טיפ - מי שרוצה לעצבן את ג'ו בימים אלו, צריך רק להזכיר לו שיש לנו כבר שנים קפה שחור "הנשיא". ועכשיו יש גם להם. :p
(הדיון הזה גם ככה בדרך לנעילה כמו שזה נראה...)
Printable View
טיפ - מי שרוצה לעצבן את ג'ו בימים אלו, צריך רק להזכיר לו שיש לנו כבר שנים קפה שחור "הנשיא". ועכשיו יש גם להם. :p
(הדיון הזה גם ככה בדרך לנעילה כמו שזה נראה...)
מהו חבר?
חבר זה אחד שאם הוא נוסע איתי לטיול,הדבר האחרון שיש לי בראש אם הוא ישתתף בהוצאות.
חבר זה אחד שאם הוא בא לטיול איתי ברכב שלי,הוא לבד מוצא דרך להישתתף מבלי לגרום לי לחשוב על הנושא כלל.
חבר זה אחד שבטח לא היינו צריכים להדיין אם הוא משלם חצי או שליש משום שהדיון עצמו הוא אינו חברי.
עם חבר,המושג רגישות לא קיים,ואם צריך לדבר על משהו מדברים.
ועוד משהו-חברים יקרים,כל התמחורים על כמה עולה טיול מיותרים בעניי-זה לא חשוב,אי אפשר לתמחר את מה שמקבלים בטיול,אנחנו בארץ טילנו כמעט מידי סוף שבוע וחג.כמות המזון שלקחנו תמיד היתה יכולה להאכיל את כל המשתתפים,אף פעם לא התחשבנו,כמה עלה לנו-פשוט נהננו. כיום כשאנחנו במקום אחר ונאלצים לבלות את רוב החופשות בסגנון מלונות מפוארים של הכל כלול-גועל נפש- אנחנו יודעים מה שידענו תמיד-אין תחליף לטיול בשטח,ללינה במדבר עם פוייקה(בתנאי שיוני5 לא מתעקש להכין)על האש. לפני יומיים ראיתי תמונה ששם מאיר רוטברג על פוייקה בשטח ומיד התחילו הדמעות.
תהנו ממה שיש,עזבו חשבון-הכסף שתחסכו היום יממן את התרופות של מחר,תחסכו פחות תחיו יותר.
דרור הראל
לרגע התבלבלתי...הייתי צריך לבדוק פעמיים שאני לא באתר הצהוב!
בקשה פומבית למנהל הפורום - נא נעל את הדבר הזה בהקדם.
השרשור חצה את גבולות האתר כבר מזמן.
מי שמדבר על חציית גבולות ונעילת שרשורים.....
למה שלא תתקע בו כדור מהעוזון?.?
או אולי הרעלת מיונז
זה אוף טופיק. דיון אחד פעם בכמה זמן בו אתם יכולים לתת דרור למה שאי אפשר זה בסדר... אבל בכל זאת ניתן לנמרוד את הכבוד לנעול...
אסף.
אני אחרוןןןן :)
אתה לא!,
טוב,אז הנה, הטעטק מעתק טבנה זנח אוטרמה אריינה.