רעננת את זכרוני. אני מתנצל. באמת. לא נעים.
וכן, התכנון הוא ללון במקום המפגש או באזור.
אסף.
Printable View
מה עם תצוגה מקדימה?ציטוט:
חולצות איכותיות בעיצוב מעודכן מודפסות במיוחד
נמרוד ושות'
סתם תהיה פרוזאית, אתם דאגתם מראש לקנית שתיה ואוכל ל 200 איש?
אחד שמתכוון להגיע.
הי יוש (אחד שמתכוון להגיע)
לא, אנחנו לא דאגנו לאוכל ושתיה, כל אחד מה-200 ( הרבה יותר נרשמו אבל לא משנה...) דואג לעצמו, וגם לנו...
מאחר ואנחנו נהייה מאוד עסוקים באירוע עצמו ונגיע מאוד מוקדם באותו יום ;).
תצוגה מקדימה (כזה כאילו כמו משחק מקדים...?) תהייה בהמשך.
לא יודע איך "פיספסתי" עד היום
נראה מעניין ולכן מ.........גיע
על פי כמות הנרשמים, שאני מאמין שיגיעו (אחרת הם יצאו מה זה אהבלים כשהשם שלהם יעלה בהגרלה והם לא שם), זה הולך להיות כינוס ג'יפים יוצא דופן בגודלו בקנה מידה ישראלי.
יש כמה דברים שחשוב לזכור כדי לשמור על הסדר וליצור את התדמית הנכונה לג'יפאים... אנא חנו בצורה מסודרת, בניצב לשביל, בצפיפות יחסית. אנא השמעו להוראות הסדרנים (ואם בא לכם לעזור בהכוונה ובאתם מוקדם, ). להשאיר את מרכז השביל פנוי לתנועה - לא רק שלנו, יש עוד מטיילים ומשתמשים בשביל ביום שישי אחרי הצהריים. להשאיר את הג'יפים מחוץ לצל החורשה, ושמרו על סביבה בטוחה לזעטוטים שיתרוצצו.
בכל לשון של בקשה - מדרום לשביל שמקיף את יער חרובית, שדות חקלאיים. נא לא לעלות על השדות, גם לא בקצה גלגל, גם לא כדי לעקוף לרגע, ולא משנה מה יהיה מצבם. השביל והחורשה הם שטח ציבורי, השדות אינם ומישהו עובד קשה להתפרנס מהם.
מארגן את מועדון טריוס למפגש.....
לנמרוד ושאר מארגני המפגש:
לאור התגובה האחרונה של נמרוד, הבנתי פתאום את גודל ועוצמת האירוע!
בהתחשב בגודלו ובמיקומו המטוייל יחסית של המפגש, יש לו כמו שאני רואה אותו פוטנציאל, עוצמה, והשפעה גדולה מאד. הפוטנציאל הזה יכול להתחלק לשניים:
א. השפעה שלילית במידה ויהיו תופעות שאותם נמרוד ניסה למנוע ע"י ההודעה הקודמת.
ב. השפעה חשובה יותר לדעתי- והיא השארת רושם חיובי ו"מתקן" לרושם שאולי קיים בתקופה האחרונה כנגד בעלי רכבי השטח ע"י התקשורת וגורמים נוספים.
האם יש מקום לחשוב אולי על איזושהי יוזמה התנדבותית לאחר המפגש, כדוגמת שיקום איזור או איסוף זבל באתר כלשהו בסביבה הקרובה למפגש?
האם יש איזשהו סיכוי לסיקור תקשורתי כלשהו של האירוע שיכול לתרום רבות לתיקון התדמית השלילית שמוצמדת כמעט אוטומטית לכל מי שיש לו "רכב שטח"?
לצערי אני כנראה לא אוכל להגיע למפגש בגלל סיבות משפחתיות (אירגוני חתונה), אבל במידה והרעיון מתאים אשמח לנסות לעזור מרחוק.
(*אם מקומה של ההודעה הזו הוא בשרשור נפרד, אפשר ורצוי מבחינתי להעביר אותה!)
מה דעתכם?
יונתן
לצערי אני כנראה לא אוכל להגיע למפגש בגלל סיבות משפחתיות (אירגוני חתונה),
לוקח כ"כ הרבה זמן לנקות ולקשט סמוראי;)
שיהיה במזל טוב אחי.
ואני אהיה קצת יותר ישיר :twisted:
הצפי הוא הגעה של מאות אנשים מכל רחבי הארץ, ומספר רב של כלי רכב.
