אם אני לא טועה ,אני קניתי של דא וולט ב650 ש"ח, אבל גם המחיר של המקיטה הוא טוב....
Printable View
אם אני לא טועה ,אני קניתי של דא וולט ב650 ש"ח, אבל גם המחיר של המקיטה הוא טוב....
דה וולט זה כילים מעולים!! אם אתה מצליח לשים יש על כזה במחיר שארז קנה אותו אז אל תהסס.
למרות שזה יקר הרבה יותר מדיסקים, שווה להשקיע במשור לברזל. זה גם חותך יותר טוב, גם לא מאבד מהקוטר וגם "נעים" יותר לעבוד איתו. את המשורים גם ניתן להשחיז בבתי מלאכה (אבל זה מגיע אחרי הרבה שעות).
אורי טל.
אורי, משור ברזל יקר מאוד!!! אני קניתי משור "12 ב-360 ש"ח דרך קומבינה של חבר של חבר. השחזה עולה כמה עשרות שקלים ודיסק בודד עולה כ-25 ש"ח. לדעתי לשימושים שלנו חבל להשקיע במשורברזל (אגב, המכשיר עצמו עולה כ-2500 ש"ח - לפחות מה שיש אצלי) משור שורף יעשה את העבודה מעולה.
דבר חשוב - לא ללחוץ על המשור בזמן שעובדים איתו - זה מכלה את הדיסק במהירות אדירה.
אייל, מה ההבדל בין משור ברזל למשור שורף?
מעבודה עם משור נייח (לא יודע איזה בדיוק, אבל משהו טוב עם משאבה שמקררת את החומר הנחתך והדיסק) זה נוח בצורה משמעותית מעבודה עם דיסק 4.5" בחצר ... החיתוכים פתאום יוצאים ישר ובקלות :) .
בעיקרון אני משתמש במשור ברזל כמשור שורף. מה ההבדל (אם אני לא טועה): הדיסק עצמו. משור מורכב מדיסק קשיח בעל שיניים שחותך את הברזל - כל כמה זמן צריך להשחיז אותו הדיסק הנ"ל עולה כ-400 ש"ח (אצלי המידה שלו היא "12). דיסק שורף זה דיסק מתכלה כמו ה-4.5 שנגמר אחרי כמה חיתוכים (לא מעט) דיסק אחד עולה כ-25 ש"ח.
עלות של המשור עצמו - משור ברזל כ- 2500 ש"ח לעומת הסכום שציין כאן הבחור.
תקנו אותי אם אני טועה...
:cry: :?ציטוט:
נכתב במקור על ידי ארז
לא חשבתי שאני אמצא דה וולט ב-650 ש"ח... אבל בגלל התגובה שלך כיוותי למחיר יותר "נורמאלי".
ביקרתי היום בחנות שמפיצה דה וולט. שאלתי את המוכר לגבי משור שורף 2000 ווט.
הוא אמר שהמחיר של חדש הוא 1500 ש"ח, ולפני מס' חודשים הוא היה 1200 אחרי מבצע.
כאשר אמרתי לו שמישהו סיפר לי שהוא קנה אחד ב-650, המוכר כמעט צחק עליי..
ארז אם אפשר אתה יכול להגיד לי איפה קנית את הדה וולט?
בכל מקרה, מחר אני קופץ לחנות הקבועה שלי לגבי המאקטק של מקיטה.. ואני אכתוב מה היה שם, כי חוץ מזה אני גם אמור לקבל את הידית מומנט שהזמנתי + סט בוקסות של סיגנט...
אמנון.
אם ככה, אייל, אתה צודק. במחיר של כמה מאות לא זה לא מספיק חשוב גם לדעתי.
אורי טל.
מצטער שאני מורח את השרשור הזה אבל זו מטרתו.
עדכון!
מספר שבועות חיכיתי להזמנה של כלי סיגנט בחנות הקבועה שאני קונה ממנה ()שמה הוא ע.מ. שיווק והפצה, ולא ש.ט.ל כמו שכתבתי מקודם). ביום שהזמנתי את הכלים (סט בוקסות מילימטרי דרייב 2\1 וידית מומנט), הבטיחו לי שהסט יגיע ביום ראשון (הזמנתי ביום רביעי). יום ראשון אני מתקשר - "מצטערים, לא הגיע, מחר". אני מתקשר יום שני - "מצטערים, לא הגיע, מחר". ככה עברו כמעט שלושה שבועות.
