לי לשמחתי אין נסיונות כאלו כואבים אבל שמעתי סיפור על מוביל מכוניות
שהוביל מכוניות חדשות ועבר מתחת לאיזה גשר נמוך והוריד כמה גגות ,
למזלו זה היה יחסית לאט וזה סיפור אמיתי וכואב
לי לשמחתי אין נסיונות כאלו כואבים אבל שמעתי סיפור על מוביל מכוניות
שהוביל מכוניות חדשות ועבר מתחת לאיזה גשר נמוך והוריד כמה גגות ,
למזלו זה היה יחסית לאט וזה סיפור אמיתי וכואב
לפני כמה שנים ראינו בעליות מצומת הערבה מוביל מכוניות שמכונית "נשמטה" לו מהמוביל, הרכב נעצר בקיר ולא נראה שנפגע יותר מידי,כנראה שיש מי שנוסע ברכב שעבר שיפוץ עוד לפני שנמסר לידיו "כחדש" מהחברה.. :wink:
עירא,
למרות התחכום הנובע מהסיפור שלך והיכולת שלך לשחזר אותו בדייקונות כזו(?!? :roll: ), בקטע של להחזיק את הבטן ניר לוקח אותך בגדול, תחבר את הנזק לזה שרק סיימת לחדש את הרכב שלך ואתה כבר דופק אותו ואכן יצאת אדיוט גדול יותר :mrgreen:
קובי, אצלכם עשו את זה ליחידת מיזוג של טרנזיט,
אצלינו יש מכ"מ שנקרא רמית שזה ריו עם קרון ועל הקרון אנטנה שמתקפלת.
בתקופת שירותי בביה"ס לנ"מ (בערך שנה וחצי) לפחות 4 כאלו הושבתו כשניסו להיכנס עם הריו להאנגרים נמוכים מידיי....
עירא
לבקשת הקהל צורפה לתחילת הדיון שאלת סקר - מי אידיוט יותר?
בינתיים רק עירא וניר מתמודדים. מצטער. אם יהיו מתמודדים נוספים שיעברו את ועדת הקבלה, הם יצורפו.
אפשר לקרוא לזה תחרות "אידיוט נולד"? או "מלך האידיוטים"?
יושב כאן ולומד עם שני חברים שלא מבינים כלום בג'יפים, אך הסכימו איתי שהשרשור הזה ק ו ר ע מצחוק
אני בעד לתת לעירא תתואר- לאו דווקא כי הטיפשות שלו עברה את ניר
דווקא בשני המקרים משתתפים כלים כבדים על מנת להזיז את הרכב הנדפק...
בכל מקרה- אני מציע לתת לעירא- כי הסיפור שלו הוא סיפור עם הג'יפ
ועם כל הכבוד לניר- הסיפור שלך הוא עם רכב של ההורים
שזה כמובן יותר חמור, אבל וואלה- פורום של ג'יפים :twisted:
-ארז 8) -
שאלת המיליון דולר:ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
האם יהיה מפגש והופעה של המנצח?
והכי מתאים זה אידיוט נולד 1 אם אפשרות לתחרות שנתית לאידיוט נולד 2 וכו'
ובסוף בסוף תחרות מלך האידיוטים
קובי
אוקיי. גם אני בעניין.
אתמול נסעתי באוטו לכאורה של ארז (הוא קורא לזה לנדרובר, אני קורא לזה- "שלוש בוכנות, הנעה קדמית ומשאית").
ניסיתי לעשות פתיחה ברמזור עם הרכב שהיה לימיני. אידיוטי לחלוטין. שום הפקת לקחים מהעבר. כלום. אידיוט.
מה שכן, הספקתי לצלם אותו עוקף אותי (ככה שלי יש הוכחה- כולכם רק מספרים סיפורים):
http://imgsrv.pic4u.co.il/558745a1bd...cd0030000.aspx
:roll: :roll:
אסף.
גדול!
:mrgreen:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחד החזקים :twisted:
ואם כבר באידיוטים עסקנו אז http://www.goop.co.il/pl_html/sdownl...=0&id=1798.
בסרטון הזה שמצאתי בפורום אחר תראו אידיוט של החיים מנסה לעלות בהר עם קרוואן שרתום אל רכב עם מנוע גמור לגמרי, את התוצאות אתם מנחשים?
קודם כל, אתחיל בהכחשה: ניר לא משלם לי בשביל להריץ אותו לתפקיד אידיוט ראשי. ( זה לא כמו במשטרה שהוותיקים צריכים לגבות אחד את השני כדי שהשר לא יקפיץ איזה צעיר מבאר שבע לתפקיד המפכ"ל. בכלל לא דומה).ציטוט:
נכתב במקור על ידי six 4 life
התחרות חופשית לחלוטין, מי ייתן והמטומטם ביותר ינצח.
בלי קשר לתוצאת התחרות, עירא בהחלט זכאי לכבוד על עצם היוזמה. ההיסטוריה תזכור אותו כמי שלקח את המושג אידיוט צעד אחד קדימה, הוציא אותו מביצת הבינוניות שבה שרה בשנים האחרונות - לא מעט, ואפילו הרבה בזכות אותה "חבורת זבל" ידועה ומנהיגה. אותה ביצה שבה כל זב חוטם שרק אתמול קנה פלסטיק יפאני ברבע מליון שקל ושאל שאלה תמימה אוטומטית קיבל שדרוג ל"אידיוט". הזילות הזאת מקוממת, ועירא הוא זה שהעיר את עיננו - רבותי, טמבלים יש הרבה, רפי שכל לא חסרים... אבל אידיוט אמיתי... זה דבר נדיר.
