תגובה להודעה: >>> דיון מרכז - כל מה שקשור לשדרוג מערכת הפורומים
הי,
יש לי בעיה, מאז השדרוג, IE 7 לא זוכר את ה USER והססמא שלי.
הכוונה היא, אני מכניס שם וססמא, באותו ב SESSION הוא זוכר, אם אסגור את ה IE ואפתח INSTANCE חדש, אאלץ להכניס שוב שם משתמש וססמא.
אני עובד עם מערכת הפעלה VISTA BUSINESS (ללא SP) ודפדפן IE7.
סער.
(מחשב אחר, עם XP SP2 ו IE7 - תקין)
סער, אני לא יודע אם SP למערכת הפעלה (אם אפשר ליקרוא לויסטה ככה) יפתור את הבעיה, אבל הוא פותר המון בעיות אחרות בויסטה.
בנושא של אי זכירת שם משתמש וסיסמא - קוקיז - יש הרבה אנשים שמתלוננים על בעייה אבל אצל הרבה אחרים (כולל אותי, עם IE7 וFF על מערכת הפעלה XP) אין בעייה. לנו אין מושג מה הבעייה והאם אבל אם נדע לזהות אצל איזה דפדפנים/מערכות הפעלה יש בעייה נוכל לדעת איפה לחפש פתרון.
נמרוד- אני לא מבין כלום במה שמפעיל לי את המחשב, אבל אם תגיד לי מה לחפש אני אשמח לנסות...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בנושא של אי זכירת שם משתמש וסיסמא - קוקיז - יש הרבה אנשים שמתלוננים על בעייה אבל אצל הרבה אחרים (כולל אותי, עם IE7 וFF על מערכת הפעלה XP) אין בעייה. לנו אין מושג מה הבעייה והאם אבל אם נדע לזהות אצל איזה דפדפנים/מערכות הפעלה יש בעייה נוכל לדעת איפה לחפש פתרון.
נמרוד,
כמו שאמרתי, אצלי על XP זה עובד,
על ויסטה, זה לא.
בשני המחשבים IE7, בויסטה אני עובד עם PROTECTED MODE ON.
על FF לא ניסיתי, אם זה מעניין אתכם, אוכל לנסות (גם הוא על ויסטה).
אם אתה צריך יותר פרטים על המחשב שלי, שאל...
סער.
מה זה protected mode? אני לא מומחה, אבל בהחלט יכול להיות שיש אצלך חסימה של קוקיז.
עוד מישהו נתקל בזה שאי אפשר להכניס היפרלינק בתוך תגובה עם הכלי שבסרגל כלים "צור קישור" ?
( FF על XP )
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
מה זה protected mode? אני לא מומחה, אבל בהחלט יכול להיות שיש אצלך חסימה של קוקיז.
הי נמרוד,
אין לי חסימה של קןקיז (בג'יפטריפ אני מחובר ובאתרים נוספים אין בעיה)
PROTECTED MODE זו המצאה של MS שנועדה להקשות על חיי המתכנתים ;)
בגדול זה מנגנון הגנה, אתה מוזמן לדבר איתי בטלפון ואנסה לעזור לגבי ויסטה.
סער.
463731 - 0544
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
עוד מישהו נתקל בזה שאי אפשר להכניס היפרלינק בתוך תגובה עם הכלי שבסרגל כלים "צור קישור" ?
גם ב-FF וגם ב-IE7.
XP PRO SP2
אפשר להחליף את הכותרת בתוך הכיתוב של הקישור שמתקבל, אך לא כמו מקודם כאשר היה ניתן לעשות זאת בזמן בחירת "צור קישור".
חן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
הי נמרוד,
אין לי חסימה של קןקיז (בג'יפטריפ אני מחובר ובאתרים נוספים אין בעיה)
גם אצלי בעיית שמירת הסיסמא רק באתר הזה. אין בעיה של עוגיות , IE6 ואו MAXTHON ,
XPSP2 , גם אחרי שאני מסמן "שמור שם וסיסמא" , קדחת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
גם אצלי בעיית שמירת הסיסמא רק באתר הזה. אין בעיה של עוגיות , IE6 ואו MAXTHON ,
XPSP2 , גם אחרי שאני מסמן "שמור שם וסיסמא" , קדחת.
למנהלי האתר-
מה הצפי שהבעייה הזאת תיפתר בקרוב?