אנחנו לא מעוניינים שאיזה חקלאי עצבני (שרמסו לו את השדה) או רוכב-אופניים צר עין (שאחד הג'יפים זרק אותו מהשביל) יזעיקו את נציגי הרשויות (וזה מנסיון רע). ולכן אנחנו מבקשים מכל הבאים למפגש:
- סעו כחוק, שימרו על חוקי התנועה, קלה כחמורה!
- בשביל המוביל ליער חרובית ובשטח המפגש, נסיעה איטית וזהירה!!! לא רק כדי לא להעלות אבק על החברים שלכם ועל המנגלים שלהם, אלא משום שהרבה אנשים יסתובבו על השביל, ילדים קטנים וכלבים יתרוצצו וישחקו. אז דיר-באלכום!
- החניה בניצב לשביל בלבד!!! בצורה מסודרת כדי לאפשר לעוד רכבים לחנות/להיכנס/לצאת.
- בשום מצב לא עולים על שטח חקלאי!!! גם אם זה אומר שמתמרנים קדימה-אחורה כמה פעמים כדי להסתובב - לתשומת לב בעלי הרכבים הגדולים.
- לא משתוללים!!! את מפגני העבירות והביצועים תשמרו ללפני/אחרי המפגש, במקום אחר. מעבר לסיכון אנשים שמסביב, תזכרו שאנחנו לא לבד - וחקלאים בשטח/עוברי אורח/מטיילים לא רואים זאת בעין יפה.
- זהירות באש!!! תביאו מנגלים, תחגגו ותיהנו, אבל תשמרו על עצמכם ועל היער.
- שומרים על הניקיון!!! הביאו שקיות לאיסוף האשפה. בסיום האירוע, כל אחד יאסוף את הזבל שלו (ולא רק) ויתן את חלקו בפינוי האשפה מיער חרובית. גם אם יש צפרדע במקום, לא נעמיס אותה מעבר לקיבולת.
כמו שכולנו למדנו בצבא, אנחנו צריכים להשאיר את המקום נקי ומסודר יותר משקיבלנו אותו.
בשאיפה, מפגש ג'יפולוג 2008 יהיה מפגש הג'יפים והג'יפאים הגדול אי פעם בישראל, והוא חשוב לתדמית של כולנו כג'יפאים. עזרתכם ושיתוף הפעולה שלכם דרושים על מנת שיתנהל ויסתיים על הצד הטוב ביותר :D
דרור ושאר המנהלים , מה דעתכם על הצבת ססל"ים ושילוט באיזורים אסורים לנסיעה ?
אני לא מדבר על להקיף שדות שלמים , אבל לשים סימן שימנע ספקות...
למרות שרוצה להגיע לא אוכל אבל להציע תמיד אפשר: כיוון שמשתמע שמדובר בכמה מאות רכבים אז מה אם לנסות ולתאם משאית מאחד מארגוני הנזקקים למיניהם (לתת ושות') שיביאו משאית ומי שירצה יוכל להעמיס עליהם כמה מצרכים.
אז אם מעוניינים ולמרות שלא אגיע מוכן גם לנסות ולתאם מול הארגונים.
Nash
ערמה גדולה של חולצות תתיצב למכירה במפגש. כלקחים מנגלת החולצות של לפני שנתיים, בואו נגיד שבקרת האיכות השתפרה משמעותית ;) וגם חלוקת הגדלים הוסטה לכיוון XXL ומעלה :D
ההרשמה מסתיימת היום (חמישי, 25 בחודש) בחצות בדיוק. אם שכחתם עד עכשיו להרשם, זה הזמן.
הרשימה כבר מודפסת והפתקים בשקית, היום בלילה יתווספו הפתקים האחרונים, וזהו. אגב, כל מי ששלח הודעת הרשמה נרשם, אין פספוסים, לא צריך לשלוח הודעה שנייה. זה גם לא מגדיל את הסיכויים, אין אפשרות לרישום כפול ;)
לצערי לא אוכל להגיע, למרות שנרשמתי.
אבקש לבטל את הרשמתי. באתר ההרשמה אי אפשר לבטל, אז אני עושה את זה כאן.
תודה ולהתראות.
פיני.
אין צורך לבטל את ההרשמה. אם הפתק שלך נשלף ואתה לא שם, החברים שלך יתקשרו לעדכן אותך שהפסדת... :D
נרשמו רק ביממה האחרונה 40 איש. בהחלט מתאים לאופי הישראלי, להחליט ברגע האחרון... בעוד שעתיים ושלוש דקות נסגרת ההרשמה והפתקים האחרונים מודפסים. נתראה מחר!
נ.ב. קובי, לגבי מפגש במדבר - בוא נהרוג פרה-פרה ;)