-
תגובה להודעה: רעש מפחיד-עזרה בזיהויי (תיקון תושבת זרועה מתלה קדמית שנתלשה ממקומה)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
טוב לשמוע שהבעייה המקורית תוקנה, ובעלות סבירה. כדי לסגור את השירשור הזה שלבטח יועיל גם לדורות הבאים, עדכנתי את הכותרת, ויהיה נחמד אם תוסיף כמה תמונות משלימות של המצב אחרי התיקון.
תמונות אם יהיה לי זמן מחר.
-
תגובה להודעה: רעש מפחיד-עזרה בזיהויי (תיקון תושבת זרועה מתלה קדמית שנתלשה ממקומה)
סתם מענין, ככה ישר ניקרע בלי רעש או צליל מקדים?זה לא קרה בשניה ואם כן השניה היתה מאוד ברוטלית.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מלכי
סתם מענין, ככה ישר ניקרע בלי רעש או צליל מקדים?זה לא קרה בשניה ואם כן השניה היתה מאוד ברוטלית.
הרעש נוצר רק אחרי שהזרוע נעקרה לגמרי ואז היא פגעה בכל מה שהיה בדרכה.
עד אז לא היו רעידות ולא רעשים.
לא זכור לי ארוע קריטי חוץ משקיעה אחת בבוץ עמוק.
ו...סבלנות תמונות יגיעו בקרוב הייתי צריך לטייל קצת בשביל הנפש :p
-
4 קבצים מצורפים
טוב...
סוף סוף הייתי בבית באור יום אני מתנצל מראש על אכות התמונות בגלל הבוץ :D
ככה נראית התושבת (כאילו לא קרה כלום).
יש תמונה גם מהצד של הבורג אפשר לראות עבודה מקצועית של ריתוך פלך בתוך השלדה (הוכנס דרך החור של הגישה לבורג) ע"מ לקבל חיזוק מקסימאלי.
אשמח לדעתכם.
חנן :rolleyes:
(אני אשתדל לצלם שוב כשהג'יפ יהיה נקי :-).)
-
כיוון שמי שריתך השפריץ מיד ספריי זפת, לא ניתן לראות את איכות הריתוך.
להבא, ובתקווה שלא יהיה לך או לאחרים "להבא", תגיד למי שמתקן שלא ירסס ספרי זפת או צבע, עד שאתה לא רואה ומאשר את האיכות של התיקון.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
כיוון שמי שריתך השפריץ מיד ספריי זפת, לא ניתן לראות את איכות הריתוך.
להבא, ובתקווה שלא יהיה לך או לאחרים "להבא", תגיד למי שמתקן שלא ירסס ספרי זפת או צבע, עד שאתה לא רואה ומאשר את האיכות של התיקון.
קיבלתי
-
תגובה להודעה: רעש מפחיד-עזרה בזיהויי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן geep
אחרי שאני אלמד איך מעלים תמונות כולכם תבינו שזה יותר פשוט ממה שזה נשמע.
כמו כן שאלתי את ארז מאוברלנד אם זה ריתוך מיוחד (עם אמפר נמוך או כל דבר אחר) והוא אמר שכל רתכת CO2 תעשה את העבודה.
פה המקום לציין שאין לי שום דבר נגד ארז ולפי השיחה שהייתה לנו הוא נשמע בחור זהב ומקצועי אבל המחיר,המחיר.
אין שום הצדקה שבעולם למחיר כזה.
חנן
יש בחור מאוד חביב שיש לו מוסך במישור אדומים והוא ריתך לחבר שלי סופה שנחלקה לשתים בצורה טובה אני לא יודע מה הטלפון שלו תבדוק בספר טלפונים
-
אלי,
עקוב אחרי השירשור - העסק כבר רותך ותוקן.
אייל
-
טוב חברים גם אני מצטרף לשרשור המבורך הזה שמכניס הרבה-אור
ומידע חשוב לגביי השילדה של הגראנדים,
לצערי הרב גם אצלי נעקרה התושבת הקידמית תחתונה ימנית בגיפ שלי בטיול האחרון בשבת
והעליונה השמאלית סדוקה.
זה נראה מלחיץ.:cry::cry:
תמונות יגיעו בהמשך
-
צריך לשווק קיט ניתוק מהיר לזרועות העליונות...
כשחושבים על זה - אין שום פלא שבזוויות המתלה האלה משהו כושל, הזרועות הקצרות האלה פשוט לא מתאימות לאפליקציה של 4.5" . אצלי זה עוד לא קרה אבל ברור לי שזה בדרך ואני לא רואה שום דרך למנוע את זה מלבד לנסוע עם מייצב מחובר.
-
אשמח לקבל תמונות לקיט זרועות ארוכות
מענין לדעת איך התושבות ממוקמות ועל ידי כך לשפר את הזרועות המקוריות.
-
מכיוון שאני לא מכיר עוד גרנד עם LongArms , אשתדל לשפוך אור ככל האפשר, ובהמשך גם לצרף תמונות.
אבל, לדעתי, זו טעות לעשות חצי עבודה. זה ייתן אולי 40-50% פתרון...
מיקום תושבות הזרועות הקדמיות אצלי נמצא בקו ה "קרוס ממבר", אותו "גשר" שעובר מתחת לטרנספר.