היום נסעתי ל"אלבז כלי עבודה" בא.ת. נתניה. אחלה של חנות עם שירות מצויין. קניתי סט בוקסות מילימטרי דרייב חצי 30 חלקים, ראצ'ט, מאריך קצר+ארוך, הלבשה על המאריך הארוך ליצירת T, בוקסות 10 - 32, מספרים 16 ו-21 של פלאגים וראשים ארוכים של מספרים 12, 13, 14, 17 ו-19. המחיר - 270!.
חיפשתי ידית מומנט בקטלוג ולא מצאתי. הקטלוג של פלד, היבואן של סיגנט.
מישהו יכול להגיד לי את מספר המוצר אולי? או משהו אחר שיכול לעזור למצוא?
רב תודות,
אמנון.
רציתי לנצל את השרשור הזה לדבר קטן-
יש מישהו מאיזור רמת גן תל אביב שיכול להשאיל לי ברנר ליום אחד?
לא למשהו רציני, לחמם חלק באופניים שהתעקמו וליישר אותו (אני אצרף תמונה מחר).
תודה.
-ארז 8) -
לגביי תמונה שאמרתי שאצרף -
http://imgsrv.pic4u.co.il/46b3e8ccd7...7f0020000.aspx
בתמונה רואים את הזרוע שהתעקמה ושאותה אני צריך ליישר.
מדובר באופניים יקרות שעשו תאונה קטנה ב"דאון היל" (מירוץ ירידת הר).
חשבתי לחמם את מקום הכיפוף עם ברנר, ליישר, ואולי אפילו לסגור על כל המקום צינור קצת יותר עבר שיהווה חיזוק לזרוע שנחלשה מהכיפוף והחימום.
נכון שזה פורום של ג'יפים וכו', אבל אתם הגישה היחידה שיש לי לכלים מסוג כזה.
אז יש למישהו מאיזור ר"ג- ב"ב- גבעתיים- תל אביב להשאיל לי ברנר ליום אחד?
ורעיונות נוספים יתקבלו בברכה.
תודה רבה!
-ארז 8) -
ארז. אתה לא יכול לישר את השילדה או לרתך ברזל אחר במקום זה שהתעקם. השילדה עשויה אלומיניום והיא עומדת בעומסים אדירים (תאמין לי שאני יודע).
אם אתה מתעקש לרתך אז אתה יכול לחפש הדפי זהב רתכים שמתעסקים עם אלומיניום ולהחליף את הצינור לאחד חזק יותר. אני השתמשתי בזמנו בשירותיו של אלפא ריתוך באיזור התעשיה של חולון (לא זוכר את המספר). הוא רתך מיקצועי ברמה שלא תיאמן ויכול להיות שהוא ימצא לך פיתרון.
נ.ב. דאון-היל לא עושים עם הרד טייל. אבל בו לא ניכנס לזה כאן....
http://www.hait.ac.il/students/urile...kes/bullit.jpg
http://www.hait.ac.il/students/urile...black_drop.jpg
http://www.hait.ac.il/students/urile...rav_winter.jpg
וחזרה לנושא הכללי, מה ההבדל בין "גרונג" ל"קרייזיק"?
אורי תמונות יפות!
לגביי ההרד טייל- שמע אפשר לעשות דאון היל גם עם קורקינט...מה שמשחק זה תקציב.
בהתחלה שהם נירכשו הם לא תוכננו לרכיבת דאון היל, אבל במשך הזמן אחרי היכרות עם הספורט הזה עברנו אני והם לנסיעות יותר "קיצוניות" :twisted: - הדאון היל.
לגביי מה שאמרת על התיקון- אני לא רוצה לחתוך ולא לרתך ולא דברים בכיוון הזה.
מה שאני רוצה לעשות זה לחמם את המקום שהשלדה התעקמה, לישר בעדינות בעדינות לרמה הכי מדוייקת שאני יכול, ואחרי זה שהכל יתקרר- על זה לסגור מין צינור שיעטוף בלחץ מתון את הזרוע שעברה את הבלאגן. תחשוב גבס קבוע ליד.
אחרי כל זה- אני לא בטוח שהאופניים ימשיכו בחיים כאופני דאון היל, אלא כאופניים משובחות לכל דבר. ועכשיו אני צריך אותם יותר מבעבר, כאשר רעם מושבת........
תודה על התשובה.