רגע, אפשר להוסיף לתחרות איזה זוג שוטרי תנועה?
הם היו גם אידיוטים וגם "ממש מטומטמים".
נמרוד, תמשיך תמשיך... אני בטוח שעירא נהנה בתפקיד הליצן הטמבל קבל עם ועדה..
מן הסתם כבר יש לבחור מחשבות שניות על עצם פירסום העניין. לא רק שהוא צריך לתקן את הנזק עכשיו גם את התדמית...
מצד שני, אפשר להוסיף לו נקודות על עצם פירסום המעשה והזמנת הפסטיבל הנלווה....
עירא, תהיה בטוח שיש גרועים ממך רק שאין להם את האומץ לפרסם ברבים את מעשה/י השטות (אם זה מנחם אותך אז באמת... :roll: ).
עירא,
אני מבין שמתוכנן מפגש השקה לג'יפ המשופצר - 2?
אביגדור
אממ...אני לא בטוח שיש באמת יותר מטומטמים ממנו :twisted:
לי יש גם סיפור...אבל הוא היה בכוונה.... :twisted:
השנה 1996 ,סנטוון בדרום אפריקה, הכושי המעצבן שוב עלה לנו על העצבים(הכושי הוא המשרת של הבוס שלי...), הבחור/דביל/אדיוט יושב שתוך הילקס ממוגן ושוב נותן לי את החיוך האדיוטי שלו(מה הוא חשב לעצמו?הרי זה לא יכול להגמר טוב....) בכל מקרה הפעם די! אני שולף את הדביל מהכיסא(דרך החלון החצי פתוח), אבל אוי....הרכב בניוטרל ובירידה.....
וההילקס מתחיל לטוס למטה.....(בסוף הדרך יש כניסה לאוטוסטרדה....)
לרדוף אחרי הרכב?אממ.....אולי כן ,אבל יש דברים חשובים יותר לעשות!(הרבה יותר כיף לטפל בדביל....)
לא יודע במה ההילקס פגע(לא נורא הם רגילים שם לכאלו דברים...סוג של ברירה טבעית)
:twisted:
תשמע, מטומטמים יש הרבה, בערך כל השכונה שלי. בעיקר אלה שאתמול הופתעו לגלות שאני יכול לעשות להם רעש עד 2300 בלילה.
אבל את השיא לוקח האידיוט מקומה ראשונה, או כמו שהסברתי לשוטר, אצלי הוא נכנס להגדרה של אנשים עם בעיות נפשיות. קומה מעליו משפצים את הדירה, קונגואים, פטישים, מקדחות, דיסקים, בבניין שלי, קומה ראשונה מול הפנים שלו משפצים דירה, קונגואים, פטישם מקדחות ודיסקים, ומה שמפריע לו שב1815 אני קודח עם מקדחה ביתית.
אדי, החלק הכואב בסיפור שלך שאחרי האוברול המצויין והיקר שעשה החבר שלך אני קניתי את הגרוטאה הזאת ואני נוסע בא עד היום...
נמרוד, בתור פרס לאידיוט התורן אני מתנדב לתרום את הכויל ששרפתי בסופה (בטמטום קטן ביחס לדברים שנכתבו כאן).
אף אחד כאן לא מסוגל להתקרב ליכולות של סבי (ז"ל).
גיל 84 האיש מטפס על הגג כדי לצבוע את הפרגולה. הוא והסולם נכנעים לגרביטציה ועפים למטה - רגל שבורה הרופאים אומרים זהו! האיש יותר לא יילך ובטח לא ינהג בטרקטור - אחרי חצי שנה הוא התחיל לנהוג עם גבס.
גיל 87 - הוא נוסע בטרקטור להוציא גזם מהשדה. משהו נתפס והוא זוחל מתחת לטרקטור לשחרר. זה אכן משתחרר יחד עם הטרקטור שנוסע לו לאיטו ועובר על סבא שלי דרך הכתפיים. חמש צלעות שבורות, שתי כתפיים מרוסקות ועוד. האיש הסתובב קשור בידיו 4 חודשים. הרופאים אמרו זהו!!! האיש גמור לא יוכל להחזיק מזלג בידיים. אחרי שנה וחצי הוא חזר לדפוק עם פטישים.
גיל 91 - הוא שבר את יש ימין. הרופאים אמרו זהו!!! זהו! מזה כבר לא ייצא כלום - אחרי חצי שנה לחיצת יד שלו היתה לחיצה. אגב, הוא נפטר בן 93.
מי מסוגל להתחרות בו????
אני מתחיל לחשוב שזה באמת לא אנחנו אלא המסוקס. הבן אדם (אם אפשר לקרוא לצואה הזה אדם) הוא פגע רע. כל דבר שהנער (גם זה מבייש את כל נערי ישראל) נוגע בו מתחיל תוך זמן קצר להראות סימני גסיסה (k2000 זוכר את הטרנספר שלך?? ואני בטוח שאם נחשוב טוב נזכר בעוד דוגמאות...).
חוץ מזה בכדי לנסות להסיט את עיני העם מחסרונותיו... הוא מנסה להציג http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...mp;item=412850רגעי שטות (שנגרמו עקב השהות במחיצתו של הדרעק) של אחרים.
עופרוזה
תגידו, הגן של שושנה הגיע עד לפה???
אביגדור