תגובה להודעה: הורדת פנסיי ערפל על ידי המשטרה
לא מתערב חס וחלילה...
רק רציתי לספר איך נותנים דוחות במדינות פחות מפותחות,
בכל מדינה בארה'ב,
כששוטר רושם דו'ח, חובה עלייו לרשום גם את מספר הסעיף מספר החוקים שנוגע לעברה,
לדוגמא,
הוא רושם דו'ח על מהירות, זה נגיד מספר סעיף 4356-A
עם טעה במספר, והגענו לבית משפט,
הדו'ח כמובן יתבטל, עקב הטעות.
כלומר, אין להמציא חוקים ועברות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
טדי,
הסיפור שלך נשמע כמעט כמו זעקת הקוזאק הנגזל..
מאיר,
מה אתה מבלבל לי בשכל על מוקדן בן 18?
זה בדיוק העניין, אתה רק מחריף את הבעיה ואת ההתנהגות-זה שהם (רובם) לא מקצועיים זה לא מעניין אותי אם זה בגלל שהוא בן 18 או בגלל שהוא לא פתח את הספר, גם לא מעניין אותי אם הוא קם על צד שמאל או אם לכלב שלו כואבת האוזן.
ת'כלס הוא (הם) צריכים לעשות עבודה מסויימת-לא כזאת מסובכת כדי לא לעמוד כמו אדיוטים כמו בחלק ממה שתואר כאן אבל במקום זאת מוכיחים לא פעם שמקצועיות זה לא התחום שלהם.
אולי בגלל שיש ידלים בני 18 חסרי בגרות בשרות חובה ואולי כי משלמים גרושים לשוטרים שקשור בדיוק לרמה של אלו שמתוארים כאן.
עם כל הכבוד אנא שמור על רמת דיון,
אני נותן לכם עובדות אמיתיות בשטח
רמת השוטרים הינה זהה לרמת השכר וכל מי שחושב אחרת טועה,
יש בניהם אנשים מדהימים שמונעים על ידי מוטיבציה אחרת
אבל שמשלמים שכר רעב, על כמות עבודה היסטרית מי יבוא לעבודה??
אותו שוטר בלתי מקצועי,לא מיומן, לפחות הודה בטעותו,
רוב האוכלוסיה גם כאן תמיד צודקת ולא מודה בשום טעות אז.....
זה שאנחנו יותר משכילים יותר אמידים משוטר ממוצע לא נותן לנו את הזכות
להראות"עליונות" ובעברית זה נקרא התנשאות ,
מיי טו סנט
ודרך אגב לי יש סיפורים יותר גרועים על שוטרים אז מה?.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
לא מתערב חס וחלילה...
בכל מדינה בארה'ב,
לדוגמא,
גם כאן זה כך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ארז
רגע, תן לי להבין, הרשע הזה, הבן זונה המגעיל הזה, החתיכת חרא ,זבל ,כלב בן כלב הזה טוען שהרכב שלך גבוה מידי רק בגלל שהוא על צמיגי 255/85(מקביל ל33" ובטח שלא במידה המקורית של הרכב(כן גם אם עכשיו זה ברשיון), האדיוט הזה טוען שהרכב גבוה כי בנוסף לצמיגים המגודלים הקפיצים שלך מעורגלים(וכנראה מאוד מעורגלים) וגם יש לך בולם עם קפיץ עליו (שקפיץ על הבולם מגדיל את קבוע הקפיץ מה שבדרך כלל אומר עוד גובה(וקושי)....פשוט חוסר התחשבות של משרתי החוק....נבלות אין שום דבר אחר להגיד.
ארז מה שכתבתה נאמר בציניות או ברצינות?
אני מקווה מאוד שברצינות!
(מי שלא יודע- במעגל תנועה אין חובת איתות אם אין מעבר בין נתיבים בתוך המעגל),
אסף.[/quote]
במעגל תנועה אין חובת איתות אך יש לאותת ימינה לפני כל יציאה ממעגל.שוטרי התנועה בקיאים בתקנות ופקודות התעבורה כמו שחתול יודע לנבוח.לא פעם עצר אותי שוטר ואחרי דין ודברים המשכתי כאילו כלום.תכירו את החוקים,תבינו את התקנות,אם צריך שימו ברכב אוגדן דיני תעבורה ותוציאו לשוטר.הוא לא יידע אפילו איך מוצאים את התקנה.הם עצמם מבצעים פשעים בכביש ברמת סיכון מטורפת,מישהו יכול לאמר משהוא?כל המדינה הזו מתנהלת בחלמאות פושעת כנגד האזרח כשהמטרה היא לא להשאיר שקל אצלנו בכיסים.מדינת זבת חלב ומיסים.שוטר תנועה "עבד כי ימלוך" ולא יחזור בו מטעותו לעולם.הם מנהלים מלחמת אגו בשם המשטרה.הידעתם שעלה דיון בנושא ביטול הנקודות?לא כלכלי למדינה.במקום זה רוצים להרים את סכומי הרפורטים לשמיים.
וסתם עוד ממתק לקינוח:בזמנו ביקשו מתושבי תל אביב להגיע לגן העיר להחליף את המדבקות אזור שעל שימשת הרכב.אני עומד בתור,וממש ליד יש איזה כניסה למקלט ששם יש לפקחים תה קפה שוקו ותנור ספירלה.דו שיח בין פקח עירוני ילדון לבין נקרא לו רב פקחים.הפקח בא בלי כלום וחוטף צרחות וכולם שומעים.והוא אומר מבחינתי תן לנכה דו"ח אבל אתה תגיע עם דו"חות בסוף היום.
גם להם וגם למשטרה יש תפקיד אחד להזרים כספים אז מה חדש?
הכותב, מורה לנהיגה לכל סוגי הרכב
מרצה לנהיגה מונעת ושיטת הניקוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
עם כל הכבוד אנא שמור על רמת דיון,
אני נותן לכם עובדות אמיתיות בשטח
לא בא להתנצח מאיר אבל התשובה שלך לא היתה קשורה או רצינית במיוחד- מדברים על חוסר מקצועיות ואתה טוען שאנחנו לא יודעים על מה אנחנו מדברים ובאותה נשימה אומר שיש במוקד ילדון בן 18 שלא יודע בעצמו..
סוג של סתירה, לא כך?
או שאתה מצדיק שיש חוסר מקצועיות בצורה בולטת או שלא אבל בכל מקרה התשובה שלך היתה דבר והיפוכו.
כל שאר הדברים שהעלת הם חזרה על המ שכתבתי במילים אחרות.
אין ולא תהיה הצדקה לחוסר מקצועיות ,
בסך הכל הבהרתי כדי שתדעו את המצב לאשורו ואל תצפו למקצועיות
אין ממי ואין ממה,
לא מהמוקדנים ,
ומעטים ביותר בשטח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
סוף סוף מישהוא עם הגיון בריא,
אמר בעליה של סופה בעלת צמיגים במידה 35 אינץ', שבטוח אושרו כדת וכדין אה...:rolleyes:
אין בעיה עם פלספנות, אבל יש נושאים שהצנעה יפה להם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ארז
רגע, תן לי להבין, הרשע הזה, הבן זונה המגעיל הזה, החתיכת חרא ,זבל ,כלב בן כלב הזה טוען שהרכב שלך גבוה מידי רק בגלל שהוא על צמיגי 255/85(מקביל ל33" ובטח שלא במידה המקורית של הרכב(כן גם אם עכשיו זה ברשיון), האדיוט הזה טוען שהרכב גבוה כי בנוסף לצמיגים המגודלים הקפיצים שלך מעורגלים(וכנראה מאוד מעורגלים) וגם יש לך בולם עם קפיץ עליו (שקפיץ על הבולם מגדיל את קבוע הקפיץ מה שבדרך כלל אומר עוד גובה(וקושי)....פשוט חוסר התחשבות של משרתי החוק....נבלות אין שום דבר אחר להגיד.
עם כל הכבוד לארז (ברמה המקצועית - איש מקצוע מדהים וברמה האישית - באמת אחלה בן אדם), ההערה שלי, מקורה לא מנבזיות, כי אם מפליאה:
מי שגר בבית מזכוכית, שלא יזרוק אבנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
לא מתערב חס וחלילה...
בכל מדינה בארה'ב,
לדוגמא,
ככה זה צריך להיות, אין משחקים. יש חוק? נהדר - תאכוף אותו. המצאת משהו מהראש? שלם על זה.
מאיר אמר:
"גם כאן זה כך"
עובדה שלא, אחרת הדיון הזה לא היה מתקיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
רמת השוטרים הינה זהה לרמת השכר וכל מי שחושב אחרת טועה,
יש בניהם אנשים מדהימים שמונעים על ידי מוטיבציה אחרת
אבל שמשלמים שכר רעב, על כמות עבודה היסטרית מי יבוא לעבודה??
אותו שוטר בלתי מקצועי,לא מיומן, לפחות הודה בטעותו,
רוב האוכלוסיה גם כאן תמיד צודקת ולא מודה בשום טעות אז.....
זה שאנחנו יותר משכילים יותר אמידים משוטר ממוצע לא נותן לנו את הזכות
להראות"עליונות" ובעברית זה נקרא התנשאות
אני מבין שהאמת בידיך מאיר, כמו שאמרת - "...כל מי שחושב אחרת טועה."
אז אתה אומר שבגלל שהמשכורת נמוכה, מותר לנושא בתפקיד (כל תפקיד: שוטר, רופא, מוביל גז, מפנה אשפה....) לזרוק זין על האזרח?
אז מחר, מפנה האשפה ירוקן לי רק 1/3 מפח האשפה, כי ממילא לא משלמים לו מספיק.
או אולי הרופא ינתח, אבל יתפור בחזרה רק חצי, כי ממילא לא משלמים לו מספיק.
או אולי נהג מובילית הגז לא יחבר את ההארקה כשהוא פורק את הגז מהמשאית לצובר,כי ממילא לא משלמים לו מספיק.
:rolleyes:
אגב, אין כל קשר להתנשאות.
אני שמח שאתה חושב שזה הגיון בריא.
אכן, האמת היא בעיני המתבונן
:rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
barak4*4
אז אתה אומר שבגלל שהמשכורת נמוכה, מותר לנושא בתפקיד (כל תפקיד: שוטר, רופא, מוביל גז, מפנה אשפה....) לזרוק זין על האזרח?
משכורת נמוכה אינה הצדקה לזלזול וטרטור האזרח ולא זו הייתה כוונת המשורר (מאיר תקן אותי אם אני טועה).
הכוונה היא שמה שאתה משלם זה מה אתה מקבל, אין ארוחות חינם. לכן כל ההצעות שעלו כאן (שיבדוק בספר, שיתקשר למוקדן) או הציפיות שישלוט בתקנות ובחוקים, שיהיה מיומן ומקצועי ולא יטרטר לשווא את האזרח לא רלוונטיות. ולא בגלל שכך צריך להיות אלא בגלל שזו המציאות.
בדוגמאות שהבאת ניתן למדוד ולכמת את רמת השירות שאתה מקבל אפילו בעין לא מקצועית. קשה יותר למדוד רמת שירות שהמוצר שלה אינו פיזי. קח למשל את שכר המורים,לא תוכל לשכנע אותי שאין קשר בין המשכורת הנמוכה של המורים למעמד המורה ורמת ההוראה והחינוך במדינה (לא שחסרות עוד סיבות למצבנו העגום בעניין).
חן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חן צברי
קח למשל את שכר המורים,לא תוכל לשכנע אותי שאין קשר בין המשכורת הנמוכה של המורים למעמד המורה ורמת ההוראה והחינוך במדינה (לא שחסרות עוד סיבות למצבנו העגום בעניין).
חן
חן, הידעת ? תקציב החינוך הוא הגדול ביותר אחרי תקציב הביטחון.... לאן הולך הכסף ? (אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי והוא שהשוטרים עניים ולכן מתעללים בנו, שומרי החוק)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
לאן הולך הכסף ?
זו שאלה רטורית?
אין לי מספרים ועובדות אבל השמועות אומרות שחלק ניכר ממנו נבלע ללא שוב במנגנון הבירוקרטי והמנופח של משרד חינוך. איך זה תורם לקידום החינוך בארץ? אני מהמר שמעט מאוד אם בכלל.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328853,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477951,00.html
ועוד לא דיברנו על זה שמשרד החינוך מתקצב בתי ספר פרטיים !!!
גודל התקציב אינו הנקודה העיקרית אלא איך מנצלים אותו.
מצחיק אותי בכל פעם שמראים בתקשורת איך ניתן היה לחסוך עשרות או מאות מיליוני שקלים בתקציב, ומצרפים בכתבה דוגמאות מה אפשר היה לעשות עם הכסף עבור רווחה, הבראה, פיתוח וכו'. מה זה משנה מה אפשר היה לעשות עם הכסף. שאלת המיליון דולר היא מי היה שם ידו על הסכום הזה ולאן היו מזרימים אותו במקום? רמז . . . . . בטח שלא למה שהציעו בכתבה.
(ואתה צודק, אנחנו באמת סוטים מהנושא העיקרי)
חן