-ארז 8) -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
אולי בבקשה אתה יכול להתייחס לנושא ההודעה המקורית שלי? אמרת שיש לך ידית מומנט של סיגנט, עם טווח של 10 - 220 NM ועם סקאלה כפולה אם אני לא טועה.
הבעיה היא שכשחיפשתי את המוצר בקטלוג של פלד, הידית הנ"ל לא הייתה (?). הלכתי לאתר של סיגנט ולא מצאתי גם שם ידית בטווח הנ"ל (עוד יותר ?).
ממה שהבנתי פה, גם לך, לאדי ואני בטוח שלעוד כמה יש את הידית הנ"ל. אז מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה אני לא מצליח למצוא אותה?
למישהו ידוע על חנות שמוכרת את המוצר נכון להיום?
מדובר בידית מומנט שנמצאת ברשימת תכולת ארגז הכלים לג'יפאי..
http://www.jeepolog.com/images/toolb...e%20wrench.jpg
Somebody Please Help
ארז. זה אלומיניום - אתה לא יכול לישר אותו כי הוא יקרע. לך לרתך שימצא לך פיתרון.
בהצלחה.
אורי טל.
דרור כלי עבודה בתל אביב 036828652
גם לי יש ידית כזאת. ראיתי כאלו למכירה לא מזמן בשז"ר במפרץ חיפה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי Rallyer
בשלב הבא אתה תכתוב שאתה לא עושה את העבודה בגלל שאין לך ידית של סיגט .
קשקוש בלבוש .
יש בשוק אלף ואחת סוגים של ידיות מומנט וסוגים שונים של כלי עבודה . מה כל כך מיוחד שרק את זאת אתה רוצה .
אני משתמש בידית של HAZET . אז מה ? כי זה מה שהיה ביום הקניה .
לדעתי לסוג בעבודה שאתה מחפש כל ידית שעון תעשה את העבודה .
איציק
איציק - הסיבה היחידה שאני לא מתחיל את העבודה כי אני בתקופת המתכונות והבגרויות. ב-10.6, יום אחרי בחינת הבגרות האחרונה לשנה, אני אתחיל, עם או בלי ידית מומנט.
למה אני נעול על סיגנט?
אני פשוט מכיר כלים של סיגנט ועבדתי איתם. לאחרונה קניתי סט בוקסות של חברה אחרת, היתה לי תקלה איתו והחלפתי לסיגנט.
עד עכשיו לא חיפשתי ידית מומנט של חברה אחרת אלא רק סיגנט. אני לא קצוב בזמן כ"כ, אז אני אנסה להשיג את הידית של סיגנט.
אם זה לא יילך, אני אקנה משהו אחד כנראה.
חוץ מזה, בגף ארגז הכלים פה באתר כתוב כך:
משתמע מהכתוב כי HAZET היא חברה ברמה יותר גבוהה מסיגנט, אז כנראה גם תעלה יותר לא?ציטוט:
הכלים הנפוצים בקרב הג'יפאים (לפחות ע"פ המחקר הקטן שלנו) הם מתוצרת סיגנט (SIGNET) – חברה אמריקאית באיכות טובה, מחירים סבירים, ונפוצות מאד גדולה בארץ. המהדרין יעדיפו לעלות מדרגה לכיוון BETA וUSAG האיטלקיות, HAZET הגרמנית...
בכל מקרה אני עדיין מעדיף סיגנט, לא מאוד נעול, אבל מעדיף.
לפני רכישה של ידית מומנט.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אמנון
הג'יפ-סופה. יש לי סט בוקסות דרייב 1/2 (אינצ'י כמובן)
שתי אופציות (של סיגנט): לא מצאתי ידית כמו שכתוב עם טווח של 10-220NM אלא:
1. ידית 3/8 עם טווח של 19-110NM (ולקנות גם מתאם לבוקסות חצי שבבעלותי)
2. ידית 1/2 עם טווח של 40-220NM
כשהתלבטתי מה לקנות היום ניסיתי להעריך אם יש הרבה ברגים שהמומנט שלהם נמוך מ 40NM.
זה לא הלך...
על איזה ידית אתם ממליצים ללכת? ולמי שיש את הידית 1/2-איך מסתדרים עם מומנטים קטנים יותר?
אגב-המחירים הרבה יותר גבוהים מ 200 ש"ח. שתי הידיות של סיגנט עלו 300 ש"ח אחרי 10% הנחה בטכנו-צינור ביצחק שדה.
אצל שוורץ (ממול) ידית עלומת שם עלתה 380.
תודה, עמרי