אני מתנצל שכל האותיות והמספרים שאתם כותבים לא אומרים לי כלום ואני לא יכול לספק מידע רלוונטי, אבל במידה ותסבירו לי איך אשמח לספק אותו. הבעייה הזאת די מעיקה על הגלישה...
גם אצלי זה מופיע רק באתר הזה ובכל השאר אין שום בעיה.
תודה ושבוע טוב! :)
תוספת להערה על העוגיות - אם אני עושה REFRESH אז שוב אני צריך להכניס את הפרטים, אפילו שלמעשה לא סגרתי את הEXPLORER...
ועוד משהו די מציק - החתימה!
עכשיו אני במצב די "מאוזן" עם החתימה , רציתי לשנות משהו קטן וקפצו עליי כל ההגבלות המוזרות של 150 תוים, כולל ההגדרות של BOLD וכד' , הגבלת 2 שורות וכו וכו וכו ואני בסה"כ רציתי לצמצם את החתימה אבל לא הצלחתי...
אם אפשר לשחרר קצת את הרצועה מעניין החתימה, זה יועיל. קצת יותר טקסט , קצת יותר שורות...
תודה!
עוד משהו לגבי זכירת הסיסמא-
שמתי לב שאם אני יוצא מהאתר למספר דקות ואז חוזר לעמוד הראשי, נראה כי הוא זוכר את הסיסמא שלי ומחבר אותי. אם אני עובר לפורומים- שוב שם המשתמש שלי נעלם ואני לא מחובר.
לא יודע אם קשור או שקיבלתי חום מהילד שלי, אבל, שישרור שפתחתי היום בפורום CJ אני לא רואה אותו בהודעות חדשות, לא אחרי שפתחתי אותו וגם לא אחרי כמה שעות, דפדפתי אחורה בהודעות חדשות והגעתי להודעות שלא הייתה להן תגובה מאתמול, כלומר הייתי צריך לעבוד את השרשור שפתחתי.
מהסיבה שקיבלתי בו תגובות אני מניח שלשאר החברים אין בעיה עם השרשור ואולי רק לפותח השרשור?
נימי גם לי זה היה נראה מוזר בהתחלה, אבל אחרי שמתרגלים זה יותר נוח. כל שרשור שראית, נעלם מרשימת ההודעות החדשות עד שיש בו תגובה חדשה. ושרשור שאתה פתחת/הגבת, גם נעלם, כי מבחינת המערכת - ראית אותו.
יש תחת "קישורים מהירים" >>> הודעות חדשות מהיום - ואז רואים פשוט רשימה כרונולוגית של כל השרשורים מ24 השעות האחרונות, בלי קשר לאם קראת אותם או לא. גם זה עוזר.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
פונקציית הצבע בכתיבת הודעה לא עובדת אצלי.
(צביעת פונט בצבע שונה)
מוווזר
היא אמנם אינה עובדת בכתיבת הודעה, אך אם עושים עריכת הודעה אחרי ששלחת את ההודעה, נפתח חלון תגובה שונה במעט, ובו כן ניתן לערוך את הצבעים.
משפט זה נוסף בעריכה.
אגב, מסתבר שישנם שני סוגים של חלונות עריכה. האחד רגיל, כמו תגובה, ואי אפשר לשנות בו צבע, והשני - נפתח בגוף ההודעה עצמה וניתן לצבוע בו.
זה החלון:
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1213636422
העם דורש צבע!!
אני היחיד שמשתמש בו?
????
צבע, צבע, צבע. אני שוקל תביעה נגד המפתח....;)
אבל לא בזה העניין היום.
על הפרק - הצעה לשיפור.
כשבאים לשלוח ה"פ, ונכנסים לדף של חבר באתר, מגיעים ל-visitor messages. לא כולם שמים לב שיש בעמוד הזה גם לשונית של "יצירת קשר", ששם המקום למשלוח ה"פ.
כתוצאה מכך, משאירים דביק בvisitors message במקום ה"פ או מוותרים.
המלצתי - לינק של ה"פ כבר בvisitors messages, או שדף יצירת קשר הוא שייפתח בdefault.
2 בעיות ששמתי לב אליהם בזמן האחרון
1. כשרוצים לבצע חיפוש מהיר מקבלים הודעת שגיאה במקום תוצאות, חייבים להיכנס לחיפוש מתקדם בשביל לעשות חיפוש.
2. הלשונית של ההודעות הפרטיות והפרופיל של המשתמשים כל הזמן בורחת לסמן של העכבר.
***נמחק.***
עריכה - משום מה ה-FF סירב לאפשר צבע בכל אופציה. כרגע כן עובד.