תגובה להודעה: ציריה קדמית שנשברת כבר פעם שלישית ... (הכותרת נערכה)
לא חושב שמעבר ל-31 יעזור במקרה שלך. כמו שקודמיי אמרו, הרגלי נהיגה מדוייקים יותר ודאי ימתנו את התופעה.
מה שכן, אצלי היתה תופעה משונה ביותר עם ציריות 30 מ"מ שהקאפות פשוט היו נושרות להן, ודווקא תמיד בנסיעת כביש... אכלתי הרבה קש מהסיפור הזה ולא הצלחתי להבין למה הן לא תפוסות בכלובים כמו שצריך (אני מדבר על זוג ציריות חדשות לגמרי). תמיד הייתי יורד בחשש מתחת לג'יפ לפני יציאה החוצה ובודק עם הידיים ש-4 הקאפות בכל צד יושבות היטב במקומן, וכבר גיליתי בזמנו באחת הפעמים קאפה בחצי הדרך החוצה.
מאז החלפתי את אחת הציריות ובא לציון גואל, גם לגבי השניה. אין לי הסבר, זה ממש לא קשור להרגלי נהיגה ולא לגודל צמיגים. לדעתי היה שם פאק בייצור.
כיוון לבדיקה...
גיתאי
גיתאי, מה שאתה מתאר נשמע כמו ציריות מעוותות באזניים של היוק.. אצלי הציריות המוגדלות תוצרת בית, אז נתקלתי בכל התופעות.. האוזניים חייבות לשבת מקביל לחלוטין כך שהחריצים של האבטחות ישרים בצורה מושלמת עם האוזניים. אם יש זיוף כלשהו, וחוסר מקבילות של החריץ, זה עניין של זמן עד שהאבטחה תעוף.
מה שהיה אצלי זה שבאמת טבעות ה-C עפו איכשהו ואז זה היה רק עניין של זמן עד שהכוסיות נשרו להן, ודווקא בכביש (אולי בגלל מהירות סיבוב ציריה גבוהה? לאלוהי הג'יפים פתרונים). כשהיית מסתכל על הציריות יכולת לראות שהכוסיות לא ישבו בתוך הכלובים כמקשה אחת אלא ברווח קטנטן כלשהו.
אני מאמין שאלו היו ציריות מסדרת ייצור דפוקה. רק נשאלת השאלה, למה כל התקלות הביזאריות נמשכות אלי כמו אל מגנט בגודל של מגדלי עזריאלי?...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gnaveh
רק נשאלת השאלה, למה כל התקלות הביזאריות נמשכות אלי כמו אל מגנט בגודל של מגדלי עזריאלי?...
מז'תומרת למה? בגלל המגנט על הפדחת!! ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
מז'תומרת למה? בגלל המגנט על הפדחת!! ;)
תשמע שמיל, הרמת לדוס להנחתה ;).
בכל בדיחה יש תמיד איזו נקודת אמת, ואני יכול לומר שריבונו של עולם העביר אותי דרך ייסורים מוטרפת לחלוטין עם הג'יפ הזה ובד"כ ללא סיבות הגיוניות. בסופו של דבר זה בונה בך תכונות אופי טובות, בלי קשר לג'יפים, ויכולת להתמודד בקור רוח ושיקול דעת עם כל מיני אתגרים אחרים בחיים, במישורים שונים לחלוטין.
למרות הלחצים, התסכולים, הזעה, הטלפונים הבהולים מראש הפיסטין, הבוץ והחום, לא הייתי מחליף אפילו רגע אחד שעברתי עם הנבלה הזאת; הכל נאסף ובונה אותך והולך איתך קדימה. איך אומרים? - קשה באימונים קל בקרב. ועוד אילו קרבות...
עד כאן אחת מתמציות האמונה היסודיות שלי ברמת הפורום...
גיתאי
זה השלב שבו אתה יכול כבר לעבור להילקס .
איציק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק - 4X6ZH
זה השלב שבו אתה יכול כבר לעבור להילקס .
איציק
חזק איציק, יפה מאד.
מצד שני אני חייב כל כך הרבה לנבלה שעשתה לי את המוות אבל אף פעם לא סירבה פקודה. איך אני יכול לזרוק אותה מהבית, איך?...