מוציאים עצבים על המשטרע ומתנדבי מתנ"א המשועממים".
אסף.