קח בחשבון שזרוע מאותו חומר שבנויה ה [חצי..] זרוע הקצרה, לא תעמוד בעומס. ויש לבנות את הזרועות עם מפרקים ועובי דופן חזק בהרבה.
אני מקווה שתמונת שיעלו בקרוב ישפכו אור על העניין.
בהצלחה
-
8 קבצים מצורפים
הבטחתי תמונות ואכן עמדתי במילתי. לאחר התלבטות קשה, ולאחר בדיקה אצל מספר בעלי מקצוע, שהזול שבהם בקש סכום של 3000 ש"ח עבור התיקון, החלטתי בצעד נועז לרכוש רתכת CO ולבצע את התיקון בכוחות עצמי. אני דיי מרוצה מהתוצאות.
לא השקעתי בפינישים בשביל הפוזה, אבל נראה שהריתוכים לא יהיו נקודת הכשל בכל מקרה.
-
1 קבצים מצורפים
עוד אחת עם צבע יסוד. בבדיקה של מה שיצא בשטח, ואולי פיניש בהמשך.
-
אל תיעלב אבל לא חבל.
באמת עזרת אומץ קניתה רתכת החלט לתקן לבד וטוב שכך, אבל לפחות אולי היה צריך לתת למישהו עם נסיון לרתך את התושבת ולא חסרים פה אנשים בפורום לפי דעתי.
הריתוכים נראים לא משהו אני מקווה שהם לפחות חזקים והתושבת ממוקמת בדיוק כמו המקור.
אני מקווה שבאמת חסכת את השלוש אלף האלו לא רק עכשיו גם בעתיד.
-
הריתוכים נראים לי דיי חזקים. פשוט לא עשינו השחזות לעודפים, ובאמת שלא היה צורך בריתוך נוסף. בוא נאמר שאני לא חושב שהריתוכים יהיו נקודות הכשל, אפילו אם היה פחות ריתוך.
הקטע המסובך היה לשים את הפלטות הנכונות, במקומות הנכונים ובצורה הנכונה.
-
בעיקרון (וכמובן לא בכל המיקרים) ריתוך יפה זה ריתוך חזק.
הריתוכים ניראים ממש לא טוב, יכול להיות שהם מספיק חזקים אבל ...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eliyoval
הבטחתי תמונות ואכן עמדתי במילתי. לאחר התלבטות קשה, ולאחר בדיקה אצל מספר בעלי מקצוע, שהזול שבהם בקש סכום של 3000 ש"ח עבור התיקון, החלטתי בצעד נועז לרכוש רתכת CO ולבצע את התיקון בכוחות עצמי. אני דיי מרוצה מהתוצאות.
לא השקעתי בפינישים בשביל הפוזה, אבל נראה שהריתוכים לא יהיו נקודת הכשל בכל מקרה.
לדעתי, עם כל הכבוד ליוזמה ולנסיון לעשות דברים לבד, זה לא המקום.
נתחיל בזה שנניח שהריתוך שלך מצויין, הוא בטוח לא זהה לשני. בפעם הבאה הסבירות שאחד ייתלש - גבוהה יותר.
שנית, לא יודע איזה נסיון יש לך בריתוך ובחוזק חומרים ובהשפעת הריתוך על חוזק המתכת ממנה הוא עשוי, אבל ראוי לחשוב על זה.
ואחרון חביב, לבנות מתקן לגלגל רזרבי, לבד, זה נחמד, מקסימום שייקרה במקרה של כשל, זה שהגלגל יעוף בנסיעה בכביש 6 ייפגע ברכב מהצד השני ויהרוג מישהו, אבל, תחשוב מה ייקרה כשהתושבת [ השניה, לא זאת שאתה ריתכת ולא תפול לעולם] תקרוס בנסיעה בכביש מהיר ?
או בבלימת חרום? כשמישהו אחר יפרוץ לכביש ? ואתה עוד צודק, אבל תצא פראייר ? כי הבוחן שייבחן לך את האוטו יזהה ריתוך ויחליט שזו הסיבה לתאונה ?
דבר נוסף, וקחו את זה בחשבון כשאתם כותבים : " שהריתוכים לא יהיו נקודת הכשל בכל מקרה", אל תשכח שכשהריתוך שלך כה חזק הכשל יהיה במקום אחר.
היה פה שירשור על מישהו שאחותו נהרגה לא מזמן בגלל סופה ששופצה במוסך מדרכה ...
ראה כאן
לא חבל ?
חברה, תושבת סרן קדמי עומדת בעומסים גדולים, היא למעשה הקשר בין הסרן \ גלגלים \ והשלדה.
זה לא משחק !!
אבל, כתמיד, זו רק דעתי.
-
יפה (כלומר - מכוער, אבל יעבוד).
כל הכבוד על היוזמה, האומץ והרווח (של הרתכת).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sos4u
היה פה שירשור על מישהו שאחותו נהרגה לא מזמן בגלל סופה ששופצה במוסך מדרכה ...
ראה
כאן
איך לעזאזל קישרת בין סופה מקומבנת נהוגה על ידי בדואי סורר שגרמה לתאונה איומה, לבין פאקינג מוסך מדרכה?!?@!? :mad::mad::mad: